26

1.6K 48 14
                                    

Ik was dus bijna de update vergeten maar hier is ie.
"Dus Floor vertel eens iets over jezelf" zegt Joan "nou ik ben 20 jaar, ik werk in een restaurant als mede eigenaar en ik woon hier vlakbij" zegt ze "en hoe hebben jullie elkaar leren kennen?" Vraag ik "nou Viktor kwam dus in het restaurant en daar gebruikte hij z'n slechte chant moves en toen vroeg hij me mee uit" zegt ze glimlachend. "Oh ik wil die chant moves wel eens horen" zegt Joan. "Oké hij zei zo is je vader dj want jij bent echt een plaatje" lacht ze en iedereen lacht mee.

"Viktor even serieus? Je gebruikte als chant move is je vader dj want jij bent echt een plaatje?" Vraagt Joël als Viktor de kamer binnen komt. "Ja hoe heb jij het gedaan dan meneer Veltman?" Vraagt hij "ja daar ben ik eigenlijk ook wel benieuwd naar" zegt Davy. "Nou we zoenden gewoon toen we aangeschoten waren en daarna nog een keer toen we geen drank ophadden en toen nam ik haar mee uiteten en vroeg ik haar als mijn vriendin" legt hij samenvattend uit. "Nee dat is lekker wil je zeggen" lacht Viktor "nou eigenlijk was het best lekker" lach ik en iedereen lacht mee.

"Nina je komt me bekend voor kan dat?" Vraagt Floor "oh ja zou best kunnen" glimlach ik "volgens mij ben jij een keer met Joël naar het restaurant geweest" "ja volgens mij zag ik jou er een keer uitlopen met Viktor" "ja dat kan wel kloppen" glimlacht ze. "Maar toen kwam je ook al bekend voor" "ehm misschien heb je ooit is foto's van mij gezien want ik ben namelijk model" zeg ik "oh ja dat dacht ik al" glimlacht ze.

"Nina wil je wat drinken?" Vraagt Viktor "water alsjeblieft" glimlach ik. "Gaan jullie morgen ook naar de wedstrijd?" Vraagt Floor "ja we zitten in vak 022" zegt Joan "oh ik ook" zegt ze.

"Dus Joël is centrale verdediger, Jasper is keeper, Nicolaï staat linksachter en Davy staat op het middenveld" somt Floor moeizaam op waarna wij knikken. "Ik weet dus bijna niks van voetbal af" grinnikt ze "geeft niet je leert het vanzelf wel" zegt Amber en weer knikken we.

"Nina ga je met Davy mee of met mij?" Vraagt Joël "ehm ik ga wel met Davy mee want ik zou samen met de meiden ernaartoe gaan" zeg ik en hij knikt. "Tot morgen dan" zegt hij en hij haalt een plukje haar uit m'n gezicht, "tot morgen" glimlach ik. Met zijn hand gaat hij van m'n wang naar m'n kin en drukt hij zachtjes zijn lippen op de mijne.

"Ja meiden zullen wij ook gaan?" Vraagt Davy aan mij en Amber "ja is goed" zeg ik. Ik geef degene die er nog zijn een knuffel en stap dan bij Davy in de auto.

"Slaaplekker" zeg ik voordat ik m'n kamer in loop "slaaplekker" hoor ik in koor. Ik pak m'n pyjama en kleed me snel om. Als m'n tanden gepoetst zijn en m'n make-up eraf is duik ik m'n bed in en val ik al snel in slaap.
----
Als m'n wakker gaat stap ik uit bed en spring ik onder de douche. Ik was me snel en als ik klaar ben droog ik mezelf snel af. Ik pak een broek en het Ajax shirt van Joël en trek het aan. M'n haar wikkel ik snel in een handdoek en dan loop ik naar beneden waar ik snel een ontbijt maak en het op eet. "Goeiemorgen Nina" "oh goeiemorgen Amber" glimlach ik als ze de keuken binnenkomt.

Ik loop snel naar boven en doe een beetje mascara op, daarna doe ik de handdoek af en föhn snel m'n haar droog. Als het droog is kam ik het nog snel een keer door en loop dan naar beneden.

Ik loop net de trap af als de deurbel gaat, ik draai me om en loop naar de deur. "Hey meiden" zeg ik en ik laat Joan en Marije binnen. "Moeten we nou ook nog op Floor wachten?" Vraagt Marije "nee die kwam naar de arena want die woont er vlakbij zei ze" zegt Amber. Ik knik en we stappen de auto van Joan in en rijden naar de arena.

"Hey Floor" zeg ik als ze op een stoel in vak 022 zit te wachten. "Hey meiden" zegt ze en ze geeft ons een knuffel. "Kan ik vanaf hier eigenlijk Viktor goed zien?" Vraagt ze "nou één helft kun je hem goed zien want dan speelt hij hiervoor en de andere helft speelt Ricardo of Kenny hier" zeg ik en ze knikt. "Oh kijk daar komen ze" zegt ze en ik kijk naar de jongens die het veld opkomen voor de warming-up. Joël kijkt mijn kant op en ik zwaai even snel, hij zwaait terug en blaast dan een kusje mijn kant op. Ik bloos even en dan gaan ze aan de slag.

"En wat gaan ze nu doen?" Vraagt Floor als de jongens het veld weer aflopen "nu gaan ze hun wedstrijd shirt aantrekken en misschien nog wat bespreken ofzo en dan begint straks de wedstrijd" weer knikt ze. "Hoe oud is Joël eigenlijk?" Vraagt ze "drieëntwintig" zeg ik "dus er zit vijf jaar tussen jullie?" Vraagt ze en ik knik. "En hoe vind Davy dat dan?" "Ehm aan het begin vond hij het niet zo leuk en we hebben twee maanden geheim gehouden dat we wat hadden dus toen had ik ruzie maar de dag erna kwam Davy naar Joël om het goed te maken" glimlach ik "is Joël dan ook ouder dan Davy?" "Ja Davy is tweeëntwintig" knik ik.

"Komt Viktor nu hiervoor spelen of na de rust pas?" Vraagt ze als Ajax mag uitnemen "nou Jasper staat in dit doel dus moet Viktor aan de andere kant scoren dus komt hij na de rust hier" zeg ik "oh oke" knikt Floor.

"Ik hoop dat Viktor na de rust scoort" zegt Floor als de spelers in de kleedkamer zijn. "Ik hoop dat Ajax gaat winnen" zeg ik "willen jullie wat drinken?" Vraagt Amber "flesje water graag" zeg ik en ze lopen naar de kantine.

Net als de meiden terug zijn begint de tweede helft. Joël loopt na een paar goeie acties van Davy op het middenveld in z'n eentje naar voren. Hij kijkt snel om zich heen maar iedereen staat gedekt. De keeper komt z'n doel uit en Joël doet een lobje eroverheen. De bal gaat het doel in en heel het stadion ontploft. Joël springt de reclame borden over en maakt een hartje met z'n handen in de lucht. De andere jongens omhelzen hem en als ze uit gejuicht zijn begint het spel weer.

De wedstrijd is afgelopen en Ajax heeft met 2-0 gewonnen. Het andere doelpunt is gescoord door Arek Milik. We lopen naar de kantine waar we de jongens opwachten. Na een half uur komen de eerste paar jongens de kantine binnen. "Davy en Joël komen zo, ze moesten nog een intervieuw doen" zegt Viktor en hij loopt door naar Floor.

Ik voel twee armen vanachter om me heen slaan "hey" hoor ik Joël zeggen. Hij laat me los en ik draai me om "hey, je hebt het super gedaan" glimlach ik. "Het doelpunt en het hartje waren voor jou" glimlacht hij en ik voel mezelf blozen. Hij grinnikt en geeft me een kus "ik ben trots op je" zeg ik en m'n armen sla ik om z'n nek. Hij drukt z'n lippen weer op die van mij "ga je met mij mee?" Vraagt hij en ik knik. "Wij gaan ervandoor we zien jullie wel weer" zegt Joël en ik geef ze allemaal snel een knuffel. "Geen vieze dingen doen hè?" Fluistert Davy als ik hem een knuffel geef "ik zou niet durven" lach ik en geef hem een klein tikje tegen z'n schouder. "Je houdt m'n zusje heel hè?" Zegt Davy als hij Joël een handdruk geeft "tuurlijk" lacht hij. "Davy?!" Zeg ik hoofdschuddend, hij lacht wat en dan slaat Joël zijn arm om me heen en samen lopen we naar buiten.

Lieve lieve lieve lezers er komt een eind inzicht. Ik heb nog 2 hoofdstukken, een epiloog en een dankwoord voor jullie klaarstaan X

Verborgen liefde (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu