54.

1.2K 94 18
                                    

Ogge:
Min blick sveper över Felix och Oscar som sitter på andra sidan bordet och iakttar mig oroligt. Min blick landar sedan på min och Omars sammanlänkade händer som ligger på plats på bordet.

Daff harklar sig plötsligt och allas blickar vänds mot honom.

"Ja killar, vi kan inte göra så mycket för att rädda upp det här. Sanningen är att Foscar kom ut för några veckor sedan och fansen har fått gott om tid för att smälta det. Responsen har varit positiv för det mesta vilket är bra. Och Ogge du släppte bomben idag och än så länge är fansen väldigt chockade, jag har sett både bra och dålig respons hittills"

Säger han och vi alla nickar.

"Mitt förslag är att vi håller en liten spelning för fansen bara för att se responsen. Jag vill se hur många som fortfarande finns där för att stötta er. Eftersom Oscar inte får anstränga sig så spelar vi bara några få låtar akustiskt. Jag tänkte Volcano, Dumbstruck, Build a girl och 97 ways. Låter det bra?"

Säger han och vi nickar återigen. Omar klämmer åt min hand och jag ger honom ett litet leende innan min uppmärksamhet är fäst på Daff igen.

"Bra då tweetar jag ut information till fansen och ni kan börja gå igenom låtarna"

Säger han innan han lämnar rummet.

"Tänk om ingen kommer"

Säger jag tyst med blicken fäst i bordet. Tystnaden fyller rummet och jag vet att alla tänker samma sak. Tänk om ingen kommer att dyka upp, tänk om våran karriär är över.

"Nej då, våra Foooers kommer att stötta oss igenom det här. Vi måste vara positiva grabbar"

Säger Oscar efter en stund i ett försök att lugna ner oss andra. Han har alltid varit den optimistiska av oss och jag tittar upp på honom och ger honom ett varmt leende som han besvarar.

"Allt kommer att bli bra. Vi gör det här tillsammans, eller hur grabbar?"

Stämmer Felix in och sveper med blicken över oss alla. Vi delar ett varmt leende med varandra och jag nickar svagt för mig själv.

Vi gör det här tillsammans, som vi alltid har gjort.

------
Ett kapitel kvar...
Är både glad och ledsen över detta 😭✋

Xx, Nad

97 ways, 97 daysWhere stories live. Discover now