Chapter 35.

2.5K 109 16
                                    

Btw ik had verteld over een nieuw idee voor een nieuw boek of extra in dit boek. Nou ik bedenk me dat het niet in dit boek kan... Denk ik... XD

*Kaylee's POV*

Ik word wakker van een kus op mijn voorhoofd en glimlach automatisch. Dat kan maar een iemand zijn.

Louis. 

Ik open mijn ogen en Louis glimlacht. ''De jongens zijn er!'' Zegt Louis zacht. Ik hoor aan zijn stem dat hij net wakker is. We lopen naar beneden en iedereen is er.

Harry, Liam, Niall, Nathalie, Vanessa, Femke, Sophia, Mark, Ashton, Michael en Luke. Calum niet gelukkig. Ik geef iedereen een knuffel. Inclusief Luke. ''Zozo heb ik iets gemist?'' Vraagt Louis en hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. ''Ja! Luke en ik hebben het goed gemaakt samen.'' Zeg ik en Louis glimlacht breed. ''Samen...'' Zegt hij met weer wiebelende wenkbrauwen. ''Nee niet dat soort samen Louis!'' Zegt Luke lachend. ''Oh ja Jessy of course!'' Zegt Louis en Luke bijt op zijn lip en ik omhels hem. ''Nee Jessy is een golddigger...'' Zeg ik zacht en Louis slikt. ''Ohw. Sorry.'' Zegt hij snel. ''T is oke.'' Zegt Luke en hij glimlacht weer. We zitten en praten veel. Ik ben blij dat het weer goed is tussen mij en Luke. ''Hoe gaat het op school?'' Vraagt Luke in eens. ''Goed hoor!'' Zeg ik en Luke glimlacht lief. 

Weetje we zitten nu al een paar uur zo. Het is gezellig alleen er valt me iets op. Tussen Luke en Mark. Niet mijn vader Mark, maar andere Mark. Er hangt een vage spanning. Ze ontlopen elkaar en hangen omstebeurt om mij heen. Ik loop naar Louis en hij kijkt me blij aan. ''Lou kan je iets vragen?'' Vraag ik en Louis grinnik. ''Heb je al gedaan. Maar je mag wel een tweede vraag stellen!'' Zegt Louis grinnikend en ik rol lachend met mijn ogen. ''Sukkel!'' Zeg ik lachend. ''Nu mag het niet meer! Doei!'' Zegt Louis en hij wilt weg lopen. ''Nee het is belangrijk!'' Zeg ik en ik pak zijn arm. ''Vertel!'' Zegt Louis en hij kijkt me lief aan. ''Er is iets vaags tussen Mark en Luke. Merk jij dat ook?'' Vraag ik en Louis werpt en blik op Luke en daarna op Mark aan de andere kant van de kamer. ''Ja nu je het zegt. Ze ontwijken elkaar wel.'' Zegt Louis bedenkelijk. ''Ik weet het. En als Luke of Mark van mij wegloopt loopt de ander naar me toe en kijken ze elkaar vaag aan.'' Zeg ik zacht en Louis kijkt me blij aan. ''Echt?'' Vraagt hij blij. ''Ja, wat is daar zo leuk aan?'' Vraag ik en Louis grijnst. ''Niks hoor... Kom je van zelluf wel achtur zuske!'' Zegt hij en hij loopt lachend weg.

Daar schiet ik veel mee op...

---

Oke ik ben in een gulle bui. Laatste update voor vandaag! 

:) X


The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu