Chapter 1.

5.3K 164 28
                                    

*Kaylee's POV *

Vandaag krijgen we te horen of we geslaagd zijn. Dus of we door gaan naar het volgende jaar. Ik stap samen met Sandra uit de auto en zucht. "Ah joh we hebben het vast wel gehaald!" Zegt Sandra lief ik ik slik. Vast wel. Echt alle scholen worden gebeld of ze geslaagd zijn behalve onze school. Wij moeten op een bord in school kijken. Sukkels. We lopen naar binnen naar het bord. Sandra slaakt een gil. "Ik heb het gehaald!" Roept ze blij en ze kijkt me afwachtend aan terwijl ik mijn naam zoek.

Maar hij staat er niet tussen.

De tranen rollen over mijn wangen. "Oh jezus! Sorry Kay!" Zegt Sandra en ze omhelst me. "Kom we gaan naar huis." Zegt Sandra en we lopen naar de auto. Als we thuis komen zit iedereen uitgebreid op de banken. Lottie en Fizzy zijn boven. Phoebe en Daisy nog op school. De jongens op de banken en Mark is weet ik veel waar en Johanna komt aangelopen. "En?" Vraagt ze blij en mijn ogen vullen zich weer met tranen. "Oh nee meissie!" Zegt Johanna en ze trekt me strak tegen zich aan en ik barst in huilen uit. "Mam wie is da- Kaylee wat is er?" Vraagt Louis lief. "Ze heeft het niet gehaald..." Zegt Johanna zacht. "Aww maar je hebt je best gedaan toch? Beter dan je best kan je niet doen!" Zegt Louis en ik zucht. "Maar ik heb dag en nacht zitten leren en alles ging goed. Dacht ik..." Zeg ik en er rollen weer tranen over mijn wangen. Louis omhelst me lief en kijkt me ineens aan met twinkelingen in zijn ogen. Hij sleurt me mee naar de keuken en opent de vriezer en ik schiet in de lach. Hij pakt twee bakken ben en jerry ijs en twee lepels.

We zitten samen met de rest op de bank ik zit tegen Calum aan en aan mijn andere kant zit Liam. Louis zit daarnaast en die probeert Liam elke keer onopvallend met zijn lepel Liam op zijn hoofd te slaan en ik grinnik. Sukkel.

We zijn aan het overleggen wie welke pizza wilt. Naja overleggen. We zijn gillend een discussie aan het voeren. En Johanna en Mark zitten er zuchtend bij. ''Oh my god sorry Boo!'' Zeg ik als ik Louis met zijn handen stevig op zijn oren met zijn ogen stijf dichtgeknepen in een hoekje zit. Iedereen stopt met gillen en ik loop naar Louis en sla mijn armen om hem heen. Ik was vergeten dat Louis hevige hoofdpijn heeft. Ik omhels hem en hij legt zijn hoofd op mijn schouder. Ik word gebeld door Sandra en neem op. "Hey San." Zeg ik droog. "KAY GEWELDIG NIEUWS!" Gilt ze blij. "Nou vertel!" Zeg ik weer droog. "Nou jij had vele vele vele malen beter geleerd dan ik dus ik geloofde het niet! Guess what: Ze waren jou vergeten! Je bent wel geslaagd voor dit jaar!" Zegt Sandra blij. Ik ben wel blij maar ook boos. "Hoe kunnen ze dat nou verdomme vergeten? Ik heb me rot gejankt voor helemaal geen fuck!" Zeg ik boos en iedereen kijkt me ineens vragend aan. "Maar je bent toch geslaagd dus er is toch niks aan de hand?" Vraagt Sandra en ik zucht. "Ja dat weet ik ook nog wel! Ik ben ook wel blij maar dat stelletje ongeregeld hoort deze fout niet te maken!" Zeg ik boos. "Ik snap jou kant eigenlijk ook wel. Maar ik moet eten. Bye Kay! " Zegt Sandra blij. "Bye San!" Zeg ik terug en ik hang op. "Welk stelletje ongeregeld?" Vraagt Johanna bezorgd. "Ja Sandra die geloofde niet dat ik niet geslaagd was aangezien ik vele malen beter dan Sandra geleerd had enzo dus had ze school gebeld. Blijkbaar ben ik dus wel geslaagd. Eikels!" Zeg ik boos. "YAY!" Roept Lottie blij die me omhelst.

-

Yay eerste chapter van het vervolg! Whoohoo! Super tof om te zien hoe enthousiast jullie allemaalreageerde op de vraag of ik een vervolg moest maken. Super tof! Meer dan 20 mensen stemde voor echt super gaaf! Dankjulliewel!

Lots of love babes!

The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu