15

1.8K 53 9
                                    

"Van harte gefeliciteerd Nina je bent geslaagd voor je rijbewijs" zegt m'n instructeur "dank u wel" glimlach ik en ik neem de papieren aan.

"Hey Nien hoe ging het?" Vraagt Amber "ja goed ik ben geslaagd" "ah goed zo gefeliciteerd" zegt ze en ze geeft me een knuffel. "Je kunt Davy bellen als het goed is heeft hij nu vrij" "dan bel ik hem wel even" knik ik.

"Met Davy" "heey Davy met Nina, ik heb goed nieuws" "oh vertel, heb je een vriend?" ik rol even met m'n ogen "nee ik ben net geslaagd voor mijn rijbewijs" "oh wat goed gefeliciteerd, ik ben trots op je" zegt hij vrolijk "hoe gaat het daar?" Vraag ik maar "ja goed, de trainingen zijn zwaar maar het gaat wel goed en het is heel gezellig met de jongens. Heeft Joël zijn vest nog opgehaald?" "Ja hij heeft zijn vest al opgehaald" "oh oké, eh Nien ik moet gaan doe de groetjes aan Amber" "oké zou ik doen doei"

Ik zet een foto op insta met de tekst 'rijbewijs is binnen💪' al snel krijg ik een berichtje van Joël
Joël: gefeliciteerd met het halen van je rijbewijs X
Nina: oh dankje 😊
Joël: heb je vanavond iets te doen? want na vandaag heb ik het super druk met vakantie enzo en als Davy er weer is gaat het moeilijk
Nina: ik heb niks te doen dus het lijkt me heel gezellig en inderdaad als Davy er is gaat het een beetje moeilijk
Joël: zou ik je vanavond om 18:30 ophalen voor een etentje? Gewoon als vrienden
Nina: ja lijkt me gezellig, ehm en Amber dan?
Joël: Ohja shit die is er ook nog kunnen we haar vertrouwen?
Nina: ik denk het wel maar volgens mij ging ze naar haar ouders toe
Joël: oh dat is top, tot vanavond X
Nina: tot vanavond X

Ik loop naar boven en bekijk even snel mijn jurkjes waarna ik een wit jurkje uit de kast pak en hem over m'n bed leg. "Amber ga je vanavond nog naar je ouders?" "Ja ik ga straks al" zegt ze en als ik m'n kamerdeur open doe staat ze al voor de deur. We lachen even en lopen daarna samen naar beneden. "Hoezo dan?" Vraagt Amber verder "oh nee gewoon"

"Doei Nina" zegt Amber en ze geeft me een knuffel "doei Amber hoe laat kom je thuis denk je?" "Ehm ik heb geen idee een uurtje of tien denk ik", ik knik en daarna loopt ze weg. Ik kijk op de klok en zie dat het al half 6 is, snel loop ik naar boven en doe m'n jurkje aan. Het is een strak jurkje en hij komt ongeveer tot m'n knie, Joël heeft me al zo'n beetje in elke outfit wel gezien maar toch moet ik er fantastisch uitzien. Ik doe mascara en eyeliner op, m'n haar krul ik aan de onderkant een klein beetje. Ik bekijk mezelf nog één keer in de spiegel en loop dan naar beneden.

Over 5 minuten komt Joël me al ophalen en ik begin steeds meer te twijfelen over m'n kledingkeuze, ik kijk nog een paar keer in de spiegel en dan gaat de bel. Ik zucht nog één keer diep en doe de deur dan open maar tot m'n verbazing is het niet Joël maar staan Mees, Conner en Jeffrey voor m'n neus. "Hey Nina wat zie je er leuk uit, ga je uit? Of heb je een date?" Grijnst Jeffrey "hey jongens, dankje en ik ehhh ga uiteten met iemand maar jullie mogen echt niet weten wie want dan heb ik een probleem en dat meen ik, Davy en Amber mogen ook van niks weten maar wat komen jullie hier doen dan?" "We wouden vragen of je mee uit ging samen met Esmee en nog wat andere mensen" zegt Conner "sorry jongens ik kan niet maar hoelaat is het nu?" "Ehm vijf over half zeven" zegt Mees "oke jullie moeten echt gaan sorry guys" zeg ik en geef ze alledrie een kus op hun wang. "Doei veel plezier en oh wacht is het een jongen?" Vraagt Jeffrey "ja hoezo?" "Nien straks doet hij je iets aan" zegt Jeffrey bezorgt "nee jongens jullie kennen hem, ik ken hem, Davy en Amber kennen hem ook en daarom mogen jullie het niet weten. Maak je geen zorgen zodra ik weer thuis ben stuur ik je wel een appje" zeg ik geruststellend waarna de jongens vertrekken.

Ik ga zitten op de bank en zucht als ik zie dat het al 10 over half 7 is. Zou Joël het vergeten zijn? Maar net als ik hem een berichtje wil sturen gaat de bel. Ik doe de deur open en zie Joël staan, hij heeft een witte bloes aan en een lichtblauwe spijkerbroek. "Hey je ziet er heel mooi uit" zegt Joël "dankje, jij ook" zeg ik met een grote glimlach "sorry dat ik tien minuten te laat ben maar net toen ik wou uitstappen zag ik Jeffrey, Mees en nog iemand staan dus ben ik een blokje om gereden totdat ze weg waren" "het geeft niet, ik dacht al zoiets" zeg ik maar en hij steekt zijn hand uit die ik maar al te graag aanpak.

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now