Chapter 2.

3.5K 141 15
                                    

*Kaylee's POV *


"Ja dat is wel yay naar ze horen die fout niet te maken!" Zeg ik boos en ik loop naar de keuken. Ik pak mijn mobiel en zucht.


@Kaylee_Taylee: Whoohoo FUCK SCHOOL. That bitchaz lied to meeeh. Now i'm gonna change my name bye...


Ik tweet het en verander mijn naam naar -_- gewoon omdat het grappig is. Je ziet dan namelijk dit:

-_-

@Kaylee_Taylee: blablabla.


Laat me oke ik heb honger dan ga ik rare dingen doen. Ik loop naar de koelkast en pak een paar wortels.


Ik ben zo moe. ''Ik ga slapen mensen!'' Zeg ik en ik geef iedereen een knuffel en zeg welterusten en loop dan naar boven en plof neer op mijn bed. Mark en Johanna hadden een kamer waar ze niks mee deden. Daar was niks daar stonden dozen met stuff enzo. Afgelopen drie maanden hebben ze het omgetoverd tot mijn slaapkamer en het is super mooi geworden! Ik val binnen no time weer in slaap.


Ik word wakker en zie dat het al half twaalf is. Ik zucht en loop naar beneden en zie iedereen al klaar wakker en opgetut in de woonkamer zitten. ''Goede morgen!'' Hoor ik achter me en ik slaak een gil van schrik. ''Jezus Louis!'' Zeg ik en hij schiet in de lach. ''Sukkel!'' Zegt hij en hij loopt lachend naar de keuken. Ik schiet rechtop als ik me bedank dat ik en Calum om half een hadden afgesproken. Ik heb nog drie kwartier. ''KUT!'' Roep ik en ik facepalm mezelf. ''Pardon?'' Zegt Mark lachend. ''Kaylee is haar afspraakje met haar vriendje vergeten! Nu heeft ze nog maar een haf uurtje om haar klaar te maken, maar Kaylee is een meisje dus nu moet ze rennen en haasten naar de douche want ze stinkt!'' Zegt Louis die plagerig zijn tong uitsteekt. ''Ik ben tenminste niet forever alone zoals jij!'' Zeg ik sassy en Louis fronst. ''Wedden dat ik binnen een week een meisje heb gehosseld!'' Zegt Louis zelfverzekerd en ik grijns. ''Oke deal, maar ze moet er wel een week zijn!'' Zeg ik en Louis knikt. ''Als ik haar daarna direct mag dumpen!'' Zegt Louis en hij steekt zijn hand uit. Ik denk even na maar neem dan zijn hand aan. ''Wat als ik verlies en wat als jij verliest?'' Vraag ik. ''Mhh.. Als jij verliest stap je over je angst heen en ga je zingen. Als ik verlies.... Euhm... Niks?'' Probeert Louis en ik schud mijn hoofd. ''Nee je hebt dan geen wortels voor een maand. Maar ik ga echt niet zingen! Ben je een idioot ofzo?'' Vraag ik geschrokken en Louis grijnst. ''Ja dat ben en was ik al. Dat ga je echt wel doen.'' Zegt Louis. ''Nee Louis ik ga niet zingen!'' Zeg ik en ik sla mijn armen over elkaar. ''Twee maanden?'' Probeerd Louis en ik denk na. Ik weet hoeveel wortels voor ons betekenen maar is dat het waard om te zingen? Ik heb hele erge planken koorts en ik weet toch al dat Louis gaat winnen. Wie wilt hem nou niet? Ik rol met mijn ogen en pak Louis hand aan. ''Dat kunnen jullie niet maken! Jullie doen dat meisje super veel pijn!'' Zegt Johanna en ik schud mijn hoofd.''Nee Louis doet haar pijn ik niet!'' Zeg ik en ik ren naar boven om me klaar te maken voor mijn afspraak met Calum.


Ik huppel blij naar beneden. ''NIEUW WERELD RECORD! HEB VIJF MINUTEN OVER!'' Gil ik blij en iedereen schiet in de lach. De bel gaat en ik pak snel mijn tas. ''DOEI!'' Gil ik en ik ren naar de deur. Oh my fuck... Ik neem het pakje van de POSTBODE geïrriteerd aan. Ik knal de deur dicht en dump het pakketje geïrriteerd op de trap en de bel gaat weer. Ik trek hem geïrriteerd open. ''Wat!?'' Zeg ik geïrriteerd en ik kijk op en zie Calum fronsen. ''Oh sorry.'' Zeg ik en ik word rood en slaak een zucht.



Hoi....

Idk what to say. Behalve dat ik vind dat Kaylee en Louis een hele goede weddenschap hebben gesloten.


The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu