perspectief van Ryan

1.7K 100 12
                                    

Toen Ik naar beneden ging hoorde Ik mijn schoonmoeder huilend zeggen:
hbiba ik heb ze alles verteld en ze zijn weggegaan, omdat ze het niet aankonden.

O: Wat konden ze niet aan? '

Schoonm:'Dat hun broer dood is benti. Dat weet je toch? '

O: heb je ze verteld dat hij blij is doodgegaan? Heb je ze verteld dat hij is doodgegaan met zijn kleindochter in zijn handen? Heb je ze verteld dat hij niet wilt dat wij om hem huilen?
Nee he. En daarom zijn ze weggegaan.

Ma: ouiam lieverd. Ze zijn ook weggegaan omdat ze boos waren. Ze waren boos omdat niemand ze had verteld dat hij in het ziekenhuis lag.

O: okey. Ik ga wat voor jullie klaarmaken. Wat willen jullie eten?

Ik: jij bent gek. Ga zitten. Jij moet rusten. Je hebt pas een bevalling achter de rug gehad.

O: ik ga ze toch niet laten uithongeren en zo ben ik tenminste bezig.

Ik: nee helemaal niet. Ik kan toch ook koken of wil je nu zeggen van niet.

Tante Ryan: la weldi zij hoort te koken. Jij bent de man. Toen ik pas bevallen was deed ik ook alles. Toen ik nog zwanger was deed ik zelfs alles. Allahi 3awena o safi (moge Allah ons helpen) de meiden van nu zijn heel lui. Ze willen niets meer doen tegenwoordig.

Schoonm: niet zo tegen mijn dochter praten wil je. Ze is een schat. Ze doet altijd veel. Ook toen ze zwanger was en vergeet niet zij was zwanger van een tweeling en ik wed dat zij meer heeft kunnen doen met een tweeling in haar buik dan al die andere meisjes ja. Als je mijn dochter niet goed kent dan moet je niet gaan oordelen. Als je een probleem met haar hebt bespreek je dat met haar apart....

Ouiam probeerde haar moeder stil te krijgen maar dat deed ze niet. Mijn tante is altijd al zo geweest. Ze is nooit ergens blij mee behalve met haar eigen kinderen. Ze scgept er dan ook altijd over op. Heb dr nooit gemogen maar ja.
Ouiam ging met Malika naar de keuken. Ik bleef nog even hier totdat mn moeder me vroeg om een glas water, dus ging ik naar de keuken. Dan kan ik ook direct sorry zeggen tegen Ouiam.

Ik: sorry van me tante.

O: is niet erg.
Ik pakte een beker en vulde die met water.

O: trouwens Ryan wil je die babyfoon brengen dan hoor ik wanneer ze huilen.

Ik: ja is goed.
Ik kom je zo helpen Malika.

M: nee ben je gek hoeft niet.

O: ga jij wil je dat je tante je weer gaat aanspreken ofzo. Koken doe je maar gewoon als we alleen thuis zijn oke. Ga breng die babyfoon alsjeblieft en ga dan terug en ga zitten bij je familie.

Ik: oke oke. Ik ga al.

Ik ging weg en wilde dat ding halen toen ik werd gebeld. Ik werd gebeld door een oude vriend van me. We zaten bij elkaar in de klas. Hij belde me en feliciteerde me, omdat ik vader ben geworden. Ik bedankte hem en toen zei hij me:
Maar eyy luister dan. Ik moet je wat zeggen man. Ik heb ooit met je chick gehad man.

Ik: hoe bedoel je

Hij: we hadden een relatie en hebben digen gedaan. Als je begrijpt wat ik bedoel

Ik: wat hebben jullie gedaan

Hij: dingen. We waren heel close.

Ik: WAT VOOR DINGEN.

Hij: we zijn met elkaar in bed geweest. Ik weet dat ik je dit eerder had moeten vertellen maar ik wist toen nog niet dat zij je wifey was.

Ik: wacht wacht dus je belt me en zegt ineens dat je met mijn vrouw hebt gehad en dat jullie met elkaar in bed zijn geweest. Gewoon zo maar.

Fa ina ma'aal usri al yusraحيث تعيش القصص. اكتشف الآن