20

1.7K 61 11
                                    

Ik vind dit zo'n leuke foto ☺️❤️

Joël: Nien wanneer zie ik je weer lieve schat?
Nina: eh weet ik niet misschien kan ik met Davy mee naar jullie training
Joël: ik hoop het
Nina: ik vraag het wel even
"Davy?!" Schreeuw ik "ja?!" Schreeuwt hij terug "mag ik mee naar je training?" "Ja hoor" antwoord hij
Nina: ik mag mee 🙌❤️
Joël: yes 🎉 ik kan niet wachten 🙈 alleen beetje jammer dat ik je niet kan zoenen
Nina: haha nawh love you ❤️
Joël: love you to ❤️

"Ben je klaar Nina?" Vraagt Davy "ja" antwoord ik en ik loop naar de gang waar ik m'n jas van de kapstok haal en naar buiten loop.

Op de toekomst aangekomen zie ik Jeffrey, Conner en Mees, ik geef ze een knuffel en loop naar het veld waar het eerste straks gaat trainen. Ik zie Joël al aankomen lopen en hij zwaait naar me, ik zwaai terug en hij loopt een tikkeltje sneller nu. "Hey" zegt hij "hey" glimlach ik, hij kijkt even om zich heen "Joël liever niet hier, hier zijn bijna overal wel mensen" zeg ik. Hij knikt en dan komt Frank eraan gelopen samen met nog wat mensen, hij pakt een bal en gaat wat hooghouden tot de andere jongens er ook zijn.

Met een glimlach heb ik de hele training gekeken, het is zo leuk om de jongens aan het werk te zien. Ook omdat het goeie vrienden zijn en dat merk je wel. Er wordt gelachen maar tegelijkertijd wordt er super hard gewerkt.

"Hey Nina" hoor ik, ik draai me om en zie Donny en Marijn staan "oh hey, lang niet gezien" zeg ik en ik geef ze allebei een knuffel. Na nog even gepraat te hebben gaan ze weer weg en de jongens gaan zich omkleden.

Joël en Davy komen lachend deze kant op lopen "ga je mee Nina?" Vraagt Davy, ik knik en loop achter hem aan. Joël loopt ook mee en gaat naar zijn eigen auto, de jongens nemen afscheid van elkaar en Joël geeft mij een kus op m'n wang.

"Vond je het leuk om te kijken?" Vraagt Davy als we naar huis rijden "ja ik vond het heel leuk" zeg ik "hoe laat gaan jij en Amber weg?" "Ehm ik denk om kwart over vijf" "tot hoe laat?" "Ja dat weet ik niet Nina" zegt Davy een beetje geïrriteerd "sorry hoor" grinnik ik.

"Veel plezier tortelduifjes" glimlach ik als Davy en Amber op het punt staan om weg te gaan. "Doei Nina" roepen ze nog, ik kijk in de koelkast en de kastjes om te kijken wat ik ga eten en uiteindelijk besluit ik een maaltijd salade te pakken.

Ik doe een tenue van Ajax aan met N.Klaassen achterop, ik doe m'n oortjes in en begin met hardlopen. Als ik al even aan het rennen ben word ik gebeld "met Nina" zeg ik ligt hijgend "hey met Joël, wat ben je aan het doen?" "Aan het hardlopen" "oh kom even langs mijn huis, ik heb begrepen dat Davy uiteten is met Amber" "oke is goed ik kom eraan" zeg ik en hij hangt op. Ik verander m'n richting en ga verder met hardlopen.

"Hey" zeg ik als de deur opengaat "hey nina" zegt Joël en hij geeft me een knuffel "je zweet" zegt Joël en hij trekt een vies gezicht "ja wat denk je dan ik ben gaan hardlopen" lach ik. Hij geeft me een kus en trekt me mee naar de achtertuin waar een paar kaarsjes aanstaan. "Nawh dit ziet er heel lief uit Joël" glimlach ik "maar ik kan niet al te lang blijven eh?! Want ik weet niet hoe laat ze terug komen" "dat kan wel even duren hoor" zegt Joël en hij trekt me tegen hem aan. "Ik vind wel dat je een te gek tenue aan hebt alleen beetje jammer dat er geen Veltman opstaat maar hij is in ieder geval niet van Davy" zegt Joël en hij geeft me een knipoog. "Als er alleen Klaassen en nummer tien opstond mocht ik zeker niet binnenkomen" lach ik "omdat jij het bent wel maar iemand anders had ik niet binnen gelaten" lacht hij

We schrikken op als de bel gaat "verwacht je iemand?" Vraag ik voorzichtig "nee niet dat ik weet" zegt hij "straks is het één van de jongens" "Ohja fuck eh ik doe gewoon niet open" zegt hij en hij gaat weer rustig zitten. "Ik moet zo wel weer naar huis hoor" "moet ik je straks anders brengen?" Vraagt hij lief "nee hoeft niet want dan kan ik nog even hardlopen zodat ik nog wat calorieën verbrand" "oh oké" zegt hij.

"Joël ik moet echt gaan" grinnik ik, al tien minuten staan we bij de deur en Joël blijft me maar zoenen en vasthouden. "Maar ik ga je gewoon missen" zegt hij en geeft me nog een kus "ik jou ook maar ik moet echt gaan lieve schat, ik hou van je" zeg ik en Joël kijkt me met een sip gezicht aan "ik hou ook van jou" zegt hij. "Mag ik gaan?" Vraag ik lachend als hij zijn armen om me heen houdt "eigenlijk niet maar voor deze ene keer dan" zegt hij. Ik doe de deur open en inspecteer even snel de mensen op straat, als ik geen bekenden zie stap ik het huis uit en begin met hardlopen.

Thuis aangekomen gooi ik het tenue in de was en stap onder de douche. Ik was snel m'n haar en m'n lichaam en als dat klaar is droog ik me af en loop naar beneden waar net de voordeur opengaat. "Hey hoe was het?" Vraag ik "oh hey Nien het was heel gezellig" zegt Amber en Davy knikt instemmend "mooi" glimlach ik.

"Ik wist niet dat Davy zo romantisch kon zijn" lach ik, Amber heeft net verteld wat ze allemaal gedaan hebben vandaag aangezien Davy toch aan het douchen is. "Nou hij kan er echt wel wat van, als je een vriend krijgt en hij is niet romantisch moet je hem gewoon voor een cursus bij Davy langssturen" grinnikt Amber "waarvoor kunnen mensen een cursus bij me volgen?" Vraagt Davy, Amber en ik kijken elkaar aan en schieten allebei in de lach. "Niks lieverd" lacht Amber "zou ik de tortelduifjes maar alleen laten dan?!" Lach ik en geef ze allebei een knipoog en loop naar boven.

Ik ga in bed liggen en pak mijn iPad waar ik Netflix open en nog een aflevering pretty little Liars kijk. Volgens mij hebben ze het beneden erg gezellig want ik hoor een hoop gelach.

Na één aflevering doe ik snel nog even mijn slaaproutine en als ik weer in bed lig vallen mijn ogen al snel dicht.
-----
Ik loop naar beneden en zie Amber, Davy en Joël in de tuin zitten. "Goeiemorgen" zeg ik vriendelijk "goeiemorgen" hoor ik in koor en ik maak een ontbijtje voor mezelf. "Leuke pyjama" hoor ik Joël achter me zeggen "bevalt het je?" Grinnik ik "zeker alleen mocht het shirt iets korter zijn" grijnst hij "het is een shirt van Davy" lach ik "ik ga even naar het toilet" lacht Joël. Ik loop naar buiten en ga naast Amber zitten "Nina kun je niet een broek ofzo aandoen? Je hebt alleen een shirt van mij en een onderbroek aan" zegt Davy "eh ja dat doe ik zo wel" zeg ik en ik eet rustig mijn ontbijt op.

"Ik ga me even omkleden" zeg ik als ik m'n ontbijt op heb. Ik loop naar boven en pak een broek met een simpel shirtje en trek het aan, als ik mijn haar en make-up ook gedaan heb loop ik naar beneden. "Nina ik ga naar huis en ik zie je wel weer" zegt Amber en ze geeft me een knuffel "is goed doei Amber" zeg ik en Davy loopt mee naar de deur. Ik loop snel naar Joël en geef hem een kus dan loop ik door naar binnen waar ik mijn mobiel pak.

"Oh Nina ik weet dat er heel veel mannen zijn elke keer weer een ander en mij doet het pijn want jouw liefde waarmee jij mij soms verblijdt wil ik liever liever liever liever voor altijd" zingt Davy als hij terug komt gelopen "oh Davy ik weet dat er heel veel vrouwen zijn elke keer weer een ander en ik raak in de war want jouw liefde waarmee jij mij niet altijd verblijdt wil ik liever liever liever liever voor altijd" lach ik. Davy lacht ook en in het voorbij gaan geeft hij me snel een kus op m'n hoofd.

"Ik ga maar eens" Joël staat op en loopt al naar me toe "Nina zou jij mee kunnen lopen naar de deur?" Vraagt Davy "ja tuurlijk" knik ik en ik loop achter Joël aan "wanneer zie ik je weer liefje?" Vraagt Joël "Ik heb geen idee lieverd" "kun je morgen ergens afspreken of bij mij thuis komen?" "Ik weet het niet we appen wel" zeg ik "oke is goed" hij geeft me een kus, ik sla mijn armen om hem heen en hij doet hetzelfde bij mij "verdomme Joël waarom lebber je mijn zusje af?" Hoor ik Davy boos zeggen. Ik schrik en trek me snel terug hoe gaan we dit nou uitleggen...

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now