Kapitel 8

1.1K 59 3
                                    

Kära Octavia,

Nu har vi kommit till delan då jag mer ingående måste diskutera om oss. Vi, dina föräldrar, och dig. Vi vill inte lämna dig, det ville vi inte. Men vi var tvugna, det förstod vi redan när du var i min mage. Vi letade och letade efter den perfekta familjen och hittade då Ian och Megan. De var perfekta, de skulle också inte heller flippa ut av att du var en skiftare, då de var tvugna att läsa boken också.

Men du undrar säkert också varför vi ens lämnade dig. Det beror på mörka krafter. De kommer att komma, Octavia. Snabbare än du kan ana det. De är ute efter dig. Vi försökte skydda dig, men vi skulle inte klara det, de visste redan vart vi var. Så vi hittade ett hem åt dig där du skulle trivas och bli behandlad bra som om du var deras riktiga dotter, och sedan begav vi oss resan till andra sidan USA och till och med längre bort än det, för att inte du skulle bli skadad. Så de visste vart du var. Nu när jag skriver det här gör jag det i förhand - för vi har redan planerat resan och visste hur Ian och Megan skulle reagera. Annars skulle jag ju inte kunna skriva det här.

Våran fina lilla tjej. Vi är säkert långt borta och redan döda när du läser detta. Du måste skynda dig. Träna. Innan de onda krafterna kommer. De onda varelserna. De kommer, Octavia. De kommer. Skynda! Läs detta fort, släng igen boken och träna allt du kan. Du måste hinnna lära dig allt.

Och Octavia, du har krafter. Krafter ingen kan ana. Du måste bara få fram dem! En häxa som är våran vän har sett in i framtiden, sett dig, sett alla dina förmågor. Du kan göra så mycket mer. Du kan inte bara det fyra elementen, eld, vatten, jord och vind. Du kan ta dig in i sinnen, tankeläsning, skapa barriärer och få saker att flytta sig med bara att tänka.

Gör dig redo för strid, Octavia."

~~~~~~~

Japp, här kom en del ur boken Octavia hittade! Vad tror ni kommer att hända? Kommer Octavia att läsa boken innan de kommer?

Hon har ännu inte läst detta i boken hon fick av sina föräldrar, kommer hon ens att hinna läsa boken innan det är för sent? Det får ni se om ni fortsätter läsa!

Vargarnas HemligheterDär berättelser lever. Upptäck nu