Perspectief van Ryan

2.3K 111 14
                                    

Vandaag heb ik afgesproken met Ouiam. We gaan uit eten. Lekker vroeg in de ochtend. We gaan samen ontbijten en dan gaan we naar Walibi world Insha Allah. Ik heb ook nog een appartement voor ons alleen weet zij dat nog niet, Zodat we onze ouders niet gaan gek maken. Het is dan ook gewoon tijdelijk tot we onze bruiloft hebben gehad en we naar een groter huis gaan.

Ik kleedde me om en groette mijn ouders.
'Doe hun de groeten waldi'

'Isgoed mama'
En weg was ik.

Aangekomen bij Ouiam thuis.
Ik klopte aan en haar moeder deed open.
'Salam ghaltie.'

'Salam weldi kolchi labas? (hallo mijn zoon allea goed? )'

'Elhamdoulilah ghaltie'
Ik gaf haar een bord met koekjes en broodjes. Mijn moeder gaf het aan me en zei me dat ik het aan mijn schoonmoeder moest geven. Mijn moeder doet dat altijd. Ze maakt altijd extra en geeft weg.

'Ghaltie is Ouiam al klaar? '

'Ik weet het niet. Ga maar kijken boven'

'Is goedd ghaltie'
Ik ging naar boven en deed haar deur open. Ze stond in haar hempje en legging en zonder hoofddoek. Ik deed de deur zo snel mogelijk dicht.

'Sorry sorry Ouiam'

'Geeft niet je kan gewoon binnen komen hoor. We zijn nu toch getrouwd.'

'Ja oke je hebt gelijk. Ik moet gewoon even wennen'
Ik ging naar binnen en zag haar lachen.
Ik ging naar haar toe en gaf haar een dikke knuffel en een kus op haar hoofd.

'Goedemorgen prinsesje'

'Goedemorgen'
Ik ging op haar bed zitten terwijl zij zich omkleedde.

'Waar gaan we eigenlijk heen? '

'We gaan eerst ontbijten en de rest is een verassing'

'Nee doe normaal. Verrassing? Waarom? '

'Waarom niet. Ik wil mijn prinsesje gewoon verassen.'

'Ik hou echt van jou. Saff ik ben klaar kom. We kunnen gaan. Ik ben benieuwd naar de verassing.'

'Is goedd'
En we gingen ervandoor.
We stapten de auto in en gingen naar een Marokkaanse restaurant waar je heerlijk uitgebreid kon ontbijten. In de auto gaf ik haar een cadeau.

'Omgg Ryan. Een Michael kors horloge. Hoe wist je dat ik deze wilde. Maar ik kan het niet aannemen. Het is te duur. Ben je gek.'

'Je moet het wel aannemen. Ik heb het speciaal voor jou gekocht en ik wist het gewoon. Je bent nu mijn vrouw en niks is te duur voor mijn prinsesje'

'Aaawhh je bent echt een schat.'
En ze gaf me een kua op mn wang.

Ze zag het de vorige keer toen ze met haar vriendinnen in de stad was. Doenia vertelde het me. Ik wilde namelijk weten wat ze graag zou willen hebben. Ik heb ook nog een Michael kors tas voor haar gehaald. In die tas zit ook nog een Michael kors portemonnee en zonnebril. Die zaten er bij. Ohjaa en om niet te vergeten chocolade. Ik heb rafaello' s en ferrero' s, maar dit krijgt ze pas in het restaurant.
We stapten de auto uit en ik deed de kofferbak open. Ik pakte een plastic tas waar haar cadeau in zat. Ik pakte haar hand en samen liepen we richting het restaurant.

'Wat zit daar in? '

'Niks'

'Jawel ryan geef t hier ik wil zien wat er in zit.'

'Nee als we binnen zijn en zitten mag je zien oke'

'Okee laat het niet weer een cadeau zijn'

'Hmmm dat zullen we zo wel zien.'
Ik zei tegen haar dat ze alvast kon zitten en gaf haar de plastic zak mee.

'Niet stiekem kijken he' zei ik tegen haar

'Nee is goedd'
Paar minuten later was ik klaar en ging naar haar toe. Ik nam plaats en vroeg haar wat ze wilde eten. We bestelden, aten en praatten.

'Je mag nu wel kijken wat er in zit. Je bent namelijk de hele tijd aan het kijken naar die tas in plaats van naar mij hahahaha'

'Ha ha ha grapjas. Maar dankjewel'
Ze deed de tas open en was zo blij. Ze stond op en gaf me een dikke knuffel. Ik houd er van als ze zo blij is.

'Omgg ik ben echt de gelukkigste vrouw van de wereld met jou aan mijn zijde. Wil je me alsjeblieft nooit alleen laten. '

'En ik de gelukkigste man. En tuurlijk niet. Blijf jij dan ook bij me'

'Beloof je het! ?'

'Ik beloof je dat ik altijd bij je zal blijven en je nooit achter zal laten.'

'Pinkiezweer? '

'Pinkiezweer? Hahahaha'

'Ik praat serieus hoor'

'Saff is goed'
We deden zoals ze wilde de pinkiezweer en drukte een kus op haar hoofd.
Toen we klaar waren met eten betaalde ik en gingen we weg.
Ze vroeg me waar we nu heen gingen em ik zei haar dat het een verassing was. Ik deed haar een blinddoek om en we reden naar het appartement.
Ik had aan haar vriendinnen gevraagd waar ze allemaal van houd qua kleuren en decoratie, dus nu maar hopen dat het me goed is gelukt. De jongens en Doenia hebben me erg goed geholpen met het verven en Maryam heeft samen met Doenia ook nog geholpen met het decoreren van alles.
We liepen naar binnen en ze was zo blij. Ze sprong gewoon op en neer. Ze gaf me een knuffel en ook nog een kus. Heb ik het toch niets voor niets gedaan.

'Je hebt het echt goed gedaan babe' zei ze

'Alles voor mn prinsesje!!'

'Ik hou van je'

'Ik ook van jou, Schat ik ga ff naar het toilet. Ik ben zo terug'

'Is goed' zei ze

Ik kwam terug maar ze stond er niet. Ik keek verder in het appartement maar ze was nergens. Ik begrijp het niet. Haar tas was hier, maar de deur stond open. Ik ging naar beneden en zag de bewaker op de grond liggen. Ik hielp hem opstaan en vroeg wat er was gebeurd en of hij Ouiam had gezien.
Hij vertelde me dat een brede kale man met een zonnebril haar vast hield en met tegenzin meenam. Hij wilde hem tegenhouden, maar de brede man was hem voor en gaf hem een klap met een stok op zijn hoofd en hij viel op de grond.

'Hij was te sterk' zei de bewaker
Ik vroeg hem of hij wist welke kant ze op gingen, maar hij wist het niet. Ik pakte de auto en reed met volle vaart weg. Ik belde de jongens en zei ze wat er aan de hand was en dat ze me moesten helpen. Wasim zei me dat hij een neef had die undercover werkt bij zaken zoals deze en dat hij hem ging bellen. Ik was zo boos en verdrietig. Wie en waarom? ? Allerlei vragen gingen er door mijn hoofd.
Ik reed naar het huis van mijn ouders om ze te zeggen wat er was en dat ze het de ouders van Ouiam moesten zeggen terwijl ik haar ging zoeken met de jongens. Paar minuten later kreeg ik een belletje het was de neef van Wasim. Hij wist wie de man was die Ouiam heeft ontvoerd. Het was.......

Fa ina ma'aal usri al yusraWhere stories live. Discover now