Perspectief van Ryan

2.4K 131 8
                                    

Hier en daar zag je wat mensen foto's maken. Het waren merendeels meiden zoals normaal. Ook Ouiam en haar vriendinnen maakte foto's. Foto's met gekke bekken en normale foto's. Ik weet niet waarom maar ik voel me zo aangetrokken tot haar. Adnane kwam naar me toe tikte me aan. Hij hield me helemaal uit mn gedachten mohim hij zei me: 'luister dan ik ga je wat zeggen. '

'Zeg maar'

'Je weet toch youssra? '

'Jaa wat is er met haar? '

'Ik vind haar echt leuk man.'

'Jaa dat wist ik al hahaha'

'Hoe wist je dat a sahbi'

'Je kijkt altijd naar haar met grote glinsterende ogen man. Zo dom zijn we niet.'

'Hoe bedoel je we ?'

'De jongens en ik a sahbi wie anders? ....... De leifde van je leven zehma? Wahahahaha'

'Vieze zwervers jullie zijn echt....'

'Wat zijn we? '

'Laat me met rust'
We keken elkaar aan en begonnen te lachen. 'Wahahahaha'
De ouders van de bruid en bruidegom gaven aan dat we naar de park moesten gaan voor foto's, maar niet iedereen mocht. Alleen vrienden en leden van het gezin. We gingen in een limo naar het park. De ouders van Hakim en Zineb gingen in een aparte auto. Hun ginen met een Range rover. Oudjes die in stijl rijden. Gaaf toch?!
De limo waar wij in gingen was best een vette limo. Het was een witte hummer met zwarte banden. De bruid en bruidegom gingen als eerst naar binnen daarna gingen de meiden en daarna gingen wij. Onderweg naar het park was het ff stil. Totdat Hakim en ik begonnen te praten en wat grapjes maakten. We deden het zo: Wij (de jongens) maakten grapjes en de meiden waren gewoon aan het lachen. We hebben ook een spelletje gespeeld. We speelden Uno. Dat kaartspel weet je wel. Het was best makkelijk. Het is net pesten alleen dan met andere kaarten en krijg je punten. Als eerst won Zayneb dat is volgens mij de zus van doenia. Mohim... daarna won Adnane. We hebben erg veel gelachen. Ik bakte er echt niks van.
We kwamen aan bij het park. Iedereen stapte uit en wachtten todat iemand zij hoe we moesten staan voor de foto's, want eerst gingen ze foto's maken met hun ouders samen.
'Heey tortelduifjes! ' Riep een vrouw met een camera in haar hand. Volgens mij was zij de cameravrouw. 'Maar waarom tortelduifjes?' Dacht ik bij mezelf.

'Jaa jij en dat meisje daar ginds. '

'Huuhh bedoelt u mij? ' zei ik haar

'Jaa jij en dat meisje dat tegenover je staat. Dat meisje met die zilvere hoofddoek. '

Ze bedoelde mij en Ouiam, maar waarom tortelduifjes?

'Hmm wij hebbem niets met elkaar hoor mevrouw ' zij Ouiam lachend.

'Nee niet? Ohh sorry ik dacht echt dat jullie getrouwd waren. Jullie passen zo goed bij elkaar.'

Iedereen begon te lachen en Ouiam haar wangen werden langzamerhand rood.

'Komen jullie dan wel ff op de foto met de echte tortelduifjes.'

We liepen allebei naar de cameravrouw en maakten foto's met Hakim en Zineb. Even later moesten alle jongens en meiden op de foto. Eerst de meiden met Zineb en daarna de jongens met Hakim natuurlijk. We hebben ook nog foto's gemaakt dat de meiden en jongens tegen over elkaar gingen staan. We hebben ook nog gekke foto's gemaakt. Zoals: dat we elkaar bijna in elkaar slaan, gekke bekken trekken, we deden zelfs alsof we modellen waren. Mohim we hebben het erg leuk gehad. We waren klaar met de foto's en gingen terug de limousine in. Hup hup tortelduifjes zei Anas.

'Sed famek sed wella hadi nhareslek snanek o n'shouf ash hadi tkoul' (houd je mond hou of ik breek je tanden en dan zien we wat je gaat zeggen)

Iedereen begon te lachen en zo reden we lachend terug om onze auto's te halen.

Fa ina ma'aal usri al yusraWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu