Chapter 15.

2.7K 137 13
                                    

*Kaylee's POV and again 2 weken later...*


Het is een groot fucking chaos! Louis is ziek. Doris en Ernest janken en schreeuwen alles bij elkaar. Mark en Johanna zorgen voor Doris en Ernest dus neem ik mijn zorg op Louis op me. Niet dat ik het erg vind maar ik moet Phoebe en Daisy elke keer ophalen van school. Lottie en Fizzy doen geen ene reet en zijn de hele tijd bij vrienden. Ik loop naar Louis' kamer en ga bij hem liggen. ''Hey.'' Zegt Louis schor. ''Hoe gaat het?'' Vraag ik zacht. ''Kaylee?'' ''Ja?'' ''Kan je een geheimpje bewaren? Kan ik je vertrouwen dat je het niet tegen mama of papa zegt?'' Vraagt Louis en ik knik. ''Tuurlijk kan je dat Boo!'' Zeg ik en Louis zucht. ''Ik ben afgelopen week al 5,3 kilo afgevallen.'' Zegt Louis zacht en ik schiet rechtop. ''Wat!?'' Roep ik verbaasd uit en Louis bijt op zijn lip. ''Louis dat meen je niet!'' Zeg ik en Louis knikt. ''Echt waar...'' Zegt Louis en er rollen tranen over zijn wangen. ''Ik ben bang Kay!'' Piept Louis en ik omhels hem. ''Waarvoor Lou?'' Vraag ik zacht. ''Dat er iets is... Meer dan een griepje...'' Zegt Louis schor en ik slik. ''Ik weet het niet Lou...'' Zeg ik zacht en we blijven liggen in stilte.


Louis is in slaap gevallen dus ik loop naar beneden. ''Hey! Hoe is het met Lou?'' Vraagt Johanna en ik haal mijn schouders op. ''Is er iets?'' Vraagt ze en ze trekt me tegen zich aan. ''Ik maak me zorgen om Lou, mam.'' Zeg ik zacht en de tranen rollen over mijn wangen. Johanna trekt me dicht tegen zich aan en zucht. ''Het is vast gewoon een griepje...'' Zegt ze zacht. ''Bij welk fucking griepje val in in godensnaam in een week 5,3 kilo af mama?'' Vraag ik en Johanna kijkt me geschrokken aan. ''Wat!? Hoe kom je daar nou weer bij?'' Vraagt ze geschrokken. ''Doet er niet toe!'' Zeg ik snel. ''Kaylee!'' Zegt Johanna boos. ''Mama!'' Zeg ik op dezelfde toon terug. ''Je zoon is verdomme al een week ziek. Hoe vaak heb je bij hem gekeken hoe het met hem ging? Verdomme geen enkele keer!'' Zeg ik boos en Johanna kijkt me boos aan. ''Kaylee ik heb twee baby's die alles bij elkaar gillen!'' Zegt Johanna boos. ''Mama om wat voor reden had je me ook alweer laten adopteren?'' Vraag ik en ik kijk haar boos aan. ''Omdat Lou-'' Johanna maakt haar zin niet af en haar ogen vullen zich met tranen. ''Kaylee hij heeft gewoon e-'' ''Een griepje! Maak dat de fucking kat wijs!'' Roep ik boos. ''ALS WE DIE HADDEN DEED IK HET!'' ""DAN PROBEERDE JE HET MAAR HET ZOU JE NIET LUKKEN WANT JE WEET DAT HET NIET ZO IS! MAMA MISSCHIEN IS HET WEL HELEMAAL NIET EEN GRIEPJE!" Gil ik boos terug en Mark komt de kamer in. ''Kaylee praat normaal tegen je moeder!'' Zegt Mark boos. ''Nee nee. Mark misschien heeft ze gelijk!'' Zegt Johanna zacht.


Ik word wakker en strompel naar beneden. Iedereen zit aan de ontbijt tafel. ''Pap waar zijn mama en Lou? Lou ligt niet in bed en Mama is er ook niet!'' Zeg ik terwijl ik ondertussen aan tafel ga zitten. ''Naar het ziekenhuis.'' Mompeld Mark en ik proest mijn drinken uit. ''Het wat?'' Vraag ik. ''Mama had nagedacht over wat je gister tegen haar zei en wilt kijken of het net zoals jij zegt niet iets anders is dan een griepje. 5,3 kilo is veel in een week!'' Zegt Mark zacht en ik slik. Oke dan. Best wel wil ik er nu bij zijn maar oke.


--


Tam tam taaam! Met dit hoofdstuk trap ik het heftige deel af! Volgend hoofdstuk word veel duidelijk over wat er aan de hand is! :)



The sassy Tommo's | Dutch | L.T | VoltooidWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu