Chapter 50.

2.4K 97 5
                                    

Omfg chapter 50! Wtfff.

*Kaylee's POV paar dagen later.*

''Louis je kan niet elk meisje die je tegen komt op d'r bek pakken!'' Zeg ik boos tegen Louis. ''En wat als ik dat wil?'' Gilt Louis boos terug. ''Nou erg kut voor je! Louis dat kan je echt niet doen! Wat zullen de fans van e denken? Die zullen van je walgen. Ze betekenen toch zo veel voor je? Waarom laat je ze dan van je walgen Louis?'' ''Laat de fans hier buiten!'' Zegt Louis kwaad.''Nee Louis! Ik wil je alleen maar helpen. Ik weet het het zijn die stemmetjes. Maar als je er geen ene fuck aan doet ga ik je niet meer helpen ook. Morgen is je eerste concert sinds tijden. Oh wat leuk joh. Jou fans moeten jou zien falen op het podium als je er niks tegen doet! Just saying!'' Zeg ik kwaad en ik loop boos de tuin in en plof neer op de stoel bij de rest. ''Waar ging dat nou weer over?'' Vraagt Luke lief. ''Over dat hij elk meisje op d'r bek pakt en net niet kapot neukt. Grof gezegd dan.'' Zeg ik en iedereen schiet in de lach. ''Kaylee gonna be rudeee!'' Roept Niall lachend en ik rol met mijn ogen. ''Dat jullie je nou geen zorgen maken over morgen! Ik weet niet of jullie het door hebben maar als Louis niks doet aan die stemmen kan morgen van alles fout gaan en de fans zullen jullie haten! Denk daar nou eens aan! Louis kan een paniek aanval krijgen op het podium. Wat zullen de fans denken? Denk na jongens!'' Zeg ik boos en ze kijken me allemaal vaag aan. ''Shit! Niet eens aan gedacht!'' Zegt Liam en hij zucht. ''We stoppen gif in z'n eten en dan is hij ziek.'' Zegt Ashton die denkt slim te zijn. ''Nee Ash! Geen goed idee. Hij is genoeg ziek geweest. De fans komen juist voor Louis. Het is zijn eerste optreden sinds een half jaar ofzo!'' Zegt Harry en hij knikt. ''Dat is waar.'' Zegt hij zacht. ''Het is niet dat hij er niks tegen kan doen want dat kan hij wel. Hij doet het alleen niet!'' Zeg ik zuchtend. 

Right ik ben zojuist helemaal tekeer gegaan tegen Louis. HELEMAAL. En met helemaal bedoel ik ook echt helemaal. Ik heb hem eventjes uitgelegd hoe ik er over nadenk. Vanavond is zijn concert. Iedereen die hier in huis woont kijkt me met grote ogen en open mond aan. Louis zit klein in elkaar gedoken met de tranen die over zijn wangen rollen. 

*Louis' POV*

Het liefst wil ik nu net zoals alle andere Kaylee aanstaren met open mond. Vol verbazing. Maar ik kan het niet.

1. Ik ben te druk bezig met softy zijn en janken als een klein kind die geen ijsje krijg en z'n ballon is kapot geprikt door een kinderhater.

2. Ik kan wel verbaasd doen, maar dat betekend niet dat ik dat ook echt ben. Kaylee en ik zijn hetzelfde. Als de rollen zouden omgedraaid zijn zou ik precies zeggen wat Kaylee zojuist tegen mij heeft lopen schreeuwen. Ik had het moeten zien aankomen. 

Maar ze heeft wel gelijk. En dat weet ik wel. Alleen die stemmetjes... En Kaylee heeft gelijk. Ik doe niet eens mijn best om ze te stoppen. Kaylee heeft gelijk. Vanavond is het eerste concert en ik zal het waarschijnlijk helemaal verpesten. Ik zal een paniek aanval krijgen of de stemmen nemen het over en ik begin allemaal negatieve onzin uit te kramen in de microfoon. 

---

Kort hoofdstukje jullie weten waarom maar oke...

IK HEB VET VEEL LEUKE KLEREN GEKOCHT VOOR VAKANTIE OMG OMG OMG! <3

Tenminste een leuk lichtpuntje! :)

:) X


The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu