Chapter 9.

3K 132 55
                                    

Oke aangezien ik nog geheim wil houden waar Kaylee is noem ik de persoon: S/ hij. Ja het is dus een jongen! :)

*Kaylee's POV*

Ik stap onder de douche uit en trek een simpel hempje aan met een joggingbroek en loop naar beneden. Ik zie dat de lekkere dingen en de film al klaar staan. Ik glimlach en ga uitgebreid op de bank liggen en wacht tot S ook klaar is. Hij komt aangelopen en glimlacht. Hij nestelt zich ook op de bank neer en we starten de komedie film. Ik ben wel toe aan wat gelach.

Als de film eindelijk afgelopen is is het al half twee. Ik gaap en hoor gegrinnik naast me. "Bedtijd!" Zegt S lachend en ik grinnik. "Maar ik lig zo lekker." Protesteer ik. "Ik regel wel wat!" Zegt S en hij loopt naar boven. Ik zucht en wrijf over mijn armen. Ik heb het best koud. S komt aangelopen en ik schiet in de lach. Hij gooit twee kussens op de bank en twee twee persoons dekens. "Sleepover met twee personen!" Zegt S lachend. "Gezellig toch!" Zeg ik lachend en ik nestel me in mijn deken en kussen. "Trusten Gracia." Zeg ik zacht. "Truste Tomlinson." Zegt hij zacht terug en ik val in slaap. Op de bank.

Ik word wakker en merk dat ik op de bank lig. Oh ja ik en S gingen op de bank slapen omdat ik zo lekker lag. Gracias. Dat lijkt best op S zijn achternaam dat is Gracia. Maar hij is deels spaans dus dat kan wel kloppen. ''Ey puta madre maak ff eten voor me!'' Zeg ik grijnzend en S kijkt me beledigd aan. ''Ik had je nooit Spaans moeten leren!'' Zegt hij lachend. Hij komt gelijk aangelopen met twee borden met allebei een eitje met spek erop. ''Gracia!'' Zeg ik blij. ''Gracia betekend genade, domme doos. Als je bedankt wil zeggen moet je gracias zeggen!'' Zegt S lachend. ''Weet ik maar het lijkt op elkaar. Gracia en gracias. Er verschilt alleen een s.'' Zeg ik en S knikt. ''Dat is waar!'' Zegt hij lachend. ''Heb jij eigenlijk een tweede naam?'' Vraag ik droog en S kijkt me aan. ''Ja hoezo?'' Vraagt hij droog. ''Nou mijn ouders hebben alleen Louis een tweede naam gegeven omdat ze vinden dat meisjes geen tweede naam nodig hebben en jongens wel!'' Zeg ik en S knikt. ''Ohh ja mijn ouders hebben het zelfde. Mijn zusjes hebben ook geen tweede namen. Ik wel. Sabastien.'' Zegt hij serieus. ''Sabastien?'' Vraag ik en hij knikt. ''Ja dat is een typische spaanse naam! Netzoals mijn voornaam. Die is ook best bekend in Spanje!'' Zegt S lachend. ''Oke.... Sabastien.'' Zeg ik en hij lacht hard. ''Ga je me nu voortaan Sabastien noemen?'' Vraagt hij lachend en ik knik. ''Jaaa! Ik ga iedereen op school ermee verwarren!'' Zeg ik en we schieten in de lach.''Maar eerst nog 5 weken vakantie!'' Zeg ik blij. ''Ja ga je by the way nog ergens heen?'' Vraagt Sabastien. (Nu we zijn tweede naam weten maken we er ook gebruik van!) ''Nee heb niets op de planning staan tot nu toe. Misschien ga ik wel nog ergens heen. Maar ik wil niet alleen en jij bent de enige die ik nog over heb samen met Tim en mijn adoptie ouders. ''Dan gaan wij toch? Ik heb ook niks te doen tot nu toe!'' Zegt Sabastien blij en ik glimlach. ''Ja dat kan wel!'' Zeg ik blij. ''Misschien kunnen we naar Spanje! Ik ken het helemaal uit mijn hoofd daar dan laat ik je alle leuke en mooie plekjes zien!'' Zegt Sabastien opgewekt en ik knik blij. We pakken Sabastien zijn laptop en zoeken een vakantie op in Spanje. ''Wacht... Mijn oom is super rijk en heeft een super groot mooi huis in Spanje in het centrum. Hij is vaak weg. Ik kan vragen of we daar mogen blijven!'' Zegt Sabastien blij. ''Omg dat zou super tof zijn!'' Zeg ik blij. ''Vanaf daar kan je overal gemakkelijk heen!'' Zegt Sabastien blij.

—-

Oke oke... Wat weten we nu over waar Kaylee is?

Ze zitten samen op school. Het is een hij. Hij is Spaans. Zijn naam is: .... Sabastien Gracia.

Oke nu nog zijn voornaam weten! Yay! :)

The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu