14

1.8K 53 5
                                    

Ik zie Amber staan en ze heeft een grote lach op haar gezicht "ik eh ga bedankt voor mijn vest en ik kom er zelf wel uit" zegt Joël en snel loopt hij weg.

"Hebben jullie wat?" Vraagt Amber zodra we de deur horen dichtvallen. "Nee" zeg ik en ik laat mezelf op de lounge set vallen, "en wat was dit dan?" Vraagt ze met een grijns op haar gezicht. "Weet ik veel, haal die grijns van je gezicht Amber" zucht ik "volgens mij vinden jullie elkaar leuk" zegt ze "ik weet het niet maar ik meen het hou je mond tegen Davy want die vermoord Joël als hij hoort dat ik met hem heb gezoend en dat we niet eens alcohol op hadden" "ik zeg niks" grinnikt ze "maar wat deed hij hier dan?" Vroeg Amber verder "hij kwam z'n vest ophalen" zucht ik. "Maar misschien had ik nooit met hem moeten zoenen ook niet toen we aangeschoten waren" "hoezo niet?" Vraagt Amber verbaasd "omdat ik hem daardoor nog leuker ben gaan vinden en het kan niet eens wat worden want Davy zou het nooit goedkeuren" "hey hij wilt dat je gelukkig bent toch?" "Ja maar niet met zijn beste vriend, zullen we er later over verder praten ik heb er nu geen zin in" zucht ik "is goed, wat zullen we vandaag eten?" "Pizza ofzo ik heb even geen zin in m'n diëten en whatever ik heb liefdesverdriet" zucht ik "is goed dan bestellen we pizza" lacht ze.

Ik lig op de loungebank en ik staar in de lucht. Joël is zo leuk, zijn mooie ogen en z'n prachtige glimlach. Volgens mij word ik elke keer dat ik hem zie steeds meer verliefd op hem. "Nina joehoe aarde aan Nina" hoorde ik "huh wat?" Vraag ik "of je wat te drinken wilt, zat je weer te dagdromen over Joël" lacht Amber "ja lekker, nee ik dacht aan wat er gaat gebeuren als Davy het hoort" lieg ik, "dat gebeurd vast niet, ik zeg niks, jij zegt niks en Joël zegt niks" "oh en Amber toen ik boos was op Davy ging ik naar het park toe, even later sprak Joël me aan en toen hebben we bijna gezoend alleen Nicolaï riep Joël waardoor ik mezelf wegtrok, maar Nicolaï heeft niks gezien denk ik" "zie je wel jullie vinden elkaar leuk" glimlacht ze.

Ik kijk even op m'n telefoon en zie een berichtje van Joël.
Joël: hey, sorry dat Amber het heeft moeten zien.
Nina: het geeft niet jij kan er niks aan doen, ze zou niks tegen Davy zeggen dus als wij dat ook niet doen komt het vast goed
Joël: natuurlijk zeg ik niks, maar ik vond het echt heel gezellig zoals ik al zei
Nina: ik vond het ook heel gezellig
Joël: misschien kunnen we het vaker doen?
Nina: ja lijkt me leuk alleen mag Davy er niks van weten want je weet hoe hij is
Joël: ja ik weet het maar dat komt vast wel goed X
Nina: ik hoop het maar X
Oh my gosh stuurde hij nou een kus? En hij wilt vaker met me afspreken. Een grote lach komt tevoorschijn op m'n gezicht "jij bent vrolijk" lacht Amber "ja" lach ik "ik mag zeker niet weten waarom?" "Nope" "lekker is dat" lacht ze.

"Oh Nien vanavond heb ik afgesproken met wat vriendinnen vindt je dat heel erg?" Vraagt Amber als we de vaatwasser aan het inruimen zijn "nee tuurlijk niet, ik ga wel lekker bank hangen ofzo"

"Amber wil jij even opendoen?" Vraag ik als de bel gaat "is goed" zegt ze.

"Nina het is voor jou" roept Amber "ik kom eraan" zeg ik en ik loop naar de deur waar ik Conner zie staan. "Oh hey" zeg ik "hey heb je zin om met ons en de mensen die ergens achter me staan te chillen?" Snel kijk ik langs hem heen en zie Jeffrey, Mees en nog wat mensen staan, "ja is goed lijkt me gezellig" knik ik. "Ik zeg dan even snel gedag tegen Amber en dan kom ik eraan oke?" "Ja is goed tot zo" "Amber ik ga even met hun chillen oke?" "Ja is goed veel plezier" zegt ze "dankje jij ook veel plezier"

"Hey" zeg ik als ik bij de groep ben aangekomen, alle jongens die hier staan ken ik wel maar er staat ook een meisje tussen die ik niet ken. "Ik ben Esmee de vriendin van Conner" zegt een meisje met bruin krullend haar "hey leuk je te leren kennen ik ben Nina" glimlach ik "vriendin van of ben je vrijgezel?" "Ik ben vrijgezel" knik ik. "Oh als ik eerlijk ben had ik dat niet verwacht want naja je bent echt heel knap" zegt ze "oh dankje, maar jij mag er ook zijn en je haar is zo mooi" zeg ik.

"Oke laten we hier gaan zitten" zegt Conner en iedereen gaat op het gras zitten. "Oke Nina waar heb jij voor het laatst gezoend?" Vraagt Mees aan mij want iedereen mocht vragen aan elkaar stellen. "Oh Mees serieus dit?" Lach ik "ja serieus antwoord nou maar gewoon eerlijk" "oke oke, ehm in een tuin maar welke tuin en met wie kan ik echt niet zeggen" lach ik "oh dus na mij is er nog een ander geweest?" Flapt Jeffrey eruit "hebben jullie gezoend?" Vraagt Kaj "eh ja anders werd Nina niet losgelaten door een rare man" zegt Jeffrey snel en ik knik instemmend. "Oke Nina jij mag een vraag stellen aan Esmee" zegt Conner "oke Esmee wat is de raarste plek waar jij en Conner gezoend hebben" "ehm in een bezemkast denk ik" en allebei blozen ze terwijl de jongens stuk gaan van het lachen.

"Oke Nina zou je ooit in de playboy willen staan?" vraagt Kaj "nou daar hoef ik niet eens over na te denken het antwoord is nee" en nadat er aan iedereen weer een vraag was gesteld kreeg ik een nieuwe vraag en dit keer van Conner "zou jij je modellen carrière willen opgeven voor je relatie?" "Ehm nee ik denk het niet want dit is iets wat ik leuk vind en daar verdien ik m'n geld mee dus hij zou er maar mee moeten leren leven" "maar even hé? Welke jongen of man wilt er nou geen model als vriendin" vraagt Kaj "mannen die op wat vollere vrouwen vallen" lacht Jeffrey.

Het is ondertussen al een uurtje of elf en iedereen gaat naar huis. "Nina zou ik met je meelopen?" Vraagt Jeffrey "oh hoeft niet persé hoor" "hallo het is elf uur geweest, ik loop wel gewoon mee" zegt hij "oke oke" zeg ik lachend. "Nou mensen wij nemen hier afscheid van jullie, bedankt voor deze leuke avond" zegt Conner en hij gaat iedereen langs om afscheid te nemen "nou ik vond het heel gezellig met jullie en Nina hopelijk spreek ik je nog eens" zegt Esmee "ja ik hoop het ook, ik kan je ook mijn nummer geven" zeg ik "oh ja is goed" zegt ze en ze geeft haar telefoon waar ik m'n nummer intyp, "doeiii" roepen wij nog en dan lopen we verder.

"Nou bedankt voor het thuisbrengen jongens" zeg ik als we voor mijn huis staan "graag gedaan, het was heel gezellig" zegt Jeffrey en hij geeft me een knuffel. De rest geef ik ook snel een knuffel en dan stap ik het huis in, voorzichtig doe ik de deur dicht want het is donker in huis. Ik denk dat Amber slaapt want haar auto staat er gewoon, stilletjes loop ik de trap op en doe mijn avondroutine.

Als ik eindelijk in bed lig kijk ik op m'n telefoon 'hey zusje hoe is het in Amsterdam?' 3uur geleden, snel ga ik naar whatsapp.
Nina: hey ja goed en bij jou? Sorry voor dit late antwoord ik was buiten met wat mensen
Ik leg m'n telefoon weg en val al snel in slaap.
------
Als ik wakker wordt pak ik m'n telefoon erbij en zie een berichtje van Davy.
Davy: mooi, ja hier ook alles goed! Je krijgt de groetjes terug van de jongens. Ben je wel naar huis gebracht? Of ben je alleen naar huis gegaan?
Nina: ja ik ben naar huis gebracht no worries
Ik doe m'n ochtendroutine en loop naar beneden waar ik Amber aantref "hey hoef je niet te werken?" Vraag ik verbaasd "nee er was iets waardoor ik niet kan werken" antwoord ze "oh dat is wel lekker denk ik", ze knikt "zullen we samen wat gaan doen of ga je al wat doen?" "Eh ik heb nog geen plannen dus mij lijkt het gezellig" "zullen we samen ergens wat gaan lunchen en daarna de stad in ofzo?" Stelt ze voor "ja is goed".

"Kijk daar loopt je boy" zegt Amber als we op een terrasje zitten, ik kijk om me heen en zie Joël met een zonnebril lopen samen met nog een man. Het is dat ik Joël goed ken maar anders had ik hem niet herkend denk ik, "het is m'n boy niet" zucht ik als ik Amber weer aankijk. Ze lacht maar zegt voor de rest niks meer "maar Amber ik meen het Davy mag echt niks weten, ook niet dat ik iemand leuk vind" "ik plaag je nu omdat ik het niet kan doen als Davy er is, geen zorgen ik zeg echt niks tegen hem" "dankje" zucht ik opgelucht.

"We moeten een beetje opschieten want ik heb zo m'n rijlessen" zeg ik als we naar huis lopen "Ohja tuurlijk dat was ik vergeten" "slecht van je hoor Amber" lach ik "ja sorry" lacht ze.

Verborgen liefde (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu