Chapter 26.

2.3K 118 15
                                    

*Kaylee's POV*

Luke sluipt op hem af. ''DUDE!'' Gilt Luke die Calum snel bij Louis vandaan trekt. Er valt iets op de grond en Calum probeert het te pakken maar Luke houd hem tegen. Ik loop er naartoe en zie dat het een klein zakmesje is. Wacht...

Een zakmesje?

''Die klootz-'' ''JIJ BENT HIER DE KLOOTZAK! NIET LOUIS!'' 

Gil ik naar Calum en Luke laat van schrik de verbaasde Calum los. Ja dit hebben ze nog nooit gezien van mij. Ik storm op Calum af en duw hem tegen de muur en zet mijn handen langs zijn keel. Ik ben sterker dan ik lijk. ''Jij blijft met je verdomme poten van mijn broertje af!'' Sis ik in Calums gezicht. Hij kijkt me benauwd aan. ''Begrepen?'' Vraag ik als ik mijn handen strakker om zijn keel draai. Calum knikt benauwd en hapt naar adem. ''KAYLEE!'' Gilt Mark en hij trekt me van Calum af die op de grond valt. Ik begin hysterisch te huilen.

Ik snap het niet meer.

Wtf gebeurd er met me.

Het is zo veel allemaal.

Als ik eenmaal gekalmeerd ben kijkt Mark me met vuur in zijn ogen aan.

Als blikken konden doden...

"Waar sloeg dat op?" Bromt Mark boos als we in de auto naar huis zitten. Mark zou me ophalen. Hij kwam bet iets te vroeg. "Calum ging Louis vermoorden!" Zeg ik boos. "En mijn moeder is Obama!" Zegt Mark boos. "Ik meen het papa! Vraag maar aan Luke! Hier ik heb het mesje wat hij had nog steeds in mijn zak!" Zeg ik en ik haal het mesje uit mijn zak. "Luke en jij praten niet eens meer samen. Stop met onzin praten." Zegt Mark boos. 

Waarom gelooft hij me niet?

Ik ben zijn dochter, right!?

Mark parkeert de auto en wacht ongeduldig tot ik binnen ben. ''Loop door!'' Sist Mark boos en ik slik en loop maar door. Ik ga voorzichtig op de bank zitten en Johanna kijkt me vragend aan en dan naar Mark. ''Schat je hoofd staat op onweer wat is er gebeurd?'' Vraagt Johanna aan Mark. ''Je dochter heeft een poging tot doodslag op haar ex gedaan.'' Bromt Mark en Johanna kijkt geschrokken naar mij. 

''ZO GING HET HELEMAAL NIET! CALUM DEED EEN POGING TOT DOODSLAG OP LOUIS EN IK WERD BOOS EN WAARSCHUWDE CALUM DAARNA DAT HIJ HET UIT ZIJN HOOFD MOET ZETTEN OM NOG EEN KEERTJE IN DE BUURT VAN MIJN BROERTJE TE KOMEN!''

Gil ik woest en ik stamp weg. ''TERUG KOMEN!" Gilt Mark. ''NEE!'' Gil ik boos terug en ik stamp naar Louis' kamer en laat me op zijn bed vallen en verstop mijn hoofd in zijn kussen. Het ruikt naar Louis. Zo vertrouwd. 

Ik mis hem zo...

Ik hou het niet langer zonder hem! 

Ik kan het niet meer...

---

Het duurde wat langer maar jullie weten hoe dat komt. En mijn inspiratie raakt weg :$


The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu