Chapter 38.

2.6K 104 11
                                    

*Kaylee's POV*

Ik slaak een zucht als we weer thuis zijn. ''Eindelijk!'' Hijgt Louis en ik grinnik. ''Het gaat steeds beter!'' Zeg ik tegen Louis en hij knikt. ''Misschien kan ik binnenkort alweer met Harry of Liam ofzo mee sporten!'' Zegt Louis blij en ik glimlach. ''Misschien wel ja! Eerst je conditie!'' Zeg ik en Louis knikt. Sinds kort joggen Louis en ik elke ochtend. Louis en ik willen beide onze conditie weer normaal krijgen. Als Louis zijn conditie weer heeft kan hij weer gaan sporten en dan zoals Louis het zegt:

Kunnen meisje weer gaan kwijlen omdat mijn abs en andere spieren terug zijn!

Ja dat zegt hij echt. Sukkel. Het gaat trouwens al stukken beter met Louis. Hij begint alweer aan te sterken. Zijn haar is langer. ''Misschien ga ik morgen zonder beanie!'' Zegt Louis blij en hij laat trots zijn haar zien. Het is al stukken beter. Je ziet nog maar een heel klein beetje van zijn hoofdhuid. Maar het is nog niet echt dik ofzo. ''Zozo!'' Zeg ik lachend en Louis steekt zijn tong uit. Ik kijk Louis blij na als hij blij naar boven loopt. Hij is zo schattig als hij zo blij is. Ik neem de douche beneden en kleed me aan. Ik zie dat Louis ook al klaar is en moet automatisch glimlachen. 

''Weetje de jongens wonen al weer bij Mark. Zullen wij binnen kort daar ook weer heen?'' Vraagt Louis lief en ik knik. ''Ja klinkt goed! Met de jongens bedoel je daar ook Luke, Ashton en Michael mee?'' Vraag ik en Louis knikt. ''Jup! Van Calum hebben we geen last. Die is uit de band getrapt!'' Zegt Louis en ik glimlach. ''De jongens vragen of we langskomen.'' Zegt Louis en hij kijkt me vragend aan. ''Nou let's go!'' Zeg ik lachend. Het is tien minuutjes met de auto maar Louis wilt lopen. Dat is goed voor hem. Ik geef hem wel gelijk want het is ook goed voor hem. 

Als we na twintig minuten aangekomen zijn begroeten we iedereen blij. ''Je ziet er goed uit, bro!'' Zegt Luke blij tegen Louis die trots glimlach.

God wat is hij schattig.

''Dankje! Het heeft even geduurd. Maar binnenkort ga ik alweer weer naar de sportschool!'' Zegt Louis blij. ''Niet te hard van stapel lopen he!'' Zegt Harry lachend. ''Louis! Kaylee!'' Roept Vanessa die aan komt gerend. ''Hey!'' Zeg ik blij en ik til haar op en glimlach. Ze is bijna net zo schattig als Louis. 

---

Ik weet niet wat ik nog moet gaan zeggen alleen dat het einde toch nog niet zo snel komt als ik dacht!

:) X


The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu