03

2.3K 50 17
                                    

"Ik ben Jeffrey" zei hij op een andere toon en nu echt op een verrassend lieve toon "ik ben Nina" zei ik met een lieve glimlach en ik zag hem via de spiegel lief glimlachen. Ik had gelijk naast zijn grote ego is er toch nog een lieve kant.

De hele weg hebben we gepraat en hij was echt heel aardig "bedankt dat je me thuis hebt gebracht" zei ik vriendelijk "graag gedaan, ik kan moeilijk een meisje alleen laten lopen hier in Amsterdam" hij deed z'n armen een beetje open en trok me in een knuffel waar ik eerst van schrok maar later sloeg ik mijn armen ook om hem heen. "Ik ga maar naar binnen en Davy even op z'n kop geven" zei ik lachend toen hij me losliet "ja is goed, misschien zie ik je ooit nog" zei hij en hij ging op zijn scooter zitten "doei" riep ik nog en hij reed weg.

Ik belde aan want ik had nog geen huissleutel "sorry Nina ik kreeg een belangrijk telefoontje en daarna was ik je vergeten" "geeft niet kan gebeuren ik woon er nog maar net" glimlachte ik "maar wie was die jongen?" Vroeg Davy met een grijns "Jeffrey, hij was tenminste zo aardig om me niet te laten lopen dus ga nou maar niks denken" zuchtte ik. "Ik hou je in de gaten hoor" "ja is goed dan vergeet je me tenminste niet" grinnikte ik waarna hij me een licht duwtje tegen m'n schouder gaf. "Zullen we ergens gaan lunchen?" Vroeg hij "ja is goed"

"Dus Nina er is nog steeds geen jongen in je leven?" Vroeg Davy toen we ergens aan een tafeltje zaten "nee hoor bij jou wel een vrouw dan?" "Nee ook niet" zei hij hoofdschuddend "dat komt vast vanzelf wel" "ja naja en anders maar niet, nu kan ik me tenminste helemaal op voetbal concentreren" "je zou het vast wel kunnen combineren hoor" lachte ik "dat ligt aan de vrouw" lachte hij.

"Zullen we maar weer op huis aangaan?" vroeg Davy "ja is goed" en Davy liep naar de kassa om af te rekenen. Toen hij terug kwam sloeg hij een arm om me heen "of wordt je vriendje dan boos als ik m'n arm om je heen sla?" Vroeg Davy en ik sloeg hem op z'n buik waarna een lach z'n mond verliet. Hij zette nog even een zonnebril op en met een arm om me heen liepen we naar huis.
------
"Nina ben je klaar?" "Jaa" Davy liep m'n kamer binnen keurig in pak "je ziet er beeldschoon uit Nien" "dankje, is iedereen vanavond in pak?" Vroeg ik "het eerste van Ajax wel de jeugd weet ik niet" zei hij, ik knikte "wacht wat? Jeugd?" Zei ik toen ik me realiseerde dat Jeffrey, Kaj en Conner daar ook konden zijn "ja is daar wat mis mee? Misschien zit er nog een leuke jongen voor je tussen" lachte hij en hij liep naar beneden. Ik keek nog snel een keertje in de spiegel en zag daar een meisje met stijl blond haar dat over haar schouders viel met een zwart jurkje die strak zat en tot het midden van haar bovenbeen kwam. Daaronder had ze zwarte pumps aan en een natuurlijke make-up look. Snel pakte ik nog m'n tasje met m'n mobiel en liep naar beneden.

"Oh Davy ga je de gentleman spelen?" Vroeg ik lachend toen hij de auto deur voor me open hield "ja is dat niet goed dan? Zo'n mooi meisje met mooi gelakte nagels kan ik moeilijk zelf haar deur laten opendoen" zei hij waarna hij de deur weer dichtgooide en achter het stuur ging zitten. In de auto ging de muziek hard aan op het liedje 'policeman' en Davy reed naar de afgesproken plek.

"Davy is het eigenlijk zo'n heel chic feestje?" "Eh ik weet het niet zo goed eigenlijk" antwoordde hij, ik knikte en Davy parkeerde de auto.

Er stonden wat mensen in pak buiten die de deur voor ons opendeed en we liepen naar binnen. Ondertussen schudde ik nog wat handen en stelde me voor aan mensen die ik nog niet kende. We liepen de zaal binnen waar al aardig wat mensen waren en Davy trok me mee. "Hey Davy" hoorde ik Joël boven de muziek uit schreeuwen "hey Nina" zei hij daarna en hij gaf me een knuffel. Oke dat was raar hij heeft me nog nooit een knuffel gegeven en nu opeens wel maar al snel werd ik geknuffeld door de volgende genaamd 'Viktor' en ik knuffelde maar mee en toen ik Joan zag liep ik snel naar haar toe.

Het feestje was al in volle gang en samen met Joan liep ik naar de bar om drinken te halen dus we bestelden wat cola's want het was natuurlijk allemaal alcohol vrij. Al snel zag ik mensen die ik nu liever niet naast me had staan dus ik hoopte dat ze mij niet zagen "hey Nina wat doe jij hier dan?" Hoorde ik en langzaam draaide ik me om want Joan was met iemand anders aan het praten "oh hey Kaj eh ik ben met Davy mee" "oh leuk, je ziet er echt leuk uit trouwens" "oh dankje" glimlachte ik "Kaj jongen fixer van ons, wil je nog wat drinken? Oh hey Nina" zei Conner "oh hey, Conner was het toch?" Vroeg ik twijfelend "ja klopt" glimlachte hij "misschien moet je de rest van de jongens even ontmoeten vooral Jeffrey die zei tegen je dat je een mooi schot had" zei Conner erachter aan "oh eh ja die heb ik al ontmoet" zei ik voorzichtig "oh echt?" Vroeg Kaj en ik knikte voorzichtig "Jeff" riep Kaj en hij liep deze kant op "oh hoi" zei hij toen hij mij zag "eh ja hoi" antwoordde ik "hebben jullie elkaar al ontmoet?" Vroeg Kaj "eh ja klopt ik heb haar zelfs naar huis gebracht" zei hij schouder ophalend "Nina kom je of ben je druk bezig?" Vroeg Joan "nee ik loop met je mee, doei jongens" zei ik vluchtig en ik liep achter Joan aan.

"Dus wat was dat?" Vroeg Joan met een rare wenkbrauwwiebel "dat? Oh Kaj, Conner en Jeffrey heb ik een keer ontmoet op de toekomst en ze vroegen wat ik hier deed meer niet hoor" "oke ga je mee dansen?" Vroeg ze en zonder dat ik antwoord had gegeven trok ze me de dansvloer op "Joan ik kan niet dansen" lachte ik toen ze me eindelijk losliet "vast wel gewoon een beetje met je heupen schudden" lachte ze. Om maar niet voor schud te staan hier begon ik maar op de maat met m'n heupen te swingen en toen er een leuke beat kwam deed de rest automatisch mee.

Nicolaï kwam bij ons dansen samen met nog een paar jongens van de selectie "er kijken wat jongens naar je op twaalf uur" zei Nicolaï toen hij voor me danste en Nicolaï lied me een pirouette maken en ik zag Kaj zitten samen met de rest alleen was de rest druk in gesprek. "Kaj is diegene die met niemand praat op dit moment" zei ik toen ik weer naar Nicolaï keek "zo dus je weet z'n naam al" grijnsde hij "doe normaal man, ik kwam hem tegen op de toekomst" lachte ik en we dansten nog even verder.

"Ik ga even drinken halen hoor" riep ik boven de muziek uit "oke is goed" knikte Joan en ik baande me een weg door de dansende mensen. Ik bestelde water en al snel stond er iemand naast me, ik keek even op en zag Jeffrey staan "hey even 1 vraagje waarom deed je net weer zo raar tegen mij?" Vroeg ik "oh hey eh sorry?" "Nou je weet wel, je showde je te grote ego net zoals de eerste twee keer dat ik je zag" zei ik en ik zag hem nadenken "komt het omdat je vrienden er dan bij zijn ofzo?" Vroeg ik door "die vragen ga ik niet beantwoorden" zei hij waarna ik m'n ogen rolde.

Na nog een best lang gesprek te hebben gehad kwam er een andere jongen aan "Jo Jeff gaat tie lekker?" Vroeg hij en daarna zag hij mij staan "oh sorry eh ja ik ben Mees" zei de jongen en hij stak zijn hand uit "Nina" antwoordde ik

Na nog een leuk gesprek met hun te hebben gehad liep ik weer terug naar de groep, uiteindelijk deed Jeffrey weer gewoon aardig tegen me en Mees was ook echt heel aardig, we hebben ook nog onze telefoon nummers uitgewisseld en we zijn eigenlijk wel beetje vrienden geworden denk ik.

"Dat duurde wel lang he Nina?" Grijnsde Nicolaï "ja sorry" lachte ik waarna ik naast Davy en Joël ging zitten die allebei druk in gesprek waren en ik begon maar een gesprek met de vriendin van Lasse Shöne.

Na echt een super gezellige avond heb ik nog wat jongens uit de B1 ontmoet en ook nog wat jongens uit de A1 ook heb ik alle vrouwen en vriendinnen van de spelers ontmoet en wat zitten daar leuke meiden tussen. Samen met Davy en Joël liepen we naar de auto's want Joël zijn auto stond dus naast die van Davy. Davy sloeg een arm om m'n middel "heb je het leuk gehad?" Vroeg hij "oh ja hoor" knikte ik "mooi, kom dan gaan we naar huis" gelukkig is het nu zomerstop dus hebben ze geen wedstrijd morgen.

Thuis haalde ik het beetje make-up wat ik ophad eraf en deed een t-shirt van Davy aan, ik poetste nog snel even m'n tanden en ging in bed liggen.

Nou mensen ik heb dus echt geen zin in vandaag😭 ik heb vanavond mijn examen voor karate maar ik ben echt bang en dan ook nog eens deze warmte en het is in een zaal zonder airco en de ramen kunnen ook niet fatsoenlijk open. Maar na deze dag heb ik wel vakantie want volgende week hoef ik alleen nog maar m'n boeken weg te brengen en m'n rapport op te halen🎉 ik ga mijn best doen om te blijven updaten, ik ga in ieder geval niet op vakantie dus hopelijk loop ik genoeg voor om de vakantie mee door te komen en anders heb ik vast wel tijd om te schrijven. Als ik nu toch aan het woord ben kan ik jullie gelijk even bedanken voor het lezen en voor alle votes en comments, dus bij deze bedankt ❤️ fijne vakantie allemaal! X

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now