02

2.3K 59 3
                                    

Oke ik weet niet of jullie de foto's boven de hoofdstukjes zien maar die heb ik er dus wel gewoon neergezet... Ik kan de foto's alleen nog maar via mijn mobiel erin zetten, meer mensen hier last van? En een extra hoofdstukje vandaag omdat ik best veel voorloop dus mijn tweede update dag wordt dan maandag maar ik weet niet of ik elke maandag er een hoofdstukje opzet X

Pov Nina
"Nien kom je bed uit we gaan straks trainen weet je nog?" Schreeuwde Davy van beneden "ja ik ben al bijna klaar hoor" schreeuwde ik terug, zuchtend deed ik nog snel m'n haar in een staart en liep naar beneden.

"Waar gaan we trainen dan?" Vroeg ik toen ik m'n brood aan het smeren was "bij de toekomst" antwoordde hij en verbaasd keek ik hem aan, hij glimlachte kort en deed z'n schoenen alvast aan.

We liepen de toekomst op en Davy begroette nog even wat mensen en ik stelde mezelf voor aan diezelfde mensen. We liepen naar de kleedkamers en ik trok een tenuetje met Klaassen achterop aan.

Toen we binnenkwamen was er ook nog een groepje jongens aan het trainen, ik bekeek ze even snel en ze zagen er best wel goed uit. "Kom je Nina?" Vroeg Davy, ik knikte en liep naar hem toe.

Na een uur getraind te hebben gingen we weer weg en liep ik naar de kleedkamers "hey goed getraind" hoorde ik iemand zeggen en ik keek even snel om "oh dankje" glimlachte ik "ik ben Kaj" zei de jongen en hij stak zijn hand uit "Nina" antwoordde ik terwijl ik zijn hand schudde "eh als je het niet erg vindt ga ik me even omkleden want anders moet Davy straks heel lang om me wachten" "nee ja tuurlijk, ben je zijn vriendin?" "Nee ik ben zijn zusje" lachte ik "Kaj ouwe fixer kom je nog?" Hoorde ik een andere jongen roepen, ik keek opzij en zag een jongen met donker haar deze kant oplopen "ja ik kom eraan" zei Kaj "hey ik ben Conner, was jij net niet in de gym?" zei de jongen met donker haar "oh hey ja klopt, ik ben Nina, maar eh ik ga" zei ik en ik stapte de kleedkamer in en draaide hem voor de zekerheid op slot.

"Hèhè Nina ben je eindelijk klaar?" Zuchtte Davy "Eh ja sorry ik werd opgehouden" "door de douche zeker?" Lachte Davy "nee hoor" lachte ik "oh was je de weg kwijt?" En Davy begon nog harder te lachen "nee ook niet" zuchtte ik "oh wat dan?" Vroeg hij opeens serieus "ik kwam twee mensen tegen die een praatje met me maakten" "Ohja jongens zeker" grijnsde Davy waarna ik hem speels sloeg "ik weet al genoeg" lachte hij. Hoofdschuddend liep ik achter Davy aan naar buiten.

"Oh we hebben morgen avond een feestje met wat mensen van het eerste van Ajax en wat jeugdspelers ga je mee?" vroeg Davy toen we in de auto zaten "oh ja is goed" knikte ik "oké als ik nou morgen mee ga naar je shoot dan kun je daarna met mij mee naar de training om te kijken oke?" "Ja is goed" glimlachte ik.

Toen we thuis waren plofte ik op de bank en zette Netflix op, ik zocht the walking dead op en zette een aflevering aan. "Nina ga je nog wat doen vandaag?" Vroeg Davy "nee denk het niet en jij?" "Ja ik ga naar Jasper en Joan, van hun mag je mee zodat ze jou kunnen leren kennen" "ik vind het goed" antwoordde ik en ik keek nog even m'n aflevering af.

Na het middag eten gingen we op weg naar Jasper en Joan, Joan is de vriendin van Jasper heb ik ook net te horen gekregen.

"Hey kom binnen" zei Jasper en hij zette een stap opzij, Davy liep verder en ik gaf Jasper nog even een hand "hey ik ben Nina" zei ik vriendelijk "hey ik ben Jasper, leuk je te leren kennen en kom verder" zei hij vriendelijk terug en ik liep dezelfde kant op als Davy dat net had gedaan. "Hier links door de deur" zei Jasper "oh dankje" zei ik een beetje beschaamd. Ik liep door de deur en zag een hele leuke vrouw op de bank zitten, "hey ik ben Joan" zei ze en ze stak haar hand uit "hey ik ben Nina" zei ik waarna ik haar hand schudde.

Na een korte introductie van mezelf die ze graag wouden, kwamen er nog wat gesprekken over m'n modellen carrière en Joan vertelde ook nog wat over haar werk.

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now