Chapter 44.

2.3K 104 19
                                    

*Kaylee's POV*

Louis doet zo vaag de laatste dagen. Het begint eng te worden. Hij doet zo bot tegen me. Het is kut want ik ben ziek en ik mis het dat hij zo lief voor me zorgt. Zoals hij wel vaker deed als ik ziek was. De afgelopen dagen doet hij kut en komt heel soms naar me toe. Zeldzaam hoor op dit moment. De tranen rollen over mijn wangen en Luke komt de kamer in. ''Ik heb drinken voor je!'' Zegt Luke lief. ''Hey Keetje wat is er?'' Vraagt Luke die het drinken opzij zet en zijn armen om me heen slaat en ik kruip dicht tegen hem aan. ''L-louis d-doet zo kut!'' Snik ik in Luke's trui en ik zucht. ''Ik weet ook niet wat het is schat.'' Zegt Luke lief en ik slik. We blijven nog een tijdje zo zitten totdat ik opsta en naar de badkamer ren om te kotsen. Ik voel iemand de haren uit mijn gezicht halen en zie dat het Luke is. Normaal doet Louis dat. Ik zucht en spoel door. Ik geef Luke nog een knuffel en dan lopen we naar beneden. Gewoon omdat het te warm is om in bed te liggen. Ik word gebeld door Johanna en neem op. ''Hey Keetje. Ik hoorde van Lou dat je ziek bent alles goed?'' Vraagt ze en ik frons.''Louis?'' Vraag ik verbaasd. ''Ja ken je hem niet? Hij is je broer!'' Zegt Johanna en ik zucht. ''Ja... Nee... Ja ik weet het sorry...'' Zeg ik zacht en ik haal een hand door mijn haar. ''Ja of nee?'' Vraagt Johanna lachend. ''Hilarisch nog wat nuttigs te zeggen of niet?'' Zeg ik bot en ik sla een hand voor mijn mond. ''Pardon?'' Vraagt Johanna. ''Sorry mam...'' Zucht ik. ''Schat er is iets. Ik merk het aan je. Vertel...'' Zegt Johanna. ''Nee ik voel me gewoon niet lekker...'' Lieg ik. ''Ga dan maar snel wat slapen liefje!'' Zegt Johanna bezorgd en ik rol met mijn ogen. ''Ja zal ik doen mam. Bedankt. Slaaplekker!'' Zeg ik zacht. ''Slaaplekker liefje!'' Zegt Johanna voordat ze ophangt. Ik zucht en loop naar buiten. ''Hello lady. Al wat beter?'' Vraagt Ahston lief en ik haal mijn schouders op. ''Aww komt wel goed mop! Zal vast wel weer over gaan! Hoort erbij!'' Zegt Nathalie en ik spiek via mijn ooghoek naar Mark die Nathalie aankijkt als een oorwurm. ''Waarbij?'' Vraagt hij droog. ''Nou mark. Eerst heb je seks daarna raak je zwanger en krijg je zwangerschapsverschijnselen. Heel lang woord dat weet ik. Ik heb het zelf meegemaakt met Vanes. Pas maar op Markie als je zo'n lelijke kop trekt kots Kaylee nog over je heen!'' Zegt Nathalie uitdagend tegen Mark en iedereen maakt 'oeeehh' geluidjes en grinnik. 

Wanneer ik weer boven de wc hang te kotsen haalt iemand mijn haar uit mijn gezicht en wrijft cirkeltjes over mijn rug. Dat kan maar een persoon zijn. Ik draai me om en zie Louis op zijn hurken zitten. Ik glimlach en omhels hem. Louis slaat zijn armen voorzichtig om me heen en ik glimlach zwak.

De aardige Louis verdween -Net zoals elke keer als hij weer even aardig doet-  al heel snel. ''De enige reden dat je hier bent is omdat ik je broer ben!'' Zegt Louis boos. ''Dat is helemaal niet waar! Je stelde het zelf voor!'' Zeg ik boos terug. ''Ach kom op! Ga iets nuttigs doen. Zoek vrienden ofzo!'' Zegt Louis boos terug. ''WAT!? Ik heb vrienden!'' Zeg ik pissig terug. ''Maak dat de fucking kat wijs! ga alsjeblieft weg. Ga weer bij papa en mama wonen en zoek een leven. Boeit me niet wat je gaat doen zodra ik er maar geen last van heb!'' Zegt Louis en er vormen tranen in mijn ogen. ''Louis? Doe normaal. Waar is mijn lieve tweeling broertje Louis gebleven?'' Vraag ik zacht. ''Weg! Net zoals jij, daar is de deur!'' Zegt Louis bot en hij wijst naar de deur. ''Als dat is wat jij wilt...'' Mompel ik en ik slik en draai me om. ''Ga nou verdomme niet zielig doen want dat ben je zeker niet!'' Zegt Louis boos en de tranen rollen over mijn wangen. 

Ik ben bang voor deze Louis.

 ''Ik ga wel vrienden zoeken. Ookal heb ik die al. Het enige wat jij hebt is geld en fame. Het enige waar jij aan denkt is geld en fame. Als je dat hebt en meisjes die aan je voeten lopen te gillen en te janken dan is het goed. Eerst niet. Afgelopen week is dat veranderd. En ik weet dat jij, Louis Tomlinson, zo helemaal niet bent. Ik weet niet wat er met je is gebeurd maar het maakt me bang. Na alles wat is verdomme voor je heb gedaan krijg ik dit van je terug. Wat voor een egoïstische klootzak ben je zeg!'' Floep ik er ineens uit tegen Louis. Ik schrik van mijn eigen woorden. 

---

Tadaaa long chapterr.... DRAMAAAAAA

:) X

The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu