Perspectief van Ouiam

2.4K 128 5
                                    

Ik stond net op het punt om te beginnen tot iemand Mijn naam zei

'Salamou alaikoum Ouiam' zei Rayan

'Heey jongens'

'Ik wist niet dat je hier zou zijn'

'Nee ik wist ook niet dat jullie zouden komen, Maar gezellig.

'Jaa toch'

'Jaa hahaha. '

'Ouiam?'

'Jaa Wasim? '

'Mogen we samen met je koken? '
Watt? Ze willen samen met me koken. Okee dat is best raar. Ik heb nog nooit meegemaakt dat een jonge aan me vraagt of ie met me wil koken. Het is raar, maar ook best cute.

'Wie jij en Ryan? '

'Jaa want Anas en Adnane gaan zoiezo op de PlayStation met Hakim.

'Okee als jullie dat zo graag willen'

Ik legte eerst ff alles klaar en liet ze me helpen. Nouu of dat goed ging hahahaha ik heb echt veel gelachen. Ze scheurde steeds de bestilla bladen en begrepen er niets van. Ik kreeg allerlei vragen van ze. Maar ik heb wel echt veel gelachen. Ik ze alles een paar keer uitgelegd en pas daarna deden ze het goed. De bastilla zat in de oven en ik zat met ze aan de keukentafel. Ik wilde ze wat vertellen, want misschien kunnen ze me wel helpen met dat ene berichtje dat kreeg.

'Jongens? '

'Jaa Ouiam? Zeiden ze tegelijk.

'Ik... ik wil jullie wat vertellen.'

'Wat is er! ' zei Ryan

'Okee...... ik kreeg een berichtje van iemand'

'En wat stond erin?! ' vroeg Ryan

'Kijk zelf maar' en ik gaf ze mn telefoon. Ik zag Ryan een vuist maken en voor ik wist stond hij op en sloeg tegen de muur. Ik...ik schrok me rot. Ik wist niet wat er met hem was. Ik...ik begrijp er niets van.

'Oh mijn god Ryan ben je gek geworden. Geef je hand hier. Je hand bloed gewoon.'

De rest kwam ook, omdat ze wilde weten wat er aan de hand was. Doordat ze een klap hoorde.

'Er is niks! ' antwoordde Ryan boos.
Ik klaar met zn hand en wilde zo snel mogelijk weg. Ik trok het niet meer. Ik zei dat ik ging kijken bij de bestilla
' en ik heb even verband op je hand gedaan oke. Doe alsjeblieft rustig aan en we praten later wel verder.' Zei ik hem nog erbij.

'Is goedd. Baraka Allahoe fieki Ouiam'

'Wa fiek'
Ik ging naar boven om me om te kleden. En omdat ik nogal verdrietig was. Doenia en Youssra kwamen achter me aan om te vragen wat er gebeurde. Ik vertelde ze alles en voelde de tranen over mn wangen stromen.

'Waarom huil je?' vroeg Doenia

'Ik...ik het is gewoon....' ik wilde net uitleggen waarom toen Zineb ons riep. Ik veegde mn tranen snel weg en ging naar beneden.

'Ik leg jullie straks wel uit'

'Is goed' zei Youssra

Ryan vroeg aan iedereen of ze Wasim, Ryan en mij alleen wilde laten.

'Ouiam? ' zei Ryan

'Jaa? '

'Kom alsjeblieft zitten'

'Nee het hoeft niet. Ik blijf wel staan'

'Nee kom alsjeblieft zitten'

'Wat is er Ryan? Waarom deed je dat. ?'

'Sorry oke sorry, ik werd gewoon boos, omdat ik niet begrijp waarom ze dat doet. Ze heeft een probleem met mij en niet met jou'

'Wat? Leg het me uit alsjeblieft'
Hij legte me alles uit en ik...ik werd zowat gek van binnen, want waarom. Waarom moet het bij mij gebeuren. Oh ya Allah alstublieft helpt u mij. Ik begon tranen te krijgen en wilde zo snel mogelijk weg. En gelukkig ging de deurbel en ik ging zo snel mogelijk weg naar de badkamer. De ouders van Zineb En Hakim waren er al. Youssra en Doenia kwamen weer achter me aan.

'Okee kijk. Ik begrijp gewoon niet wat ze van me moet als ze een probleem heeft met Ryan. Ze bedreigde me met de dood en het is niet zo of ik bang ben maar het is gewoon...... ik... ik ken haar niet. Ik weet niet tot wat zij in staat is. Er gaat nu zóveel door me heen. Van alles. Ik weet niet wat ik moet doen. Ik vond net alles zo goed gaan.'

'Met wat' vroeg Doenia

'Nou... met alles. Met het contact tussen mij en Ryan en met wat er allemaal is gebeurt. Ik heb me nog nooit zo belangrijk gevoeld. Of of nog nooit mooi gevoeld. Maar als hij met me praat dan....dan voel ik me gewoon speciaal. En nu word dat verpest. Verpest door een jaloers meisje die waarschijnlijk overal in staat is en... en ik heb toch gezegd dat ik jongens haat, want ze doen je alleen maar pijn. Ik word zo gek van jongens. Maar hij is toch anders dan de andere jongens tenminste dat is wat ik denk. Het zou best kunnen dat ik het fout heb en dat alle jongens hetzelfde zijn.' Terwijl ik dit zei stroomden de tranen weer over mn wangen.

'Okee genoeg. Kom we gaan'
De meiden keken me maar aan met grote ogen en zeiden niks. Ik trok ze mee naar de deur. Ik deed de deur open en toen stond ik oog in oog met Ryan. Zijn ogen. Zijn mooie ogen deden me wat.

'Ouiam alsjeblieft stop met huilen alsjeblieft. Ik kan er niet tegen om je zo te zien. Dus alsjeblieft hou op. ' zei hij

'Isgoedd ik stop al. Sorry ik ben gewoon een beetje gevoelig. '

'Een beetje?' zei youssra

'Hahahaha hamara'
Youssra kan me dag altijd weer goed maken. Gekke Youssra. Ik heb echt geluk met mijn vriendinnen.

We gingen naar beneden en groetten de ouders van Zineb en Hakim. De dames en ik hadden salade en cake gemaakt. Ik ging anar de keuken en maakte marokkaanse na3na3 thee samen met Zineb. Hakim en Ryan kwamen ook en vroegen naar de koekjes en lekkernij om neer te zetten. Zineb nam de thee mee en Hakim de koekjes. Ik was nog bezig met de cake en nootjes en Ryan hielp me ermee. Ik sneed een stuk cake en zette het neer op het bord. Ryan pakte er een en zei: ' hmmm dit is echt heeerlijk. Wie heeft dit gemaakt'

'Ryaan niet doen a hmar! En ik heb het gemaakt. Dankjee '

'Yekk daba ana hmar. (Ohh nu ben ik dus een ezel) '

'Hahahaha grapjee'

'En zozo een echte keukenprinses ben je dus.'

'Jaaa duuh wat dacht jij dan'
Hahaha hij is echt gek. Ik ben echt gek op hem. Hij heeft me weer laten lachen. Iets wat een sukkel nooit zal doen. Dus dat is hij niet. Ik was klaar en zei hem dat we moest gaan om alles neer te zetten'

'Is goed baas' zei hij
En daar gingen we. Zitten en thee drinken en heerlijke koekjes en cake gegeten. Het Is fijn. Het is fijn als je weet dat iemand echt iets om je geeft.

Fa ina ma'aal usri al yusraWhere stories live. Discover now