Chapter 27.

2.4K 116 20
                                    

*Kaylee's POV*

Oke als je nagaat hoe erg close ik ben met Louis. Hoe veel ik met hem omga. Hoe veel moeite ik er mee heb dat Louis als een kastplantje in het ziekenhuis ligt en niks kan doen voor hem.

3 dagen niet naar hem toe mogen is LANG!

Fack wat haat ik Mark nu. Hij gelooft me gewoon niet...

De tranen rollen over mijn wangen en ik druk mijn hoofd in mijn kussen en gil hard. ''Kay wat is er?'' Vraagt Lottie voorzichtig. ''Hou je bek en rot op!'' Gil ik boos naar Lottie en ze loopt fronsend weg. Ik laat mijn hoofd weer op mijn kussen vallen en zucht. School begint morgen weer. De vakantie is snel gegaan. Oh nee al die kindertjes gaan vast allemaal vragen over Louis stellen. Moet ik dan zeggen 'weet ik veel mag niet heen van me vader!' Ik heb totaal geen zin in school. Ugh! Maar oke wat moet dat moet. 

Ik zit samen met de rest aan de ontbijttafel. Ik heb eerste uur vrij maar wou Lottie nog even succes wensen voor haar eerste schooldag op onze school. Als ze weg wilt lopen slik ik snel mijn eten door en roep haar. Ze steekt haar hoofd om het hoekje van de deur en kijkt me vragend aan. ''Lokaal 1.04 is de trap op en dan de blauwe deuren door aan je rechter hand. Vanaf daar gewoon op de bordjes kijken vind je het vanzelf!'' Zeg ik en Lottie glimlacht breed. ''Dankje!'' Zegt ze blij. ''Zie je zo brugmug!'' Zeg ik lachend en Lottie kijkt me boos aan en ik steek mijn tong uit. Ze wandelt de deur uit en ik ga verder met eten. ''Tegen haar praat je wel?'' Vraagt Mark knorrig en ik kijk hem vijandig aan. ''Mark...'' Zucht Johanna. Ik rol met mijn ogen en loop naar boven om mijn boeken te pakken.

Ik loop de school in en kom gelijk mijn vrienden groep tegen. Ik glimlach en geef ze een knuffel. ''Hoe gaat het?'' Vraagt Sandra lief. ''Kut maar dat maakt niet uit!'' Zeg ik en ik produceer een grote fake smile op mijn bakkes. Sandra zucht en trekt me in een knuffel. ''Komt wel goed mop!'' Zegt ze zacht en ik bijt op mijn lip om de tranen binnen te houden. 

Als ik Dani en zijn groepje een meisje zie rond slingeren en uitlachen knijp ik mijn ogen tot spleetjes en probeer te kijken of het Lottie is. Zou toch kunnen? ''Kay dat is vast een of andere brugmug ofzo.'' Zegt Jessica en ik zucht. ''Ja maar Lottie is ook brugmug laat me even kijken!'' Zeg ik en ik loop dichterbij het groepje. 

Ik wist wel dat het Lottie was. Vraag me niet waarom, maar ik wist het gewoon. 

Ik loop naar Dani toe die lachend Lottie een set geeft waardoor ze op de grond valt. Ik knijp in zijn schouder en hou mijn lippen vlak van zijn oor af en hij bevriest. ''Zeg vriend waar zijn we mee bezig?'' Sis ik in zijn oor. Hij draait zich naar me om zodra hij bijgekomen is van de schrik en grijnst. ''Brugmuggen pesten dat is leuk!'' Zegt Dani stoer en ik rol met mijn ogen. ''Nou niet deze brugmug zoek maar lekker een andere!'' Zeg ik boos. ''Wat maakt jou dat nou weer uit?'' Vraagt Dani stoer. ''Hou je bek man je denkt dat je stoer bent. Deze brugmug is mijn zusje en als ik je nog een keer bij haar in haar buurt zie of hoor dat je haar lastig valt mag je dit school jaar elke ochtend als ik de school binnen kom mijn schoenen schoon likken, eikel!'' Sis ik kwaad en allemaal mensen joelen luid. ''Wat? Ik ben je slaafje niet! Hou zelf je mond? Denk je dat ik ga luisteren naar zo'n watje als jij? Ga lekker bij je broertje in het ziekenhuis zitten janken hoe eenzaam je bent man!'' Zegt Dani terug en ik voel woede in me opborrelen. ''HOU JE BEK OVER MIJN FUCKING FAMILIE!'' Gil ik boos en ik storm op Dani af. 

Right, op je eerste schooldag al bij de directeur op zijn kamertje. 

Good job Kaylee!

---

Inline comments doen het weer! (Geloof ik.)

Mark, Mark, Mark....

Dani, Dani, Dani...

Ik zeg dit ^ Omdat ik niks anders weet... :$

The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu