Tack! #2

691 30 0
                                    

Nu är första boken i Night Time-serien slut. Det känns så sjukt. Jag undrar hur länge sen det var då jag började med den här boken? Ett år sen? (Uppdatering: 4 år sedan :) )

Det känns som att det var evigheter sedan jag satt och redigerade ett framslag till Vargarnas Hemligheter. Fast, det känns också som det var igår. Jag kommer ihåg hur jag skrek av lycka när jag fick 1K läsningar. Min syster hade bakat kladdkakor som vi firade med, haha!

Sedan, när vi lyckades skrapa ihop 10K kunde jag inte tro att det var sant. Idag är vi är uppe i 34.6K! Det är helt jädra sjukt, ni är alldeles underbara. :)

~ PrettyPrutt

Uppdatering: Jag har valt att inte fortsätta denna bokserie som först planerat. Nu, fyra år efter att jag började skriva Vargarnas Hemligheter, känner jag mig klar med den här boken och hela världen. Tack för att ni följde mig på denna resa, och jag hoppas att ni kommer att stötta mina andra böcker. Om inte; tack för att ni följt denna bok och jag kommer att sakna er. Så, så oändligt tacksam. Tack.

Vargarnas HemligheterDär berättelser lever. Upptäck nu