13

1.7K 53 16
                                    

"Joël zullen we weer gaan?" Zei iemand en gelijk trok ik m'n hoofd weg. Ik keek opzij en zag Nicolaï aan komen lopen "oh hey Nina jij ook hier?" Vroeg hij en waarschijnlijk had hij dus niks gezien "hey Nico ja, jij ook zo te zien" "wij eh gaan" zei Joël, hij stond op en liep samen met Nicolaï weg.

M'n telefoon ging weer af en ditmaal was het Amber die belde en aangezien ik wist dat Amber bij Davy was nam ik toch op "met Nina" zei ik zonder emotie "hey Nien met Davy" "waarom bel je met Amber haar telefoon?" Vroeg ik geïrriteerd "omdat je dan tenminste opneemt, kom alsjeblieft naar huis zodat we kunnen praten" "oke oke, ik kom zo" zuchtte ik "oke tot zo ik hou van je" "ja tot zo" zei ik en gelijk hing ik op. Ik liet mezelf achterover vallen in het gras want eerst moet ik deze dag even verwerken. Oke ruzie met Davy, bijna zoen met Joël en een bijna betrapping door Nicolaï, kan erger toch?! Ik stel me gewoon weer eens aan, langzaam stond ik op en liep naar huis.

Ik stond net voor de deur toen die ineens openvloog en Davy binnen no-time om me heen hing. "Sorry Nina" zei hij "ja laten we eerst praten" zuchtte ik "ja tuurlijk" zei hij en gelijk liet hij me los en liep door naar de woonkamer. "Ik ga wel even buiten zitten" zei Amber en toen ze buiten was barste de bom los bij mij "oke Davy WAAROM moet het altijd bij jongens zijn 'oh is dat je vriendje en oh is hij niet iemand voor jou?' Dat zei ik toch ook nooit bij jou en weet je hoe irritant het is. Ik word er echt gek van, de eerste paar keren denk ik Davy probeert grappig te doen maar nu is het echt niet meer grappig" "sorry ik ben te ver gegaan en dat besef ik me nu heel goed. Je bent achttien dus je kan je eigen leven lijden, maar je bent m'n kleine zusje en aangezien je bij me woont voel ik me verantwoordelijk voor je. Ik wil niet dat je pijn lijd door een jongen ofzo. Het liefst wil ik je altijd bij me kunnen houden en beschermen maar als je een vriend krijgt kan ik het niet meer doen. Ik wil daarom dat je een goede vriend krijgt en ik pest je een beetje in de hoop dat je daarom geen vriend wilt. Ik wil het liefst dat je voor altijd klein blijft Nien" zuchtte hij, ik heb nooit geweten dat hij er zo meezat en waar ik net boos was heb ik nu wel een beetje medelijden met Davy. "Sorry Davy, nu snap ik ook jou gedachten erachter maar ik zou altijd je kleine zusje blijven. Ik zou je altijd nodig blijven hebben in m'n leven ook al heb ik een vriend" glimlach ik voorzichtig en ook op Davy zijn gezicht komt een glimlach. "Kom hier Davy" zeg ik en ik sla mijn armen om hem heen "ik hou van je" "ik hou ook van jou Nien".

"Oh Nien doe je wel voorzichtig als ik op trainingskamp ben? Ik kan vragen of Amber hier dan komt slapen als je wilt" zegt Davy "ehm ik vind het goed want Anne en Iris kunnen volgende week niet" knik ik. Hij loopt naar buiten waar Amber nog steeds zit en ik hoor ze praten.

"Nina ik zou het heel leuk vinden om hier te slapen alleen overdag moet ik wel werken maar na mijn werk kan ik hierheen komen" glimlacht Amber "ja gezellig" knik ik "oke dat is dan geregeld" zegt Davy en ik hoor een beetje opluchting in z'n stem.
----
"Doei Davy" zeg ik, het is vandaag maandag en Davy gaat vandaag op trainingskamp, "pas goed op jezelf he?!" "Jaja, ik hou van je" zeg ik "ik hou ook van jou" hij neemt nog even snel afscheid van Amber die vannacht ook al bij ons heeft geslapen"doeii" roept Davy en hij stapt z'n auto in. "Ik ga ook ik ben om twee uur weer hier" zegt Amber "is goed tot vanmiddag" zeg ik en ook Amber gaat weg. Ik besluit 'pretty little liars' te kijken daar kom ik de ochtend wel mee door en na één aflevering krijg ik een berichtje binnen.
Joël: hey Nien kan ik m'n vest opkomen halen? Volgens Davy ligt het bij jullie
Nina: ja tuurlijk, wanneer kom je?
Joël: nu?
Nina: ja is goed
Joël: tot zo
Nina: tot zo
Snel loop ik naar boven en fatsoeneer nog even snel m'n haar, ook ruim ik nog wat spulletjes op. Het vest ligt waarschijnlijk wel beneden over de stoel.

De bel gaat en snel loop ik naar beneden "hey Nina" "hey kom binnen" zeg ik en ik stap opzij zodat Joël erlangs kan "oh hier is m'n vest" zegt hij als we in de woonkamer komen. "Wil je wat drinken?" Vraag ik beleefd want ik zou het echt niet erg vinden als hij blijft "eh ja is goed" glimlacht hij. "Zullen we buiten zitten?" "Ja is goed" knikt Joël en hij loopt achter me aan naar de loungebank. "Ben je alleen thuis?" "Ja Amber komt om een uur of twee" knik ik "oh oké ga je nog wat doen deze week?" "Ik heb nog niks afgesproken maar waarschijnlijk ga ik wel wat dingen met Amber doen en jij?" "Ja ik heb wel een aantal dingen op de planning staan" knikt hij.

"Ik eh moet maar eens gaan, ik vond het heel gezellig met je" zegt Joël na een lang gesprek en gelijk voel ik mezelf een beetje verdrietig worden "ja is goed, ik vond het ook heel gezellig met jou" bloos ik en tegelijk staan we op. Hij geeft me een kus op m'n wang en zijn ogen zoeken de mijne. Zodra ze elkaar gevonden hebben drukt hij z'n lippen op de mijne en zijn hand gaat onder m'n kin, zijn andere hand legt hij op m'n onder rug. Mijn armen leg ik om z'n middel en door de zoen voel ik allemaal vlinders door m'n buik fladderen.

Pov Joël
Expres hou ik m'n gezicht dicht bij Nina, ik zoek haar ogen en zodra ik die gevonden heb druk ik m'n lippen op de hare. Mijn hand leg ik onder haar kin en de ander net boven haar kont. Al snel legt zij haar armen om m'n middel en wat zou ik graag vaker zo staan met haar. Ik voel wat anders bij Nina dan bij de rest van de meiden, maar misschien vindt Nina mij niet eens leuk en zoent ze mij gewoon omdat ik begon met haar te zoenen, ik schud die gedachtes van me af en gelijk komen er nieuwe gedachtes, Davy zou het niet eens goedkeuren als ik wat met Nina zou willen, de zoen wordt gestopt en grijnzend kijk ik naar Nina.

Pov Nina
De zoen wordt gestopt en gelijk kijk ik naar de grond maar een glimlach kan ik niet tegenhouden. Met Joël zijn hand die nog steeds onder mijn kin zit duwt hij m'n kin weer omhoog. Ik zie een grijns op zijn gezicht en hij ziet er zó leuk uit. Met zijn hand die eerst onder m'n kin zat strijkt hij een plukje haar uit mijn gezicht, snel geeft hij me een kus en als hij naar binnen kijkt zie ik zijn ogen groot worden. Ik draai me om en ook mijn ogen worden groot.

Wie of wat zou daar nou zijn? Straks is het Davy die iets vergeten is en het even snel moest ophalen.

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now