Chapter 21.

3.1K 122 24
                                    

*Kaylee's POV *

Aangezien Louis zich opzich wel oké voelt trekken we warme kleding aan en stappen we in de auto. Louis gaat vandaag zijn tattoo laten zetten. "Zullen we er een samen nemen?" Vraagt Louis ineens serieus. "Wat? Een tattoo? Ben je leip ofzo?" Vraag ik en Louis grinnikt. "Je hartstikke leip." Zegt Louis lachend. "Wat voor een? En waar?" Vraag ik bedenkelijk. "Weet ik niet. Eentje met onze initialen ofzo." Zegt Louis serieus. "Wat waarom?" Vraag ik lachend. "Dan vergeten we elkaar nooit meer!" Zegt Louis blij. "Wacht bedoel je jij mijn initialen en ik die van jou?" Vraag ik en Louis knikt. Ik parkeer de auto en blijf even zitten. "Waar dan?'' Vraag ik bedenkelijk. ''Weet ik niet...'' Zegt Louis zacht en me lief aan kijkt. ''Anders vragen we na mijn tattoo of Daniel nog wat weet?'' Vraagt Louis met een lief glimlachje en ik knik. ''Oke...'' Zeg ik zacht. We stappen uit en lopen de tattoo zaak in. ''Aha! Daar hebben we onze friend Louis weer!'' Zegt een man die Louis vrolijk begroet. ''En jij bent Kaylee!'' Zegt de man die zich voorstelt als Daniel en ik knik. Louis pakt het papiertje met het ontwerp uit zijn zak en laat hem zien aan Daniel. We gaan zitten aan een tafel. ''Mooi gedaan!'' Zegt Daniel blij. ''Ik wil hem in een klein boogje omhoog.'' Zegt Louis zacht. Daniel denkt diep na pakt een schoon papiertje en begint daar de sierlijke letter na te maken met een flauw boogje omhoog. Als het klaar is draait hij het blaadje om en kijkt Louis vragend aan. Louis kijkt mijn vragend aan en ik glimlach. ''Ik vind hem mooi!'' Zeg ik blij en Louis glimlacht. ''Dan doen we het zo!'' Zegt Louis blij. We lopen naar de stoel waar Louis in gaat zitten en Daniel maakt een afdruk voor op Louis' borst. Uit de losse pols gaat het natuurlijk niet lukken... Louis kijkt in de spiegel en knikt tevreden. Louis gaat weer zitten en ik kijk met een pijnlijk gezicht hoe Daniel zorgvuldig met het tattoo apparaat aan het werk gaat op Louis' borst. Ondertussen begint Louis over dat we misschien samen een tattoo willen. ''Wat voor hebben jullie in gedachten?'' Vraagt Daniel die geconcentreerd verder gaat. ''Iets met onze initialen.'' Zegt Louis en Daniel denkt diep na. ''Groot of klein?'' Vraagt Daniel weer. ''Klein!'' Zeg ik snel en Daniel grinnikt. ''Dat dacht ik al..'' Zegt Daniel lachend. "Klaar!" Zegt Daniel die trots naar zijn kunstwerk op Louis' borst kijkt. Ik kijk ernaar en glimlach. Louis loopt naar de spiegel en kijkt er blij aan.

Ok right... We hebben precies besproken hoe en wat we gaan doen. (Foto bij media is voor Kaylee Louis heeft hem op een andere plek ofzo.) Ik neem een tattoo van L.T en Louis eentje met K.T. Louis pakt mijn hand vast en grinnikt kort. "Niet grappig Lou! Ik schiet in m'n broek man!" Zeg ik en Louis schiet hard in de lach. Wanneer Daniel de begint knijp in eerst Louis hand fijn maar later ontspan in meer. Ik kijk toe hoe langzaam de tattoo op mijn pols komt.

Ik kijk blij naar het eind resultaat. Het is super mooi geworden. Ik ben ook best trots op mezelf want het deed vet veel pijn enzo. Louis is ook alwaar bezig. Alleen zijn polsen zitten al onder dus neemt hij een ander plekje. Als ook Louis blij is rekenen we af en lopen blij naar de auto. Naja dat willen we. Maar fans en paparazzi hebben ons gezien. Ze vragen wat voor tattoo we hebben. Ik schuif mijn vestje over mijn pols en Louis glimlach. We lopen naar buiten en proberen ons door de massa naar de auto te worstelen. Als we net zitten gaat mijn mobiel. "Hoi mam!" Zeg ik blij en Louis begint met rijden. "Zijn jullie gek?" Roept Johanna boos. "Wat hoezo?" Vraag ik onbegrijpelijk. "Je weet in wat voor staat Louis is!" Zegt Johanna op een duh toon. "Hij voelde zich goed mam! Echt waar!" Zeg ik en ik hoor een diepe zucht. "Oke dan... Heb jij nou ook een tattoo? Ik zag foto's op twitter waar toch duidelijk een naald op je lichaam te bevinden was!" Zegt Johanna. "Jaaa klopt! Maar dat laten we thuis wel zien! Tot zo!" Zeg ik blij en ik hang op. Louis grinnikt. "Wat nou?" Vraag ik lachend en Louis schud lachend zijn hoofd. "Niks hoor!" Zegt hij en hij parkeert de auto. We lopen naar binnen en iedereen kijkt ons afwachtend aan. Louis trekt zijn shirt uit. "Het zijn er twee!" Roept Johanna uit die voor Louis komt staan om de kleinere tattoo van onze initialen te bekijken. "Laat me raden: Kaylee Tomlinson en dan heeft Kaylee Louis Tomlinson!" Zegt Johanna lachend. Ik knik blij en laat mijn pols zien. "Ze zijn prachtig!" Zegt Johanna blij. "Heb jij het ontworpen?" Vraagt Mark die verwonderd naar Louis' tattoo kijkt en Louis knikt trots. ''Louis wat betekend dat?'' Vraagt Phoebe die Louis vragend aankijkt. ''Het is wat het is. Dat betekend dat je dingen moet accepteren zoals het is!'' Zegt Louis die zachtjes op zijn lip bijt. Louis en ik maken nog een foto van onze nieuwe tattoo's en posten het op Instagram.


--


Een langer hoofdstukje. Omdat ik 2 dagen niet geüpload heb... Maar het is bijna vakantie! Ik heb nog 2 dagen les! Dan een toetsweek waar ik elke dag half elf uit ben. Vrije dagen enzo... Heerlijk. En dan van 23 t/m 30 Juli naar TURKIJE! Ik kan zo niet wachten! Ik ga voor het eerst vliegen.


Ik ben doods bang voor vliegen!


Ookal lijkt het me super gaaf!


Wat gaan jullie doen in de vakantie?


See ya next chappaaa!

The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu