Perspectief van Ouiam

2.4K 106 5
                                    

Laatst had Faisal, de neef van Ryan contact met me opgezocht via facebook en op een of andere manier had hij ook mijn nummer hij stuurde via whatsapp erg rare berichtjes. Maar heb het allemaal genegeerd. Ik werd wel bang, ik dacht dat hij vanzelf zou stoppen als ik niet zou reageren en dat is gelukt. Ik heb niks tegen Ryan gezegd omdat ik bang was van zijn reactie. Hij word namelijk snel boos als het om dat soort dingen gaat. Ik wil het dus ook zo houden, want dan weet ik tenminste dat er niks gaat gebeuren en hoef ik me geen zorgen te maken over Ryan.

Vandaag was mijn verlovings feest. Ik was zo zenuwachtig. Ik heb niet eens geslapen.
Ik heb Ryan lang niet gesproken of gezien. Ik heb hem dan ook echt gemist. Trouwens Doenia is getrouwd met Anas en hun bruiloft is bijna. Maryam is verloofd en gaat ook binnenkort trouwen. Ik was echt zenuwachtig. Zo zenuwachtig dat ik mijn kaftan niet kon vinden. mijn moeder kwam binnen ze zag dat ik aan het stressen en aan het zoeken was.

'Wat zoek je benti en waarom ben je zo getrest.'

'Ik zoek mijn jurk mama'
Ze deed m' n kast open en zei: 'benti hier is je jurk. Doe maar rustig aan. Je hoeft niet zo te stressen hbiba. Alles komt goed Insha Allah. '

Ik drukte een kus op haar hoofd en bedankte haar voor alles. Ze ging mijn kamer uit en ik begon met omkleden. Mijn kaftan (marokkaanse jurk voor gelegenheden) was turquoise met lichtroze. Ik deed er een lichtroze hoofddoek boven op en een hoofdsieraad. Ik deed wat armbandjes om die ik van mijn moeder had gekregen en dat was het. Mijn nicht kwam binnen en deed mijn make- up. Ik hield niet zo van make-up dus hield ik het rustig. Ze deed wat mascara op en wat lichte blush. Op mijn lippen deed ze matroze lippenstift. Ik moet eerlijk zeggen het eindresultaat was oogverblindend hahaha.
'Omg Ouiaaam je ziet er echt prachtig uit.'

'Dankjewell hbibaa'

Er kwamen al wat mensen binnen. De meiden waren er al dus ging ik naar beneden. Voordat ik naar beneden ging bedankte ik Allah en reciteerde ayat el kursi.

'Omgg Ouiaaam' , 'waaaaauww' , 'omgg prachtig Masha Allah. ' zulke dingen kreeg ik allemaal te horen van mijn schatjes.

'Dankjullieeeeewel zina' s'
Ik gaf ze allemaal een knuffel en gingen zitten. We waren wat aan het praten en waren aan het lachen. Mijn moeder kwam naar me toe en zei me dat ik naar boven moest gaan, omdat Ryan er al bijna was. Ik werd weer zenuwachtig en ging naar mijn kamer. Ryan' s nicht was erbij, want we mochten niet alleen met z' n tweeën zijn dat mag pas als we getrouwd zijn natuurlijk.
Ik hoorde geklop op de deur en zag mijn moeser samen met Ryan' s moeder en Ryan zelf. Hij kwam naar binnen en onze moeders gingen weg.

'Ouiam, je ziet er echt prachtig uit. Gewoon onbeschrijfelijk. '

'Dankjewel'
Omgg volgens mij bloos ik weer. Ik hoop dat hij het niet ziet. Hij ziet er ook echt geweldig uit. Een pak staat hem echt wauww. Alleen zat deze pak onder de verf.

'Ik heb je echt gemist. Ik heb je zo lang niet gezien.'

Omgg wat moet ik zeggen. Moet ik het terug zeggen. Omgg.Ik wist niet wat ik moest zeggen dus sloeg ik hem maar.

'Waar was dat nou weer voor? ' zei hij

'Nou... omdat je zó naar me toe durft te komen. Je hebt niet eens een schoon pak aan. En ik heb jou ook gemist'
Fjoee het is eruit. Ik was echt aan het twijfelen of ik dat wel echt moest zeggen "ik heb jou ook gemist" maar dat is volgens mij niet erg toch?

'Hahaha sorry' zei hij met rode wangetjes. Echt schattig omgg.

'Nee geeft niet. Was het paintballen leuk trouwens.'

'Jaa man, was gruwelijk. '

'ff serieus Ryan! Man? Gast ze word je vrouw' zei zijn nicht

'Hahahaha echt een sukkel' zei ik

Fa ina ma'aal usri al yusraWhere stories live. Discover now