Chapter 31.

2.6K 105 11
                                    

*Kaylee's POV*

Lottie loopt Louis' kamer in en rent op hem af en omhelst hem. ''Ik heb je zo gemist!'' Zegt ze snikkend. ''Ik jou ook Lottie!'' Zegt Louis zacht en hij veegt de tranen bij Lottie weg. ''Niet huilen alles komt goed!'' Zegt hij lief en ik glimlach. ''Ben je hem nou nog niet gesmeerd?'' Vraagt Louis grinnikend. ''Nee jammer he!'' Zeg ik lachend. ''Ja eigenlijk wel!'' Zegt Louis uitdagend. ''Nou erg kut voor je dan!'' Zeg ik lachend. ''Ja en piemel voor jou!'' Zegt Louis lachend en we schieten in de lach. Dit heb ik echt gemist. Louis hoest een paar keer en sluit dan zijn ogen even. ''Gaat het?'' Vraag ik snel en Louis knikt. ''Ja t gaat wel...'' Zegt hij zacht. ''Louis!'' Roept een vrolijke stem die binnen komt gelopen. Inclusief lichaam of course. Het is de dokter. Waarschijnlijk waar Louis het over had. ''Oh hoi! Ik ben Kim!'' Zegt ze blij en ik glimlach. We stellen ons voor en ze geeft Louis' pillen. Als ze weer weg gaat kijk ik Louis grijnzend aan. ''Gast ik moet haar niet hebben hoor! Ik flirt met haar zodat ik m'n zin krijg meer niet!'' Zegt Louis grinnikend en ik rol met mijn ogen. ''Sukkel!'' Zeg ik lachend. ''Louis! Dat kan je niet maken!'' Zegt Lottie lachend. ''Weten de fans eigenlijk al dat ik nog leef?'' Vraagt Louis en ik schud mijn hoofd. ''We wouden niks zeggen omdat als we zouden zeggen dat je het overleefde maar later toch nog... Dan zouden de fans valse hoop hebben. We wouden wachten totdat je wakker zou zijn!'' Zeg ik en Louis knikt. ''Slim bedacht zegt Louis en ik glimlach. Louis pakt zijn mobiel en opent Twitter. Niet veel later krijg ik een melding dat Louis getweet heeft.

Louis_Tomlinson: Hey lovely people! I'm here to say that i woke up yesterday and i'm doing well! Everything goes alright and i'm getting better soon i hope...! I miss you and hope to see you soon! :) XXX

Ik glimlach en zie dat er binnen no-time super veel berichtjes zijn. We lezen ze aandachtig door en ik omhels Louis als hij tranen in zijn ogen heeft. ''Ik mis ze...'' Snikt hij zacht en er rolt een traan over mijn wang. Dat gaat automatisch als Louis huilt. Ik kan er niet tegen om hem zo te zien... 

Als het tijd om te gaan zucht ik en omhels Louis. ''T was gezellig!'' Zegt Lottie blij en we knikken. ''Zie je snel weer!'' Zeg ik en Louis glimlacht. ''Ja! Pas op met de fans!'' Zegt Louis met een knipoog en ik knik. Fans worden moordlustig nu ze weten dat Louis wakker is. Ze willen alles weten. Ik geef ze wel gelijk... We lopen naar de auto en rijden naar huis. ''Kut zooi! Denken ze soms dat Louis thuis is ofzo?'' Vraag ik als er allemaal fans voor de poort van het huis staan. ''I guess...'' Zegt Lottie en ik zucht. Er staat alleen fans voor de deur als er iets is. Nu dus. Facking kut. ''Zal ik ze allemaal aanrijden?'' Vraag ik grijnzend aan Lottie. ''Nee man! Dan ge je de bak in. Ruzie met Louis want tja... Het zijn zijn fans! Weetje nog met de tour?'' Zegt Lottie en ik rol met mijn ogen. ''Grapje leipo!'' Zeg ik en Lottie kijkt me boos aan. ''Sorry hoor dat ik wat zeg!'' Zegt ze boos. ''Hey zoek het lekker uit! Ik kan het ook niet opnemen voor je op school! Kan je ook niet brengen en halen! Ik had je ook thuis kunnen droppen en daarna naar Louis gaan! Zonder jou! Nu je bek dicht want je bent irritant!'' Zeg ik boos en ik toeter een paar keer en de fans gaan opzij en ik rij de oprijlaan op en parkeer mijn auto. Als ik uitstap beginnen de fans allemaal dingen te gillen. 

Hou gewoon jullie fucking bekken dicht. Jullie bezorgen me hoofdpijn. Of ik vermoord jullie allemaal dan heb ik ook geen last meer van jullie.

In plaats van dat ik dit zeg hou ik mijn kaken stijf op elkaar. Misschien wel beter ook...

---

Ik ben jullie wel wat verschuldigd... Na mijn toets week van niks uploaden hebben jullie vandaag 2 stukjes! Be happy!

:) X


The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu