=€=

1.3K 71 22
                                    

Bu bir bölüm değil.

Normalde bunu hiç yapmam, ama bu normal bir durum değil, ve yapma ihtiyacı duydum.

Haberleri hepimiz aldık, Zayn One Direction'dan ayrıldı, evet. Hepimiz çok üzüldük, hepimiz ağladık, hepimizin canı çok sıkıldı ama bu konu hakkında söylenmesi gereken şeyler varmış gibi hissediyorum.

Ayrıldığı için Zayn'i suçlamayın. O hep, başından beri izole ve kendine saklı olmayı istediğini söyledi; filmlerde, ropörtajlarda, her yerde. Herkes bu kadar baskıyı, ünü , şöhreti kaldıramaz. Oturun diğer çocuklar dayansın diye dua edin. Hele hele o programla, ben olsam hiç dayanamazdım. Senede iki albüm çıkarıp, bir tane de dünya turu yapmanın zorluğunu anlayamayanlar için söylüyorum: çok yorucu ve kimse yeterince uyku alamıyor. Bunu This Is Us'ta da fark etmişsinizdir. Birine kızacaksanız bu Modest! olsun o yüzden. Modest!'ı ne sanıyorsunuz bilmem ama bir Irving Azoff değiller. Sanatçıları için en ufak savaşı vermeyen, para kesildiği an sanatçıyı kapı dışarı eden bir yönetim Modest!. Çocukları senelerce para için harcadılar resmen. Bu da bu sektörün ne kadar iğrençleşebileceğine bir örnek aslında, yani şu Zayn meselesi. Zayn Malik, tamamen yetenek ve muhteşem bir sesin harcanmasıdır.

Ve olaylara iyi yanından bakmaya çalışın. Bence Zayn iyi yaptı. Yani, grupça bir ara verip muhteşem bir dönüş yapabilirlerdi, ama olmadı ve yaoacak bir şey yok. Zayn burada kendini düşündü, iyiki de düşündü. Çünkü unutuyorsunuz ki bu Zayn'in mesleği, ve eğer mesleğiniz sizi psikolojik olarak rahatsız ediyorsa, o iş ne olursa olsun bırakmanız en iyisi. Zayn bir Lindsay Loham da olabilirdi, bir Britney Spears krizi de geçirebilirdi. Ama bunların hiçbiri olmadı, çünkü Zayn kendi arkasını kollamayı becerebildi ve iş daha da kötüleşmeden bir son getirdi.

İki, One Direction. Zayn ayrılmış olabilir, ama diğer çocuklar hala devam ediyor. Ve şu an desteğe en çok ihtiyaç duydukları zaman. Biz, Zayn'e tamamen yabancı olan insanlar olarak bu kadar üzülüyorsak, diğer çocukları bir düşünün. Harry'nin konserdeki videosunu izlemişsinizdir zaten. Durup dururken hayranlara teşekkür ediyor, pardon, 'son defa' teşekkür ettiğini söylerken sesi çatlıyor, ağlayacak gibi oluyor. Bu kulağa ne kadar carrot gelse de, onlar birlikte büyüdüler resmen. Hayallerinin gerçekleşmesini birlikte izlediler, her şeyi birlikte yaptılar. Sizce Zayn'in yokluğu onları çok mu iyi etkiliyor? Hayır. Bu yüzden şu an yapmanız gereken en büyük şeylerden biri One Direction'a verebildiğiniz kadar destek vermeniz, çünkü 5 senedir ilk defa böyle bir desteğe ihtiyaçları var.
Bir dahaki konserlerden birine biletiniz varsa lütfen GİDİN ve yine onlara destek olun. İHTİYAÇLARI VAR.

Son olarak, KENDİNİZE İYİ BAKIN. Bu en önemlisi söylediklerimden. Bu dönem hepimiz için çok üzücü ve stresli, ama sizden sorumlu bir tek SİZ varsınız, kendinizi ihmal etmeyin! Bu durumdan çıkaracak tek sonuç varsa, o da kendinize bakmanız gerektiği zaten. Zayn'den örnek alın! Kendinize bakın!!

Eğer konuşmaya ihtiyaç duyarsanız ben hep buradayım, eminim başkaları da olacaktır. Sizi seviyorum.

Bu kadar.

-Zeynep

How To Save A Life (Larry Stylinson)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin