Secret Powers - EPILOG 2/2 - KONEC

4.1K 255 60
                                    

Můj příběh končí, ale jiný zase začíná. Stala jsem se členkou Avengers, všechny mé sny se splnily, ale přesto tu bylo ještě hodně věcí, které musely být vyřešeny a to co nejdříve.

Loki uprchl před spravedlností, má matka byla stále uvězněna pod Asgardským hradem a můj otec? Ten si seděl někde na ledovém trůně a ani netušil, že jsem stále naživu. Nemluvě o tom, co bylo mezi mnou a Tonym – přeci jen, nemohla jsem do nekonečna předstírat, že je všechno dobrý a že se nikdy nic nestalo. Musela jsem něco udělat, ale ne teď. Teď jsem musela poslouchat Furyho rozkazy a vyčkávat na správný čas.

Nikdy mě nenapadlo, že bych svůj životní osud sepsala do knihy, ale také jsem věděla, že si to nemůžu nechat navždy pro sebe. Nakonec jsem se rozhodla to všechno sepsat na počítači a možná – jednou – svůj příběh publikovat.

Pokud tohle čtete, pak jste se dostali na konec prvního dílu knihy o mém životě. Teď se asi ptáte, jestli bude druhý. Jak jsem řekla, je tu ještě hodně nevyřešených věcí a já nemám ráda otevřené konce – navíc, co by to bylo za život, kdybych se stala Avengerem a už nikdy nezažila žádné další dobrodružství? Máte se na co těšit...

Vstala jsem a prohrábla si vlasy. Nemohla jsem uvěřit tomu, že polovina mého příběhu je již napsaná a navždy uložená v paměti počítače. Vzdychla jsem, zaklapla notebook a přešla k oknu. Zadívala jsem se ven a zhluboka se nadechla. Byla jsem konečně doma, ale už jsem se tady tak necítila. Všechno bylo jinak. Jako bych už nemohla žít normálním životem, ale já musela... brzy opět začínala škola. Zaklela jsem – škola. A to jsem si myslela, že alespoň superhrdinové budou mít od ní pokoj. Ale to jsem se mýlila. Ach bohové, jak já se mýlila.

Někdo zaklepal a já se otočila. Zamířila jsem si to ke dveřím a pomalu stiskla kliku. Na práhu stál Tony a já se usmála.

„Co tady děláš?" vyhrkla jsem vesele a pozvala ho dovnitř. Stark se rozhlédl a jeho pohled padl na hromadu plyšáků na mé posteli. Sám pro sebe se ušklíbl.

„Jen jsem se přišel přesvědčit, že jsi v pořádku." Odpověděl po chvíli a oslnivě se na mě usmál.

„Jsem více než v pořádku! Dopsala jsem tu knihu." Zasmála jsem se a Tony zvědavě popošel k počítači.

„A můžu si ji přečíst?" Dloubla jsem ho loktem do boků a zavrtěla hlavou.

„Na to zapomeň!" Smála jsem se, ale myslela jsem to vážně. Ani jemu jsem nikdy neřekla všechno, navíc bych se cítila naprosto trapně, kdyby si četl o všem, co jsem k němu kdy cítila, co pořád cítím.

Místo toho mě napadlo něco jiného – zeptala jsem se Starka, jestli by do příběhu nechtěl dodat několik scén, které by byly přímo z jeho pohledu. Kdyby to všechno bylo jen ode mě, mohlo by se to stát časem hodně repetitivní. A budoucí čtenáře by mohlo zajímat, jak se Iron Man v některých chvílích cítil. A možná, jen možná... bych tam jednou mohla doplnit i krátkou scénu z Lokiho pohledu... například, co se s ním stalo, když z Londýna zmizel. To jsem do teď nevěděla, ale jakmile ho příště uvidím, bude to první věc, na kterou se ho zeptám. Třeba mě překvapí. A kdo ví, možná mi bůh jednou prozradí, proč vlastně chce ovládnout svět...

Tak jo, vím, že konec není nejlepší, ale máte, co jste chtěli a snad vám to přineslo i několik málo odpovědí na pár otázek. :) Chtěla bych vám tedy ještě jednou strašně moc poděkovat za vaše ohlasy k této fan fikci, ani ve snu by mě nenapadlo, že se stane tak oblíbenou a já vám za to ze srdce děkuji!

Ještě jednou vám za všechno děkuji, budu ráda když napíšete do komentářů svoje názory a já ještě přikládám konečné "vyhodnocení" této povídky - resp. celkový počet stran, slov, atd. :) Rozhodla jsem se, že to budu dělat u každé delší povídky, aby jste měli alespoň trochu představu. :D

Tak se mějte hezky a ještě jednou, díky za podporu, mám vás ráda! ♥ Díky vám jsem konečně jeden z mých příběhu dopsala - ano, nikdy předtím jsem to nedotáhla až do konce, ale dnes ano a to jen díky vám! <3 Tak se mějte krásně, zlatíčka! :')

Počet stran na A4: 104
Počet stran na A5: 231
Počet slov: 35 823
Počet znaků: 200 410

UPDATE: Na mém profilu je k dispozici druhý díl, celý dopsaný :)

CZ | Secret Powers | Avengers FF | ✓Kde žijí příběhy. Začni objevovat