Chapter 11.

3K 136 20
                                    

*Kaylee's POV *

Ik bijt op mijn lip en kijk Louis aan met betraande ogen. "Maar het is weer goed tussen ons. Die andere jongens komen hier niet wonen want dat wil ik niet en het is te klein." Zegt Louis en hij kijkt me lief aan. "Dankje Lou!" Zeg ik en ik omhels hem. "Kom je wel weer thuis want papa en mama willen ook graag weten waar je uithing vannacht!" Zegt Louis. "Maar dat is zo lullig voor Mark." Zeg ik. "Ja dat is waar. Maar jullie gaan over een week samen op vakantie!" Zegt Louis en ik knik. "Daar heb je een punt." Zeg ik en ik zucht. ''Waar is Mark eigenlijk heen?'' Vraagt Louis droog. ''Ik denk naar de winkel.'' Zeg ik zacht en Louis knikt.

~2 dagen later.~

Oke met de jongens is alles oke. Behalve met Calum. En al helemaal niet met Calum en Louis. Louis is expres niet meegegaan met mij naar Calum want tja:

Als ik mee ga heeft hij geen tanden meer. Dat is zielig voor zijn gezicht...

Ja dat waren echt Louis' woorden.

Maar dan zijn zijn tanden wel verlost van hun lijden. Misschien ga ik toch wel mee...

Ik kan het niet. ''Calum ik kan het gewoon niet!'' Zeg ik en Calum kijkt me hopeloos aan. ''Alsjeblieft Kaylee geef het een kans!'' Smeekt Calum me en ik schud mijn hoofd. ''Ik wil best een nieuwe start maken maar niet met onze relatie erbij. Sorry Calum ik kan het gewoon niet. Je hebt mijn vertrouwen beschadigd en het zal een tijd duren totdat weer terug is!'' Zeg ik en ik draai me om en loop weg. Weg van Calum die in tranen staat. Ik heb het met hem te doen maar toch... Hij heeft mijn vertrouwen beschadigd. Die krijgt hij niet snel weer terug. Ik ben geen speelgoedje. Beter nog.

Die lul heeft alles verpest.

Ik wil best bevriend met hem zijn maar niet met onze relatie erbij. Dat kan ik gewoon niet. Ik laat de voordeur in het slot vallen en loop naar de woonkamer. ''Hey hoe ging het?'' Vraagt Louis lief en hij omhelst me. ''Hij vroeg of we opnieuw konden beginnen. Met onze relatie.'' Zeg ik zacht. ''Maar dat kon je niet want hij heeft je vertrouwen beschadigd en krijgt het voorlopig niet meer terug?'' Vraagt Louis en ik knik. Handig zo'n tweelingbroer met de zelfde gedachtes enzo... ''Geef het tijd schat...'' Zegt Louis lief. ''Ja maar onze relatie zal nooit meer terug komen.'' Zeg ik zacht en Louis glimlacht.

Ik bedenk me ineens dat vandaag de laatste dag van onze weddenschap is. Anders twee maanden geen worteltjes voor Louis. En anders een liedje op het podium voor alle Dirctioners. Ik had de deal nooit moeten aangaan. Waar is Louis eigenlijk? ''Mam waar is Lou?'' Vraag ik droog. ''Bij Jasmine ofzo!'' Zegt Johanna en mijn ogen worden groot. ''Dat meen je niet!'' Roep ik uit. ''Jawel! Kaylee gaat zingen!'' Roept Mark lachend. ''Pap! Niet grappig!'' Zeg ik boos en ik bel Louis op. ''Hoi?'' Vraagt een hese stem van Louis. ''Waar ben je?'' Vraag ik. ''Bij Jas!'' (Spreekt uit als Jess) Zegt Louis hijgend. ''Wat ben je aan het doen?'' Vraag ik. ''Ik moet gaan doeg!'' Roept Louis snel en hij hangt op. Gatver! Was hij nou aan het....? Holy shit wacht! Als hij dat aan het doen was.... Heeft hij dus een... Vriendin!? SHIT! Als hij het een week uithoud met Jasmine heb ik een groot fucking probleem!'' Oh my god ik zit diep in de puree. Ik stuur Louis een berichtje.

Ik: Ik was vergeten dat ik op vakantie ben aan het einde van de weddenschap. Je moet het volhouden tot ik terug ben! Do it save bro!

Ik grinnik en pleur mijn mobiel op tafel en loop naar de keuken voor eten.

—-

Kaylum will never turn back... Maar Louis heeft net op het nippertje een chick geregeld dus moet het nu 1,5 week volhouden want Kaylee gaat morgen op vakantie. En dan als ze terug komt en alles is oke dan heeft Kaylee een probleem!

The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu