Bana Ait 15. Bölüm

87.1K 4.7K 220
                                    


Kapının çalmasıyla başını okuduğu dosyadan kaldıran genç adam, içeri giren Faruk'un, 'Müsait misin, abi?' diye sorması üzerine gülümsedi. Eliyle gelmesini işaret ederken gün içerisinde önemli bir durum olmadığı sürece çalışma odasına uğramayan dostuna hevesle baktı.

"Hayrolsun Faruk, güzel haberlerle mi geldin?"

"İnşallah abi. Asaf aradı; Tahir abi, kızların Taksim'e giden otoban üzerinde arabayla giderken görüldüğünü haber vermiş."

"Eee!"

"Son olarak, büyük alışveriş merkezine giren kavşaktan döndüğü bilgisi gelince, bizimkiler harekete geçmiş. Aracı otoparkta bulmuşlar, emirlerinizi bekliyorlar."

"Harika!" Duyduğu haber üzerine yerinden doğrulan genç adam, elindeki kahveyi sehpaya bırakıp oyalanmadan ayağa kalktı. "Faruk, adamlara haber ver, kesinlikle kendilerini gösterip kızların korkmasına sebep olmasınlar. Hareket etme ihtimaline karşı arabayı güvenli bir mesafeden takibe alsınlar. Nihayet, uzun zamandır bu anı bekliyordum!" diyen genç adam, peşinden gelen dostuyla dışarıya çıkarak kendisini bekleyen arabasına ilerledi.

"Hepsinin bilgisi var abi, talimatları yerine getirecekler."

Şoförün açtığı kapıdan arabasına binerken, "Çok iyi." diyerek gösterdikleri fedakârlık için kızlara teşekkür edebilecek olmanın huzuruyla arkasına yaslandı.

***

Çevresini incelerken dilini damağında şaklatıp duran genç kız, "Arkadaş, bizim bilmediğimiz gizli bir bilgiye mi sahip bu kadınlar!" diyerek şüpheyle kaşlarını çattı. "Bütün iyi adamlar kapılmış, geriye taponlar kalmış. Hayır, bir şey değil, onlar da bulunmaz Hint kumaşıymış gibi markaj altına alınmış. Zannedersin ki herif Atilla, bir göz süzmesiyle üzerine atlayacağım. Hele o camış, namı diğer asya mandası neydi öyle, diken gibi saçları olan... Yemin ediyorum, elimi üstüne koysam kan çıkardı!"

"E sende hiç kimseyi beğenmiyorsun, Pınar!"

"Neyini beğeneyim ya!.. Kızım, çocuğumun geleceği için seçeceğim adamın genleri güzel olması lazım. Hem boyu boyuma, yaşı yaşıma uymalı. Oooofff, yaaa... İyi adamlar nerede bulunur, bunun bir el kitabı falan yok mu? Ben neden hiç birisine rastlayamıyorum. Ulan bunlar benden mi saklanıyorlar yoksa?"

"Haa evet, namını duydularsa korkuyor olabilirler."

"Ha ha, çok komik... Kızım, ben zor beğenmiyorum, kriterlerime uymuyorlar. Hoşuma gidenleri gösterdim işte, sen de gördün. Yanlarındaki kadınlar, kapıp kaçacakmışız gibi kollarına yapışmışlar, şeytan gibi etrafı süzüyorlardı. Vallaha ne yalan söyleyeyim kadınlar haklılar, baksana meretler zor bulunuyor."

"Iıııyyy Pınar, salak salak konuşma be!"

"Kız, yalan mı söylüyorum, daha önce hiç fark etmemiştim. Keşke şu heriflerin tek kullanımlığı olsaydı. Kullan ve at..."

"Aa-aaa, sen iyice kafayı yedin, ateşin başına vurdu!"

"Adamın altına yatacağım, en azından biraz arzu duymam gerekmez mi? Iııııııyyykk!.. Allah'ım, keşke o kısmını hatırlamasaydım. Bunun başka yöntemi olmadığından eminiz değil mi? Mesela, giyinikken falan!.."

"Saçmalama! Seç beğen birisini işte, madem kafaya koydun kur yapmaya geç."

"Öööfff. Aman be... Çoğu ergenlikten yeni çıkmış, yirmisine gelmemiş sabiler. Çık, istemem... İçim kaldırmaz."

Bana AitHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin