19

1.7K 58 7
                                    

"Hey Nina hoe was het in Parijs?" Vragen Davy en Amber als ze ons komen ophalen van Schiphol "ja was wel leuk en ze waren tevreden over de foto's" zeg ik "mooi" zegt Davy en hij pakt mijn koffer van me over en slaat een arm om me heen.

"De auto staat daar ergens" zegt Davy als we over de parkeerplaatsen lopen. Davy gooit de koffer in de kofferbak en ik ga op de achterbank zitten. Mijn telefoon gaat en ik zie dat Yvonne me belt, "met Nina" "hey Nina met Yvonne, hoe was het in Parijs?" "Ja het was wel leuk en ze waren tevreden over de foto's zeiden ze" "ja dat weet ik, ze hebben net gebeld en ze hebben nog wat datums doorgegeven waarop ze je willen hebben voor shoots" "echt?!" Vraag ik verbaasd "ja, het duurt nog wel eventjes hoor, hopelijk gaat je volgende shoot ook goed en dan krijg je misschien weer nieuwe opdrachten" "ik hoop het" zeg ik toch wel een beetje blij "ik ga want dan kan ik nog even wat zaken afhandelen" "is goed doei Yvon" zeg ik en ik hang op.

"Yvonne heeft nieuwe opdrachten in Parijs voor mij ontvangen" zeg ik blij "ah wat fijn" zegt Amber "ik zei het toch Nien" zegt Davy.

"Nina ga je met mij en Amber mee naar Jasper en Joan?" "Nee sorry ik ben echt moe" zeg ik en ik plof op de bank neer "oke tot vanavond dan" zegt Davy en hij geeft me een kus op mijn voorhoofd. Verveeld doe ik de tv aan en zet Pretty Little Liars op Netflix aan.

Joël: hey waarom kwam je niet met Davy mee? Ik ben ook bij Jasper
Nina: oh dat wist ik niet maar ik ben echt moe dus ik lig lekker op de bank
Joël: Davy zei ook dat je nieuwe opdrachten in Parijs hebt
Nina: ja klopt daar willen ze me tenminste wel
Joël: ik ben blij voor je lief ❤️ ik mis je wel hoor
Nina: nawh ik mis jou ook❤️
Na 1 aflevering Pretty Little Liars doe ik muziek aan en ga met wat tijdschriften op de bank liggen.

Gapend loop ik naar de keuken en pak wat drinken. Ik hoor de bel en loop naar de deur, het is Anne dus ik laat haar binnen. "Ga zitten" zeg ik "wil je wat drinken?" "Water graag" zegt ze.

"Dus wat brengt jou hier?" Vraag ik "ik had een discussie met m'n ouders en toen zei ik dat ik naar jou ging" zegt ze "oh is het een ernstige discussie dan?" "Nee niet echt maar ik had geen zin om daar te blijven" zegt ze.

"Nina we zijn thuis" zegt Davy "oké ik ben in de woonkamer" zeg ik terug. "Oh hey Anne" zegt Davy als hij de kamer binnenkomt "ehm Anne dat is Amber de vriendin van Davy en Amber dit is Anne mijn beste vriendin" ze schudden elkaar de hand en Anne en ik gaan verder met praten.

"Je mag bij me blijven slapen als je wilt" zeg ik als het al tien uur is geweest "ja graag" knikt ze "doe je moeder dan een berichtje en we gaan wel vroeg slapen als je het niet erg vind want ik ben echt moe van die shoot en het vliegen" "is niet erg, ik mis je nog steeds in Hilversum hoor" "ik mis jou en Iris ook hier in Amsterdam, gelukkig heb ik Marije, Joan en Amber wel en ik hoop dat er wat leuke meiden in m'n klas komen" zeg ik en we gaan onze slaaproutine doen. Ik geef haar een pyjama en we gaan met z'n tweeën in m'n tweepersoonsbed liggen.
-----
"Goeiemorgen Anne" zeg ik als ik zie dat ze al achter haar telefoon zit "oh goeiemorgen" zegt ze "wil je wat eten?" Vraag ik, ze knikt en we lopen naar beneden waar we ontbijt klaarmaken.

Nadat we onze ochtendroutine gedaan hebben doen we nog een rondje in het Vondelpark en daarna gaat Anne weer naar huis. Ik doe Joël een appje en als ik antwoord terug heb loop ik naar zijn huis.

"Hey lieverd" zegt hij als hij de deur opent "hey" glimlach ik, ik geef hem een kus en loop naar binnen. Als ik m'n jas heb opgehangen legt Joël zijn armen om me heen en mijn armen doe ik om zijn nek. Er volgt een zoen, Joël tilt me op en loopt naar de woonkamer. Voor de bank stopt hij en zet me weer neer op de grond, ik ga op de bank zitten en Joël komt naast me zitten "ik heb je gemist Joël" "ik heb jou ook gemist Nien" zegt hij en hij geeft me nog een kus. "Zullen we ergens samen lunchen?" Vraagt Joël "is goed" knik ik. We doen onze schoenen aan en stappen in de auto.

"Hier kunnen we denk ik wel eten ik heb de jongens nog nooit over deze tent gehoord" zegt Joël en hij parkeert de auto. We stappen uit en hij pakt mijn hand, we lopen naar binnen en gaan aan een tafeltje zitten. Toch kijken we allebei vaak om ons heen en als we besteld hebben loop ik even snel naar de toiletten. Als ik weer naar buiten loop, loop ik snel de toiletten weer in als ik een schim van Viktor zie. Ik kijk om de deur en zie Viktor samen met een meisje naar buiten lopen, voorzichtig open ik de hele deur en kijk even of de kust veilig is en dan loop ik terug naar de tafel.

"Zag jij Viktor ook?" Vraag ik aan Joël "ja maar hij zag mij niet" zegt Joël opgelucht "mooi" zucht ik, ons eten wordt gebracht en als we uitgegeten zijn besluiten we snel te vertrekken. Ik wou deze keer het eten betalen maar het mocht niet van Joël, het was bijna gelukt maar het meisje luisterde liever naar Joël. Hand in hand lopen we weer naar de auto en dan rijden we snel terug naar Joël zijn huis.

"Ik ga maar naar huis anders vragen Davy en Amber zich vast af waar ik ben" zeg ik als we in het huis van Joël staan. "Ja is goed, moet ik je anders een stuk brengen?" Vraagt hij "nee hoeft niet ik loop wel gewoon" "oké, ik hou van je Nien en tot snel" zegt hij en hij drukt een kus op m'n mond "ik hou ook van jou en kom maar snel een keertje bij Davy langs" grijns ik. Ik leg m'n armen om zijn nek en hij zet zijn handen op mijn heupen, ik staar hem aan in zijn ogen en hij doet hetzelfde bij mij. "Je bent prachtig" zegt hij, ik voel mezelf blozen dus ik druk snel mijn lippen op de zijne. Hij grinnikt en laat me los en plaatst nog snel een kus op m'n voorhoofd. "Doei liefje" zeg ik en ik sluit de deur achter me en ga op weg naar huis.

"En waar kom jij vandaan?" Vraagt Davy "eh van buiten?" "Ja dat snap ik ook wel" lacht hij, ik glimlach en plof naast Amber op de loungebank buiten. "Oh Nina wij gaan morgen uiteten want morgen zijn we drie maanden samen" zegt Davy als hij opstaat en Amber een kus geeft "oh oké" zeg ik en glimlach.

"Davy wie kookt er vandaag?" Vraag ik als het al vijf uur is, weet ik niet vraag het aan Amber ik eet bij Ajax want ik heb een wedstrijd vandaag". "Ohja tuurlijk" zeg ik en ik loop door naar Amber "Amber wat doen we met het avondeten?" "Doei meiden" roept Davy en hij loopt de deur uit. "Ehm zullen we iets van brood eten en dan als verrassing op de tribune zitten met de wedstrijd? Ik heb kaartjes gekregen van Nicolaï als verrassing voor Davy" zegt Amber "oeh ja lijkt me gezellig" knik ik "waar zitten we eigenlijk?" Vraag ik "naast de dug-out dus hij ziet ons wel" knipoogt Amber.

"Amber zullen we Subway bestellen?" Vraag ik als we aan het kijken zijn wat we zouden gaan eten "oeh ja daar heb ik wel zin in" knikt ze.

Als we ons broodje ophebben gaan we met de auto richting de arena, het is een wedstrijd voor de Champions league om Ajax te plaatsen voor de voorrondes. Amber en ik hebben een Ajax shirt van Davy aan want die van Joël heb ik niet en het is een beetje raar als ik daarmee ga lopen.

Als we onze plekken zoeken zien we Marije en Joan ook naast de dug-out zitten "hey meiden" zeg ik en ik geef ze een knuffel. De jongens komen het veld op en beginnen aan de warming-up, Nicolaï kijkt snel rond en als hij ons ziet zwaait hij uitbundig. Lachend zwaaien we terug en dan kijken Jasper, Davy, Lasse, Joël en nog wat andere jongens ook, iedereen die ons ziet zwaait en dan gaan ze weer verder aan hun warming-up.

"Hier trek deze shirtjes even aan" zegt Marije als de wedstrijd is afgelopen en Ajax met 2-0 gewonnen heeft, ik bekijk het shirtje en zie dat het een Ajax shirt van Nicolaï is "wat moeten wij met een shirt van Nicolaï?" vraag ik onbegrijpelijk "doe maar even Nicolaï wilt een grapje uithalen" lacht Marije. Iedereen trekt het shirt over hun andere Ajax shirt aan en ik zie Marije een duim naar Nicolaï opsteken. Nicolaï trekt de jongens mee naar onze kant en gebaart dat wij ons moeten omdraaien, lachend draaien wij ons om. Ik kijk over m'n schouder en zie Nicolaï helemaal stuk gaan van het lachen, de andere jongens kijken best chagrijnig. Nicolaï staat voorover gebogen met zijn handen op zijn knieën en heeft nog steeds een grote lach op zijn gezicht. "Oké nu moeten jullie het shirt van Nicolaï uittrekken" zegt Marije en ik doe wat ze zegt. We draaien ons om en de meiden blazen een kusje naar hun vriend.

"Laten we naar de kantine gaan en wachten op de jongens" zegt Marije en ik achtervolg de meiden. We gaan zitten aan een tafel en na een halfuur komen de jongens eraan gelopen.

De jongens geven hun vriendin gelijk een kus en Joël geeft me een knipoog en een oogverblindende glimlach. Ik bloos even en kijk dan rond naar de rest van de mensen die hier zitten.

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now