Chapter 49.

2.5K 103 26
                                    

*Kaylee's POV*

''Waar komen die paniek aanvallen ineens vandaan?'' Vraag ik voorzichtig. ''Soms raak ik zo verward van alles dat ik het niet meer aan kan. Dan word het gewoon te veel. Nadat ik Luke had aangevallen en jij weg was was zo'n moment. Net ook weer...'' Zegt Louis zacht en ik bijt op mijn lip. Waarom moet dit allemaal bij Louis gebeuren? Binnenkort moet Louis weer optreden. Hoe moet hij zich onder controle zien te houden en zingen? Straks krijgt hij een paniek aanval op het podium! Oh god. Oke niet aan denken Kaylee. ''Ik ga weer terug naar huis. Papa en Mama zijn laat thuis en ik heb beloofd om eten te maken.'' Zeg ik en Louis knikt. ''Tot morgen!'' Zegt Louis lichtelijk teleurgesteld. ''Tot morgen Lou!'' Zeg ik zacht terug en ik vraag aan Liam of hij me thuis kan afzetten. 

Als ik thuis kom begin ik gelijk met eten maken. Lottie komt blij aangelopen en kijkt in de pannen. "PASTA!" Roept ze blij en ik glimlach. "En wat zei Lou?" Vraagt Lottie ineens en ik frons. "Hoe weet jij dat nou weer?" Vraag ik snel en ze grinnikt. "Liam heeft Sophia al dus een date kan het niet zijn!" Zegt Lottie lachend. "Er is niet veel gezegd." Zeg ik snel. "Kan jij de tafel even dekken?" Zeg ik er snel achteraan. 

Als ik wakker word frons ik. Oh wacht laat maar ik weet al weer wat ik in Louis' bed doe. Ik was gister zo moe dat ik de verkeerde kamer in gewandeld was. Heel erg slim. Maar Louis' bed ligt zo lekker. Ik sta op en strompel naar beneden. Ik zie Lottie al eten en ze glimlacht naar me. ''Goedemorgen Keetje!'' Zegt ze blij en ik frons. ''Waarom ben je zo blij?'' Vraag ik en Lottie glimlacht. ''Kaylee. Je weet toch wel Sven uit de tweede bij ons op school? Jij kent hem ook hij gaat veel met laatste klassers om!'' Zegt Lottie en ik denk even naar. ''Oh jah Svennie! Ja toffe gast hoezo?'' Vraag ik en Lottie glimlacht en ik verslik me in mijn broodje. ''Je vind hem leuk?'' Vraag ik voordat ze het zelf kan zeggen en ze knikt blozend. ''Oh god... Maar hij hoort bij ons groepje. Niet lullig bedoeld maar ik bedoel: De populaire. Hij moet niks van die nieuwe onpopulaire kindjes hebben.'' Zeg ik en Lottie knikt. ''Weet ik.'' Zegt ze zacht. ''Hebben jullie al eens gepraat dan?'' Vraag ik en Lottie knikt weer. ''Ja. Een paar keer. Hij was eerst heel gemeen nu al minder.'' Zegt ze en ik knik begrijpelijk. ''Ik zal kijken wat ik kan doen voor je.'' Zeg ik en Lottie glimlacht. ''Ik ga omkleden.'' Mompel ik en ik loop naar boven om me om te kleden. 

---

Kutste chapter in de geschiedenis van chapters. Ik zit vast en wou uploaden. Sorry.

Wanneer je mobiel hem spaced en je in een kippenclubsquad zit. 

The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu