Chapter 41.

2.3K 100 15
                                    

*Kaylee's POV*

Na een tijdje komt Louis de tuin in gelopen. Hij kijkt niet echt blij ofzo. Hij pakt Mark bij zijn nek vast en sleurt hem mee naar binnen. Ik kijk de andere vragend aan. Ze kijken allemaal precies hetzelfde terug. Heeft Mark iets gedaan bij Luke waardoor hij zo verdrietig is? Ik sta op en loop naar binnen en volg het geschreeuw. Mark zit in elkaar gedoken op de bank en Louis staat er tegenover tegen hem te schreeuwen. ''Louis!'' Roep ik en Louis stopt met schreeuwen en kijkt me boos aan. ''Kaylee laat ons even praten!'' Zegt Louis op zijn 'liefst'. ''Praten? Bedoel je ik gil tegen Mark en mark houd z'n mond?'' Vraag ik en ik sla mijn armen over elkaar en kijk Louis afwachtend aan. ''Kaylee je weet niet eens waar het over gaat!'' Zegt Louis verdedigend terug. ''Nee het enige dat ik weet is dat het te maken heeft met Luke!'' Zeg ik en Louis zucht. ''Kaylee laat ons nou!'' Zegt Louis weer. ''Nee! Je zou me vertellen wat er met Luke is nadat jullie gepraat hadden, toch?'' Zeg ik boos. ''Kaylee je weet er toch niks meer van!'' Flapt Louis eruit en zijn ogen worden groot en hij kijkt Mark aan die hem ook met grote ogen aankijkt. ''Euhh... Oops?'' Zegt Louis zacht. ''Wat? Wacht... Gaat dit over vannacht? Dat we dronken waren. Iedereen behalve jij en Luke?'' Vraag ik snel en Louis en Mark schudden hun hoofd. ''Stelletje eikels! Stop met liegen!'' Zeg ik boos en ik stamp naar de keuken en pak wat te drinken en knal de koelkast deur dicht. ''Kaylee?'' Vraagt Vanessa. 

Waarom komt dat kind altijd op het verkeerde moment?

''Ja?'' Zeg ik zuchtend. ''Waarom ben je boos?'' Vraagt ze zacht en ze kijkt me lief aan. ''Weet ik niet...'' Zeg ik en ze fronst. ''Hoe kun j-'' ''Hou gewoon je kop oke?'' Zeg ik bot en ik zie dat haar onder lipje begint te trillen. Oh god. ''Nee Vanessa zo bed-'' Te laat. Die rent huilend naar Harry of Nathalie toe. Ik zucht. Nu is werkelijk alles een puinhoop. Ik loop naar boven en twijfel of ik nog even naar Luke zal gaan of niet. Nee toch niet. Ik loop mijn kamer in en ga op mijn bed liggen en start een komedie film op. Als ik verdiept zit in de film gaat mijn deur open en verschijnt Harry die Vanessa's handje vasthoud die zich achter Harry schuilt. Ik zet de film op pauze. Ik kijk Harry kort aan en ik sta op en loop naar Vanessa toe. ''Vanessa het spijt me oke? Ik was gewoon een beetje boos op Louis en Mark. Ik had niet zo gemeen tegen je mogen doen! Sorry!'' Zeg ik en Vanessa kijkt me met betraande oogjes aan maar springt dan om mijn nek en omhelst me en ik kijk weer naar Harry en hij knipoogt. Ik loop met ze mee weer naar beneden en zie dat Sophia heeft gekookt. ''Ruikt goed Soph!'' Zeg ik en ze glimlacht blij. ''Dankje! Michael had een andere mening zegt ze en Michael steekt lachend zijn tong uit. Ik grinnik en ga naast Michael en Femke zitten. Geen zin in Louis. 

Als we klaar zijn met eten help ik Sophia met opruimen. ''Dankje Keet!'' Zegt ze blij en ik glimlach. ''Geen probleem Soph!'' Zeg ik blij en ze glimlach. ''Weetje trouwens al wat er met Luke en Mark is?'' Vraagt ze en ik schud mijn hoofd. ''Nope. Mark en Louis liegen tegen me. Het enige wat ik weet is dat het gelinkt is met afgelopen nacht. Toen was ik facking dronken ik herinner alleen de eerste twee uur nog.'' Zegt ik en Sophia grinnikt. ''Zelfde probleem. Maar wat zou er gebeurd kunnen zijn dan?'' Vraagt Sophia en ik haal mijn schouders op. ''Louis en Luke waren niet dronken die zouden het meeste moeten weten samen met Mark want die had bijna niks op!'' Zegt Nathalie die blijkbaar het gesprek heeft gevolgd. ''Echt?'' Vragen Sophia en ik in koor. ''Ja. Jij, Sophia, Harry en Niall waren het meeste dronken de rest had niet te veel op. Aangeschoten meer niet.'' Zegt Famke die erbij komt staan. ''Hebben jullie iets gehoord tussen Louis, Luke of Mark?'' Vraag ik en Nathalie en Femke schudden hun hoofden. ''Nope!'' Zegt Femke droog en ik zucht. ''Fijn...'' Mompel ik droog. ''KAYLEEEEEE!'' Gilt Louis die droog komt aangelopen.''Oh hier ben je dus!'' Zegt Louis droog. ''Verstoor ik iets?'' Vraagt hij en Sophia knikt. ''ja onze detective vergadering! Je bent een verdachte! We willen je graag wat vragen stellen!'' Zegt Sophia en ik moet de moeite doen om mijn lach in te houden maar het lukt. ''Maar waarom ben ik d-'' ''Wij stellen hier de vragen Tomlinson!'' Zegt Femke en ze duwt hem op een stoel en we gaan eromheen staan. Dit word lachen. 

---

Oke dit is een lange! Naja ik ben lekker op dreef. Ik dacht dat het einde er bijna was maar ik heb zo veel inspiratie en tja... Ik weet het niet. Word dit boek dan niet TE lang? Of een deel 3? Ik weet het niet!

:) X


The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWhere stories live. Discover now