17

1.6K 55 11
                                    

3 weken later
Joël en ik zijn nu een maand samen en het gaat verrassend goed, we zijn best vaak samen en het verbaasde ons hoe makkelijk het ging. Natuurlijk komt dat ook doordat Davy Amber heeft.

De bel ging en alleen Joël hoeft nog te komen "ik loop wel" zeg ik snel en sta al op. We gaan met Joan, Jasper, Amber, Viktor, Nicolaï, Lasse, Marije en Joël barbecuen. Ik doe de deur open en ik zie een grote glimlach op Joël zijn gezicht verschijnen als hij mij ziet. "Hey" zeg ik en snel kijk ik even achterom of er niemand staat en als de kust veilig is geef ik hem een knuffel "hey lief" zegt hij en we zoenen elkaar even snel. Als we terug komen bij de groep is iedereen gelukkig druk bezig en heeft niemand gemerkt dat het wat langer duurde.

"Nina ik kan het niet laten om het je weer te vragen dus hoe gaat het nou met de liefde" vraagt Joan "er is niemand" lach ik en toch doet het een beetje pijn om dat te zeggen en aan Joël zie ik dat het hem ook een beetje pijn doet. "Wil iemand nog wat drinken?" Vraag ik maar "zou ik je helpen?" Vraagt Joël nadat iedereen wat heeft doorgegeven "als je wilt dan graag" zeg ik "ja tuurlijk wil ik je helpen" zegt hij en Amber zie ik grijnzend kijken.

Ik pak een fles wijn en begin met het inschenken van de glazen van de meiden. Joël komt tegen me aanstaan, hij legt zijn handen om m'n middel en hij plaatst een kus in m'n nek. "Joël dit kan niet straks komt er iemand binnen" zeg ik "waarvoor zouden ze naar binnen komen dan?" "Om naar het toilet te gaan ofzo" zeg ik en hij laat me los. "Waar ligt de cola?" Vraagt hij "in de kelder denk ik" zeg ik en ik loop naar de kelder waar ik 2 flessen pak. "Hier" zeg ik en hij begint met inschenken. Als we klaar zijn pakt mij m'n hand "een klein kusje" zegt hij en hij trekt zijn puppy gezicht. Ik glimlach en geef hem een kusje maar dat veranderd al snel in een zoen en ik sla mijn armen om zijn nek. Dit keer trekt Joël terug "we kunnen niet te lang wegblijven" zegt hij, hij geeft me een knipoog en zet de glazen op een dienblad en loopt de tuin in. Glimlachend loop ik achter hem aan.

"Nina doe je mee met een potje voetbal?" Vraagt Jasper "ehm ja is goed" knik ik, omkleden doe ik niet want ik heb toch een kort broekje aan en die wordt niet zo snel vies. "Oké we doen geen vaste keeper want alleen ik kan keepen dus Nina, Viktor en Nicolaï tegen Davy, Lasse, Joël en ik" zegt Jasper "maar dat is oneerlijk jullie zijn met z'n vieren en wij hebben Nina, niks persoonlijks Nien" zegt Viktor. "Wees blij dat we Nina hebben, de jongens zullen haar minder hard aanpakken" fluistert Nicolaï, Viktor knikt en wij krijgen de bal uit.

Ik schiet de bal naar Viktor die naar voren rent, hij tikt de bal naar mij. Ik loop nog een stukje en schiet snel waarna de bal in het net verdwijnt "lekker Nina" schreeuwt Nicolaï en Viktor komt op me afgerend en doet alsof het een doelpunt is in de eredivisie. Ik lach en het andere team krijgt de bal.

De jongens komen met een tegenaanval en Lasse en Davy komen naar voren. Viktor rent naar Davy en als Davy naar Lasse schiet ren ik naar Lasse. Nicolaï rent naar me toe en pakt de bal van Lasse af, hij schopt de bal naar Viktor en ik ren met Viktor naar de andere kant. Viktor schopt de bal naar mij en ik heb de bal net aangenomen als ik boven op Joël val. "Joël geen tackles op meisjes" zegt Davy "sorry" zegt Joël "het geeft niet" zeg ik en ik sta op "gaat het Nina?" Vraagt Davy "ja tuurlijk het was maar een tackle op de bal hoor dat gebeurd ook met meisjes voetbal" zucht ik. Joël geeft me een snelle knuffel "sorry liefje" fluistert hij in m'n oor en als hij loslaat glimlach ik naar hem.

De jongens zijn op het grasveld gebleven en met de meiden zitten we op de loungebank. Marije komt lachend teruglopen en je kunt wel merken dat ze wat wijntjes ophebben. Het leek ze wel leuk om opdrachten voor elkaar te verzinnen en net moest Marije Lasse uit loken en vraag me niet hoe maar het is haar gelukt. "Oke. Nina jou beurt" zegt Marije giechelend "zoen met..." ze kijkt naar de jongens en bekijkt ze even "... Joël" "meiden dat kan ik niet doen... één Joël zou me niet terug zoenen en twee ik kan het Davy niet aandoen" zeg ik. "Oke laten we stoppen hiermee" zegt Amber en ik knik.

Met z'n alle zitten we om een vuurkorfje heen en de drank is al wat uitgewerkt bij de dames. De stelletjes behalve Joël en ik natuurlijk zitten gezellig bij elkaar. "Willen jullie nog wat drinken?" Vraag ik, iedereen geeft zijn bestelling door en ik loop naar de keuken.

Ik schrik als ik opeens twee handen rond m'n middel voel gaan "lukt het?" Hoor ik Joël vragen en hij plaats een kus op m'n wang "ja het lukt" zeg ik. Ik draai me om en kijk recht in de ogen van Joël "Nien wanneer gaan we het bekend maken? Ik wil je zomaar kunnen zoenen zonder te kijken of iemand ons ziet, ik wil ook met jou bij het kampvuur zitten" zegt hij "Joël ik wil het ook maar we kunnen beter nog eventjes wachten oké?" "Oké, ik hou van je" zegt hij en hij drukt een kus op m'n mond "ik hou ook van jou" zeg ik en ik ga weer verder met het inschenken. Dit keer wat sneller dan de vorige keer lopen we terug naar de tuin.

"Het was heel gezellig, moeten we zeker vaker doen" zegt Davy als iedereen behalve Amber naar huis gaan. "Nien loop jij even mee naar de deur?" "Ja is goed" zeg ik en ik loop achter iedereen aan. "Nou het was echt heel gezellig" zeg ik en ik geef iedereen een knuffel.
-----
"Met Nina" zeg ik als ik de telefoon opneem "hey met Yvonne" (zakenwaarneemster) "hey Yvon wat is er?" "Ehm ik heb een slechte mededeling voor je dus kun je even gaan zitten" "Owh eh ja tuurlijk wacht even dan loop ik naar buiten... ja ik zit" "oke Nina ik heb even gekeken voor je aanvragen maar dat zijn er nog maar een paar en we doen hard ons best om reclame voor je te maken hoor, maar na die shoot in Parijs heb je nog één shoot in Amsterdam dus je moet echt even gaan knallen" zegt Yvonne, "Nina?" Vraagt ze als het stil blijft "ja ik heb het gehoord, maar ik doe altijd mijn best" "ja dat weet ik meid, het komt vast wel goed. Ik hou je op de hoogte maar ik moet nu echt ophangen" "is goed doei Yvon" zeg ik en dan hoor ik een pieptoon. Ik voel de eerste tranen al in mijn ogen branden en één voor één lopen ze over mijn wangen.

Ik zie een bal liggen en loop ernaartoe, ik besluit maar met de bal heel hard tegen de schuur te schoppen. Alles wat iedereen ooit tegen me heeft gezegd komen weer naar boven en spelen zich in m'n hoofd af 'denk je nou echt dat je een succesvol model wordt?' 'zo iemand als jou willen ze echt niet' 'als je model wilt worden moet je eerst wat aan je rotkop gaan doen' de tranen stromen nu nog harder over mijn wangen. Ze hadden gelijk ik zou nooit een succesvol model worden en hier is het bewijs. Ik heb nog nooit tegen iemand gezegd dat mensen dit zeiden, eerst wou ik stoppen als model door dat soort zinnen maar later heb ik er kracht uit gehaald en zette ik door.

"Nina wat is er?" Vraagt Davy bezorgt, Ohja Davy, Joël, Viktor, Nicolaï en Jeffrey waren ook nog binnen. Ik wil wel wat zeggen maar de brok in m'n keel zit er nog steeds. Davy schiet de bal de andere kant op zodat ik wel moet stoppen met tegen het schuurtje aanschieten en dan slaat hij zijn armen om me heen. "Rustig maar Nien" zegt hij en langzaam aan stopt het huilen en blijft er gesnik over. "Y-Yvonne belde me net, z-ze eh hebben nog maar twee s-shoots voor me" snik ik "oh Nien" zegt Davy en trekt mij nog strakker tegen hem aan.

Davy laat me los en maakt mijn wangen droog "zie je wel Davy, ik ben een mislukkeling" "Nina" zegt Davy streng "je bent geen mislukkeling, je hebt hartstikke veel shoots gedaan en na die twee komen er vast wel weer nieuwe" "en wat nou als het niet goed komt? Ja dan ben je de klos" zeg ik toch wel een beetje boos en een snik verlaat mijn mond. "Kom we gaan naar binnen" zegt Davy en hij trekt me mee.

Eenmaal binnen loop ik gelijk naar een spiegel en haal de uitgelopen make-up van m'n gezicht. "Nina? Gaat het?" Hoor ik Jeffrey voorzichtig vragen "t gaat" zeg ik en opnieuw voel ik de tranen branden. Hij slaat zijn armen om me heen en drukt een kus op mijn hoofd. Langzaam wiegt hij me heen en weer en langzaam loopt er een traan over m'n wang. "Davy heeft het verteld" fluistert Jeffrey en hij wrijft nog even over m'n rug.

Als ik weer terug kom in de woonkamer zitten de vier jongens op de bank en tegelijk kijken ze op. Viktor staat meteen op en loopt naar me toe waar hij me knuffelt en toch krijg ik een klein glimlachje op m'n gezicht. De jongens die in deze woonkamer zijn op dit moment zijn echt te gek. Ook Viktor plaatst een kus op m'n hoofd en laat me daarna los, Joël doet z'n armen wijd en omhelst me op een manier dat alleen Joël kan. Het geeft me rust maar al snel laat hij me weer los en dat snap ik want anders gaan ze misschien wat denken.

Pov Joël
Het liefst zou ik Nina nu urenlang vast houden maar dat kan niet. Of zou ik haar zoenen en zeggen dat het vast wel goed komt, maar het mag niet opvallen. Ik zie Davy kijken en snel laat ik Nina los, het liefst was ik naar Nina gegaan inplaats van Jeffrey maar het kan niet en we zouden het nog heel even vol moeten houden.

Pov Nina
Als laatste knuffel ik Nicolaï nog en nu ben ik echt wat rustiger, de jongens geven zoveel rust. Ook al zijn Viktor en Nicolaï de beste vrienden van Davy zijn het wel belangrijke mensen voor me maar gelukkig weten ze dat zelf ook.

Verborgen liefde (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu