Perspectief van Ryan.

2.4K 120 8
                                    

Ik ben bang dat hij haar iets gaat doen en met hij bedoel ik Faisal. Hij is een raree jongen. Ik vertrouw hem niet. Hij is mn neef, maar ik heb hem nooit gemogen en ik heb hem ook nooit vertrouwd. Hij was altijd aan het stelen en volgens mij dealt hij ook. Mohim hij is een slechte jongen. Nu hij haar naam weet ben ik bang dat Hij wat gaat doen. Hij zei het namelijk op een rare manier en Ouiam zei me dat hij erg vaak naar haar keek wat me erg boos maakt als ik er aan denk. Ze is een mooie meid en ze heeft een erg aantrekkelijk karakter.

2maanden later.
Ouiam en ik hebben de laatste tijd niet zoveel gepraat. Maar we zijn nu wel verloofd. Vandaag is ons verlovings feest. Tenminste haar verlovings feest. Ik ga met de jongens paintballen en daarna gaan we naar het verlovings feest.

De jongens kwamen me ophalen. We gingen in pak en al paintballen.
Het paintballen was gruwelijk. We hebben echt gelachen. Even voor dat we naar de meiden gaan iets mannelijks doen.
Waarschijnlijk heb ik nu overal blauweplekken en op onze pakken hebben we hier en daar wat verf van het paintballen. We gingen de auto in en gingen naar het huis van Ouiam. Morgen gaan we trouwen op papier, dus dan zijn we echt man en vrouw. Ze is dan eindelijk mijn vrouw. Insha Allah.
Ohhjaaa trouwens ik was jullie vergeten te zeggen dat Anas en Doenia nu ook man en vrouw zijn. Volgende maand is hun bruiloft Insha Allah.

Aangekomen bij Ouiam.
We waren voor de deur en hoorden wedding Nasheed. Ouiam was niet echt van de muziek. Net zoals ik en dat is echt goed van haar. Mijn moeder en Ouiam' s moeder kwamen naar me toe en ze begonnen weer met slamt oe slamt.......... verder kennen jullie het wel hahaha.
Mn moeder keek mij en de jongens met een dodelijke blik aan waarschijnlijk door onze pakken. Mijn moeder zij me zachtjes dat de jongens en ik naar boven moesten om ons om te kleden. Ze had namelijk extra pakken ze wist namelijk dat ik zo zou komen volgens mij hahaha. Ze kneep me en zei yallah ga naar boven. Ze kneep me precies op de plek waar Adnane me schoot. En dat deed zéér. Mohim ik ging naar boven en ging naar de kamer om Ouiam te zien. Net mn nicht erbij, want alleen mocht nog niet. We waren namelijk alleen nog verloofd en we wilden het halal houden, dus was mn nicht erbij. Ik ging naar binnen en zag Ouiam zitten op de bed. Ze was prachtig. Beeldig. Wauw. Gewoon onbeschrijfelijk. Ik heb er geen woorden voor.

'Ouiam, je ziet er echt prachtig uit. Gewoon onbeschrijfelijk. '

'Dankjewel' zei ze en ze liet me weer haar prachtige lach zien.

'Ik heb je echt gemist. Ik heb je zo lang niet gezien.'

Ze stond op en sloeg me op mn arm.
'Waar was dat nou weer voor? '

'Nou... omdat je zó naar me toe durft te komen. Je hebt niet eens een schoon pak aan. En ik heb jou ook gemist' zei ze met een kleine lach.

'Hahaha sorry'

'Nee geeft niet. Was het paintballen leuk trouwens.'

'Jaa man, was gruwelijk. '

'ff serieus Ryan! Man? Gast ze word je vrouw' zei mn nicht

'Hahahaha echt een sukkel' zei Ouiam

'Bedankt voor jullie compliment. En sorry daarvoor Ouiam'

'Hahaha geeft niet Ryan'

'Ik laat jullie ff alleen en geen gekke dingen doen he' zei mn nicht lachend.

'Hahahaha is goedd en nee tuurlijk niet.' Zei ik.
Mn nicht ging de deur uit en ik wilde me omkleden. Dus zei ik tegen Ouiam dat ze zich miest omdraaien.

'Ik ga wel even weg.'

'Je mag blijven hoor. Je hoeft je alleen om te draaien ik ben zo klaar. '

'Isgoedd zeg me als je klaar bent.'

'Is goed. ' het was even stil. Ik deed mn andere broek aan en deed mn blouse uit. We waren aan het praten en per ongeluk draaide ze om.
'Shitt o sorry sorry sorry.' En ze draaide zich snel om.

'Geeft niet' zei ik terwijl ik stuk ging.
'Je mag je nu omdraaien' zei ik

Ze draaide zich om en gaf me weer een klap.
'Dit is omdat je me uit lachte'

'Auuw en Sorry' hahaha

'Sorry sorry'

'Hahaha het was een maar een grapje. Jij slaat namelijk echt zacht.'
Toen kneep ze me en dat deed wel zeer.

'Aaauww wollah die deed zeer. Ik had echt mn mond moeten houden'

'Lekker voor je. '

Mn nicht kwam binnen en zij dat we naar beneden moesten komen. We gingen eten en daarna ging iedereen weg. Morgen ochtend zouden we op papier getrouwd zijn Insha Allah. Ik kwam thuis aan en stuurde Ouiam een appje. Ik ging woedoe doen en ging bidden. Daarna kroop ik mn bed in.

Volgende dag.
Ik deed mn pak aan. Deed mn haren en kamde mn baardje. Ik keek nog in de spiegel en vond dat ik er goed uitzag hahaha. Nee grapje. Ik vind mezelf pas mooi als Ouiam dat zegt. Ik deed nog snel een dua en ging naar beneden. Ik drukte een kus op de hoofd van mn moeder en samen gingen we naar buiten. Een paar tantes en ooms gingen ook mee en natuurlijk met mn nichtjes en neefjes. We stapten de auto in en gingen naar Ouiam' s huis. Aangekomen bij haar zag ik haar en stond ik versteld van hoe mooi ze weer was. Ze had een prachtige lange witte jurk aan met een prachtige riem, ze had een zeeblauwe hoofddoek aan. Het was best frisjes. Ik zag dat ze het een beetje koud had en gaf haar het vest van mn pak.

'Dankjewell, hoe wist je dat ik het koud had.'

'Ik zag het. Ik kan mn ogen namelijk niet van je af houden'

'Hou maar weer je mond' zei ze terwijl ze aan het blozen was.

Lachend stapten we de auto in en gingen naar het gemeentehuis. We mochten tekenen.
We tekende en de vrouw zei:

'Dan zijn jullie nu man en vrouw'
Ik mocht haar eindelijk knuffelen. Ik knuffelde haar en hield haar goed vast.

'Je bent nu eindelijk mijn vrouw. Mijn prinsess. Ik hou van jou'

'Ik hou ook van jou. En jij bent ook eindelijk mijn mannetje' zei ze huilend
Ik veegde haar tranen weg en gaf haar een kus op haar hoofd. Onze familie feliciteerde ons. De rest van de avond was geweldig. Een dag om nooit te vergeten. We zijn eindelijk getrouwd. Ze is nu eindelijk van mij. Mijn prinsesje.

Fa ina ma'aal usri al yusraWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu