01

2.8K 72 13
                                    

Over een kwartiertje komt Davy me ophalen en kom ik bij hem in Amsterdam wonen. M'n ouders blijven in Hilversum wonen aangezien m'n opa en oma daar ook nog wonen. M'n tassen met m'n spullen staan al in de gang, gister heb ik al afscheid genomen van m'n familie en vrienden. Na de training zou Davy me gelijk ophalen, ik hoop dat ik daar snel vrienden maak zodat ik kan stappen zodra ik 18 word want ik word al bijna 18 en ook al mag je als model niet zo vaak uit doe ik het heus wel eens. Sommige spelers van Ajax heb ik wel eens ontmoet maar waarschijnlijk kennen ze mij niet meer zo goed. De enige die mij waarschijnlijk nog wel kent is Nicolaï, de laatste keer toen ik bij Davy was was hij er ook.

Ik zat op de bank achter m'n telefoon toen ik een toeter van een auto hoorde en toen ik uit het raam keek zag ik Davy zijn auto staan. Ik stond op en zei m'n ouders gedag en pakte 2 tassen, ondertussen ging de bel al en deed m'n moeder open. Davy zei me gedag en pakte de tassen die ik vast had van me over "ben je er klaar voor zusje?" Vroeg hij "ik wel jij ook?" "Ja tuurlijk ik kon niet wachten" zei hij met een glimlach. "Nicolaï" zei ik blij toen ik hem zag. Er kwam al snel een glimlach op z'n gezicht en hij gaf me een knuffel, ook hij pakte 2 tassen en liep ermee naar de auto.

De andere 2 kende ik niet, naja ik ken ze wel maar ik heb ze nog nooit in het echt gezien. "Hey ik ben Viktor" zei 1 van de 2 "hey Viktor, ik ben Nina" "hey ik ben Joël" "hey Joël, ik ben Nina, leuk jullie te ontmoeten jongens"

"Davy nu snap ik waarom je ons gewaarschuwd hebt voor Nina" zei Viktor lachend toen we in de auto zaten en ondertussen keek hij naar Joël. "Davy wat heb je nou weer gezegd?" Vroeg ik terwijl ik naar Davy keek die naast me achter het stuur zat. Ik zag dat hij via de spiegel naar Viktor keek "nou? Komt er nog antwoord?" Vroeg ik zo lief mogelijk. "ik zou het je wel even vertellen" zei Viktor "nou het begon zo: Davy had ons opgehaald voor de training en de training liep uit en daarna waren wij aan het treuzelen want we wisten niet dat hij jou nog moest ophalen. Toen vertelde hij dat hij jou moest ophalen omdat je bij hem kwam wonen. Toen zei Nicolaï dat je model bent en Davy was dat duidelijk niet van plan te vertellen...." "nee vind je het gek jullie zijn net een stelletje pubers met meiden" zei Davy en ik schoot in de lach.

Toen ik uitgelachen was ging Viktor verder met vertellen "toen vroeg Joël of jij en Davy op elkaar leken, hij zei van wel maar sorry Davy ik vind van niet" Davy zuchtte en ik gaf hem een kus op z'n wang. "Ik zei toch dat Nina knap is" zei Nicolaï "ja je hebt wel gelijk" zei Viktor en ik voelde mezelf blozen dus draaide ik m'n hoofd zodat ik naar buiten keek. "ohwee als 1 van jullie haar ook maar met een vinger aanraakt" zei Davy terwijl hij via de spiegel naar de jongens keek. Glimlachend schudde ik m'n hoofd, zodra het om jongens ging met mij was hij altijd heel serieus als ik erbij was. En als ik een vriendje had en ik nam hem mee naar huis kreeg hij eerst een hele preek van Davy. Niet dat ik zoveel vriendjes heb gehad ofzo, ik heb er maar twee gehad.

"Wij nouja ik wou graag foto's van je zien maar Davy zei dat hij geen foto's van je had en wij hadden zoveel tijd gerekt dat hij ons niet meer af kon zetten" voegde Viktor aan het verhaal van net toe "oh Davy die heb je wel" grinnikte ik, hij grijnsde en zei: "ja tuurlijk heb ik die maar denk je dat ik die aan hun laat zien? En al helemaal niet van je bikini shoots" lachte hij "op insta staan ook een paar foto's van shoots hoor" "ja maar denk je dat ik hun jouw insta naam ga geven?" Zei hij "Davy je bent echt erg" lachte ik. Ik zag vanuit m'n ooghoeken dat Joël zijn telefoon erbij pakte en tikte voorzichtig de jongens aan. Ik pakte ook maar m'n telefoon erbij en zag een berichtje van m'n beste vriendin Iris 'hey Nien al aangekomen in Amsterdam?
Anne(m'n andere beste vriendin): ik denk het niet Iris
Nina: hey, nee ben nog onderweg het is zo gezellig in de auto
Anne: oh sarcastisch?
Nina: hahahaha nee niet sarcastisch
Anne: oh haha zit je alleen met Davy in de auto of met meer mensen?😏
Nina: meer mensen😏
Iris: foto?
Ik opende de camera op m'n iphone 6 en hield hem in de lucht "kom jongens even een selfie" zei ik de 3 jongens op de achterbank zette gelijk een glimlach op en Davy keek ook snel in de camera aangezien het stoplicht op rood stond. Ik stuurde de foto in de groep 'omg je zit bij Nicolaï en Viktor in de auto' kreeg ik al snel van Iris terug.
Nina: 😂jaaa maar wat dacht je van Joël dan?😏
Anne: Oehhh is onze nienepien verliefd?
Nina: op Nicolaï niet hoor die ken ik al langer en Viktor is echt een hele aardige jongen
Anne: je vergeet Joël😏 volgensmij vind je hem wel leuk
Nina: eerlijk?
Anne: ja tuurlijk
Nina: oke hij lijkt me super aardig enzo alleen nu is hij beetje stil en Davy wilt sowieso niet dat ik wat met z'n vrienden krijg hoor 😂
Iris: nawh het komt wel goed, misschien is hij wel stil omdat hij je leuk vind😏
Nina: meiden jullie zijn echt erg😂 maar ik ga weer straks heb ik meekijkers 😳😰 ik spreek jullie wel weer X

Verborgen liefde (voltooid)Where stories live. Discover now