Perspectief van Ouiam

2.1K 124 5
                                    

het was de ex van Ryan. ze hield me vast bij mn arm en mn telefoon viel uit mijn handen
wat moet zij nou weer van mij? ?
Ze hield me echt stevig vast. Het deed zeer. Ik probeerde mijn arm weg te trekken, maar dat lukte dus niet.

'LAAT ME LOS' schreeuwde ik tegen haar. Ik zag dat ze een mes bij zich had en werd bang. Wat wilt ze doen? Wat heb ik haar ooit gedaan?.

'IK HEB JE GEWAARSCHUWD, MAAR JE WilDE NIET LUISTEREN! ' schreeuwde ze

'LAAT ME MET RUST! !'

Ze hield haar mes bij mn nek wat best pijn deed. Het leek wel alsof de mes in me sneed, doordat ze het hard tegen mn nek drukte.
Ik zag Ryan aan komen rennen en was echt bang dat er wat ergs zou gebeuren. Ik was zo bang dat ik begon te huilen. Hij trok haar naar zich toe. Bloed? Zijn arm was aan het bloeden. Omg nee ze heeft hem gestoken. Hij liet de mes uit haar handen vallen. Hij zei me dat ik de politie moest bellen en dat deed ik dus. Ik vertelde ze alles. Al moest ik wel een paar dingen herhalen, doordat ik aan het huilen was. Ze zouden er over 5 minuten zijn. Ik ga f alles aan Ryan door.
5min. Later
Ze namen Sara van hem over en namen haar mee. Ik ging naar Ryan toe en zei:

'Je....je arm' zei ik stotterend en bang.

'Het is niets maak je maar geen zorgen'

'Het is niets? Het bloed echt erg.'

Ik veegde mijn tranen weg en zei hem dat we naar het huis van zijn ouders moesten zodat ik zijn wond kon behandelen. We liepen weg en hoorden Sara schreeuwen:

'IK KRIJG JE NOG WEL! WACHT MAAAAAAR!! IK ZAL JE LEVEN ZUUR MAKEN!!'

Ik was echt bang. Het ergste is dit is nog láng niet klaar. Nu komen de rechtzaken namelijk nog. Ryan stelde me gerust en zei me dat ik nirt bang hoefde te zijn. Ik voel me zo veilig bij hem. Ik vroeg hem waar de verband en Betadine waren. Hij liet het me zien en ik ging het verzorgen.

Doordat hij op zijn lippen beet zag ik dat ik hem pijn deed en zei: 'oepss...... sorry Ryan.' en werd waarschijnlijk rood. Ik belde mn nicht zodat ze zich niet zorgen hoeft te maken om waar ik blijf. Ik legte haar alles uit. Ze wilde me zo snel mogelijk komen ophalen, maar zei tegen haar dat het niet hoefde en dat Ryan me zou afzetten. Dat moest ik namelijk van hem zeggen. Ze was echt bezorgd. Ik hou echt van haar. Ik bleef een paar keer herhalen dat er niets was en Ryan me zou brengen en uiteindelijk ging ze akkoord. Ryan maakte wat thee voor ons en bedankte me.

'jij hoeft geen dank je wel te zeggen. ik hoor dat te doen. Dit is al de 3e keer dat je mijn leven red of me helpt en je brengt jezelf daardoor iedere keer in gevaar. dankjewel voor alles Ryan echt waar . Moge Allah je voor alles wat je met me hebt gedaan je belonen en je het paradijs schenken Insha Allah. '

'Ameen Insha Allah en het was niets. ik doe alles voor jou Ouiam'
Oh Allah laat me alstublieft met hem trouwen. En laat het goed aflopen. Ik ben echt zo gek op hem. Ik heb mijn prins op het witte paard eindelijk gevonden hahaha. Is hij niet leuk? Wat zeg ik, hij is geweldig.

'Dankje wel Ryan echt heel lief van je. Jazaka Allahoe Ghairan.'
Ik dronk een slok van mijn thee en hoorde de deur open gaan. Shit. Nee nee nee nee nee. Omgg. Er kwam een vrouw binnen en een man en ook nog een brede jongen. Hij was nogal een beetje eng. Hij keek zo boos. Ik wist echt niet wat te doen.

'Mama? Wat doen jullie hier. Jullie zouden toch pas volgende week komen.'

'Wa alaikoum salam waldi.'

'Samhilia mama (sorry mama)'
Hij ging naar haar toe en gaf haar een kus op haar hand en op haar hoofd. Ik ging naar haar toe en gaf haar ook een kus op haar hand en haar hoofd.

'Allah irda alik benti'
Ik groette ook zijn vader en ook hij zei hetzelfde. Alleen groette ik de jongen niet. Ik groet geen mannen die ik niet ken. Voor Ryan zijn vader is het natuurlijk een uitzondering want hij is zijn vader en is oud en dat is gewoon uit respect. Ik heb de jonge alleen gegroet met salamou alaikoum.

'Wa alaikoum salam' zei hij terug met een lach. Ik weet niet waarom maar ik had geen goed gevoel over hem. Iets in mij zei me dat hij een slechte jongen was.

Ryan vroeg of zijn ouders even met hem naar de keuken wilde gaan om te praten om ze dit uit te leggen. Terwijl ze aan het praten waren keek de jonge me steeds aan. Zó akward.

'Ik heet Faisal'

Okee wat moet ik daar nou weer mee. Waarom zegt ie dat. Ik keek m aan gaf hem een klein lachje en keek weer weg.

'En jij? '

Ik hield mn mond en deed alsof ik hem niet hoorde.

'Pittige dame hoor. Maakt niet uit. Ik kom er wel achter.'

Wat moet hij van me. Waarom? Huuuh? Nu vind ik hem nog enger dan eerst. Ryan en zijn ouders kwamen uit de keuken.

'Ouiam kom ik ga je brengen'

'Dus je heet Ouiam' zei Faisal

Ryan keek me vragend aan. Omgg wat een schande.

'Benti kom nog even blijven en thee drinken. '

'Nee shokran ghaltie. Ik moet echt naar huis.'

'Safi is goed benti.'
Ik gaf haar de gebruikelijke kussen op haar wangen en groette zijn vader en ging de deur uit.
Ryan deed de deur voor me open en ik ging zitten.
'Dankjewel' zei ik en hij deed de deur dicht.

Hij starte de auto en vroeg me wat er zo net gebeurde. Ik vertelde hem wat er net gebeurde en zag dat hij weer vuisten aan het maken was.

'Ryan doe alsjeblieft rustig. '

'Luister Ouiam. Hij is een slechte jongen. Alsjeblieft kijk uit. En als er iets is waarvan je denkt dat niet klopt zeg het me dan oke'

'Jaa is goed tuurlijk. Maar alsjeblieft hou je nu in'

'Is goed. Ik ontspan al.'

'Gelukkig maar hahaha'
De rest van de weg hebben we gelachen. Ik vind hem echt leuk leuk. Als het niks word met hem dan...dan zou het me echt pijn doen.
Maar Insha Allah komt het allemaal goed.
We waren voor de deur. Hij stapte de auto uit en deed de deur voor me open.

'Dankjewell Ryan. '

'Jij bedankt. En ik doe het graag'

'Wat doe je graag? Hahaha'

'Je blij maken, zodat je gaat lachen. Je hebt namelijk echt een prachtige lach'

'Chokran hahaha' en ik werd weer rood. Ik haat het. Ik ging naar binnen en hij reed weg.

Fa ina ma'aal usri al yusraWhere stories live. Discover now