Perspectief van Ryan

1.8K 107 3
                                    

Ik ging naar Anas toe en vroeg hem: 'denk je dat Ouiam me zal vergeven?'

Hij keek me aan en zei: In sha Allah. Jullie houden van elkaar en niets zou jullie nog uit elkaar kunnen halen. Jullie liefde is erg sterk. Het komt wel goed In sha Allah.'

'Je hebt gelijk. In sha Allah'

A: trouwens de jongens hebben me geappt en ze zeiden dat ze over 15minuten hier zijn dus we moeten klaar staan.

Ik: saff isgoed. We deden onze pakken aan en pakten de bos bloemen vast. We waren binnen 10 minuten klaar. We stonden ergens waar ze ons niet konden zien. Ik heb de jongens gezegd dat ze de meiden een blinddoek om moesten doen zodat ze niet zouden weten waar ze heen gingen. We hoorden een auto en DAMN ik kan gewoon niet wachten tot ik mijn prinses mag zien. Ze zijn nu binnen en ze doeb hun blinddoek af. We liepen naar hun toe en ik zei haar:
'Ik hou van je. Ik kan niet zonder jou. Deze dagen heb ik niet geslapen. Ik had zoveel pijn en nog steeds. Maar toen je bij me was voelde ik niets meer. Jij bent de medicijn voor mijn pijn. Ik hou van je Ouiam. Alsjeblieft prinsesje van me vergeef me en dan maken we er een leuke dag van samen. '

Ik keek haar zo zielig mogelijk aan op de hoop dat ze me zou vergeven. En ze me misschien een knuffel zou geven.

'Ik vergeef je maar er zijn wel een paar dingen.' Zei ze. Ik keek haar met een brede lach aan en vroeg haar wat voor dingen.

O: 'Je haalt elk weekend rafaello' s of ferrero' s en ik ben nu zwanger en ik heb gehoord dat ik dan erg chagrijnig kan zijn dus dat moet je niet boos zijn. En ik wil dat je me gewoon vertrouwt en als er iets is je het me gewoon rustig zegt.'

'Hahahaha is goed' zei ik en huilend gaf ze me een knuffel maar ze kwam per ongeluk tegen mijn gekneusde arm aan en shit wat deed dat veel pijn.

'Aauww! '

O: 'Oepss sorry sorry sorry'

Ik: 'Geeft niet schat. Ik heb je toch gezegd als je bij me bent mijn pijn weer helemaal verdwijnt, want jij bent mijn medicijn. '

Ik gaf haar een kus op haar hoofd en gingen samen naar binnen. Aan haar gezicht kon ik zien dat ze het geweldig vond en gelukkig maar. Ze heeft veel gelachen met haar nichten en vriendinnen.
Het feest was afgelopen en ik nam al haar cadeautjes mee naar de auto en zette ze in de kofferbak. Ik zelf heb ook nog een cadeau voor haar. Iets wat ze al heel lang wilt en ook nog een extra groot cadeau. Ik ging de auto in en Ouiam was al ingestapt. Ik keek haar aan en zag dat ze sliep. Ze slaapt echt als een engel. Zo lief en schattig, zo mooi.
Halfuur later maakte ik haar wakker omdat we er waren.
Ze stapte gapend uit de auto en ging naar binnen. Ik ging naar binnen en zette alle cadeautjes neer in de woonkamer. Ik ging naar boven om mijn pyjama aan te trekken en zag Ouiam net de salaam zeggen en daarna deed ze een dua. Ik ging naar haar toe en wachtte tot ze klaar was zodat ik haar kon vertellen wat mijn cadeau voor haar is. Ze was klaar, ik pakte haar handen en zei haar:
'Ik heb een verrassing voor je'

'Ohhjaa wat dan? '

'We gaan naar een wat groter huis en wees niet bang het is hier niet ver vandaan. De verrassing is dat ik er een gebeds ruimte in ga maken, omdat ik weet dat je dat graag wilt. '

'Oh mijn god Ryan wat lief! !'
En ze sprong in mijn armen.

Ouiam werd ineens eeg bleek en haar ogen vielen steeds dicht. Er is iets mis.

'Ouiam? Gaat het wel? Je ziet echt bleek.'

'Ja ja het gaat ik moet gewoon even zitten.'
Ik hielp haar opstaan en zette haar neer op het bed. Ik ging naast haar zitten en meteen stond ze op en ging naar de wc. Ik ga achter haar aan en zei haar dat we echt naar de dokter moeten maar tevergeefs geen kans. Ze wilden niet. Ze zei me: 'het is niet nodig het hoort bij de zwangerschap' ik geloofde het niet. Dit was anders ze was gewoon bleek.
We liepen terug naar het bed, we waren er bijna en toen viel ze ineens flauw in mijn armen. Ik zette haar neer op het bed en deed een natte handdoek op haar hoofd. Ik belde mijn moeder en zei haar dat ze moest komen en vertelde haar wat er is gebeurt. Nog geen 10minuten was mijn moeder samen met mijn nichtje gekomen. Ik was zo bang dat er iets zou zijn. Het probleem is dat ze ook nog eens zwanger is.
'Maak je maar geen zorgen weldi' zei mijn moeder. Ik keek maar verdrietig aan zei niks terug.
Ongeveer een halfuur later werd ze beetje voor beetje wakker.

Ik: 'ouiam je bent wakker. Hoe voel je je. Gaat t goed? '

O: 'jaa het gaag goed. Ryan mag alsjeblieft een glaasje water. Ik heb echt dorst.' Ik ging zo snel mogelijk wat water halen voor haar.

Ik: 'tuurlijk schat'
En ik ging de deur uit.
Toen ik terugkwam zag ik Ouiam erg bezorgd kijken wat zou er aan de hand zijn?

O: bloed? RYAN!
Ik kwam naar haar toe en keek haar met grote ogen aan.

O: Ryan onze baby! Zei ze huilend

Ik: alles komt goed. Geloof me maar.
Ik was zo bang alleen liet ik dat niet zien. Nee dat kon ik niet. Ya rab laat alstublieft alles goed komen met haar en onze baby. Ik geloof in Allah subhana wa ta' ala en alles komt goed In sha Allah.

Ik liep rustig met haar naar beneden en bracht haar naar de auto.
Ik zette haar achterin naast mijn moeder en mijn nichtje ging voorin. Ik reed met volle vaart naar het ziekenhuis.
Aangekomen bij het ziekenhuis zette ze haar op de brandcard en brachten haar direct de operatie kamer in. Mijn moeder, nichtje en ik wachtte in de wachtkamer en ik hield mijn hand maar gewoon op mijn hoofd en hield me in. Mijn moeder begon te huilen waardoor ik nog banger werd. Mijn nichtje probeerde mijn moeder te troosten en dat is haar gelukkig gelukt want ik werd zo wat gek. 20 minuten later kwam de dokter naar buiten en ik stond gelijk op.

Ik: wat is er aan de hand?'

D: 'ik kan u nog niks vertellen'
En hij ging weg.

Ik: ' WAAROM KAN HIJ NIKS ZEGGEN WAAROM. TFOE'

M: hbib djali doe rustig. We zijn in een ziekenhuis. Doe alsjeblieft rustig. Het komt allemaal goed In sha Allah.

Mijn moeder gaf me een knuffele n ik voelde me gelijk al wat rustiger. Er kwam een vrouw in een rolstoel met een baby in haar handen onze richting op en ik kon mijn ogen maar niet van die baby afhouden. Zo mooi, zo klein, zo schattig. Ze kwam naar me toe en vroeg me of ik de baby wilde vasthouden. Ik knikte ja en hield haar baby vast. Ik bleef maar kijken en zei niks. Allahoema bareek wat een mooi kind. Ze hield mijn vinger vast en het voelde even alsof ik van de wereld was. Haar mooie oogjes. Haar kleine handjes en voetjes. Alles is nog zo klein. Het is gewoon onbeschrijfelijk.

'Is je vrouw aan het bevallen? '

'Nee ze begon te bloeden en toen hebben ze haar de operatiekamer in gestuurd'

'Ohh sorry'

'Nee het geeft niet'

'Het komt allemaal wel goed. '

'In sha Allah'

'Je zult een goede vader worden.'

'Dankuwel, mag ik vragen hoe uw dochter heet? '

'Maar natuurlijk. Ze heet ella.'

'Een mooie naam voor een mooi meisje' zei ik met een lach.

'Dankje'
Ik gaf ella nog een kusje en gaf de vrouw haar dochter terug en weg was ze.

2uur later waren ze klaar en brachten ze Ouiam naar een normale kamer. Ik ging anast haar zitten en beetje voor beetje werd ze wakker.

'Ryan?! ' zei ze

Ik keek haar aan en gaf haar een kus op haar hand.
Ze trok haar hand weg en hield ze bij haar buik.

'Ryaan!!!'

De dokter kwam binnen en zei:..........

'Je hebt veel bloed verloren dus je moet goed rusten. Niemand moet haar boos maken want dat kan gevolgen opleveren en we hebben ze kunnen redden en nog een ding nu moet je het dubbele eten van wat je normaal doet want de baby's hebben voldoende voedsel nodig om goed te kunnen groeien.'

'Wacht wacht baby's? ?'

'Jaa jullie verwachten een tweeling. '

'WATT HAHAHAHA DAT MEEN JE NIET. OH MIJN GOD. Ouiam heb je dat gehoord. We krijgen een tweeling. Wahahahaha. Ik word nu geen vader van een kind maar van twee. '

Ouiam begon te huilen en ik knuffelde haar stevig. Mijn moeder begon ook te huilen en ook haar heb ik geknuffeld.

'Gefeliciteerd neef' zei mijn nichtje

'Dankjewel schoonheid.'
En niet bang zijn mijn nichtje is nog maar 16 dus niks om jullie zorgen te maken hahaha.
Maar ik krijg gewoon een tweeling. WOEHOE!

Fa ina ma'aal usri al yusraWhere stories live. Discover now