1/31

540 28 4
                                    

,,A mám ťa!"Zakričala som nahlas a chytila som Jacoba. Liam mi ho s radosťou podal,už bol úplne vyšťavený.

,,Choď si oddýchnuť." Povedala som a usmiala som sa na neho. Po tak dlhom čase mi veľmi prírastol ku srdcu. Boli to už skoro dva roky ,čo sme manželia. No i napriek tak dlhej dobe som ho nedokázala vnímať inak. Vnímala som ho Ako niečo, čo ma chráni. On bol iba môj strážca,môj nevinný anjelik. Nemilovala som ho tak ako Harryho,no cítila som ku nemu niečo. Neviem popísať čo to bolo,no bol to hlboký cit. Bola to moja vďaka?možno. Ktovie. Liam mi odovzdal celý svoj život.

Náš synček dnes oslavuje rok. Už rok nám spríjemňuje život svojim smiechom. Svojim nádherným úsmevom,tým upišťaným hlasom. Bol taký nádherný. Presne ako on. Každým dňom sa na Harryho podobal čoraz viac. Každým dňom som v ňom videla jeho. Tá tvár,tie črty. Bol presná jeho kópia a mňa to iritovalo. Bála som sa,že zistia pravdu. Že všetci zistia kto v skutočnosti som. Že som iba mrcha , ktorá spávala so ženatým mužom.

Kto vie čo je s mojim sladkým Harrym,ktovie ako sa má. Už rok som o ňom nepočula nič,Liamovi som tiež zakázala o niekom hovoriť,žila som iba pre Jacoba. On bol moje slniečko, zmysel môjho života. Jedného som stratila ,no mám tu jeho. Mám tu moje dieťatko.

,,Selena?"zrazu sa ozval Liam. Prerušil ma v mojich hlbokých myšlienkach.

,,Prosím?"pozrela som sa na jeho nervózni tvár.

,,Na dnešnej oslave budú aj oni." Nechápavo som sa na neho pozrela. ,,Harry a Kendall." Pokrútila som okamžite hlavou.

,,Zruš ju!"Zakričala som. Nemôže ho vidieť. Nemôžu stretnúť môjho synčeka.

,,A čo poviem jeho rodine? Prídu aj s nimi." Nahnevane som sa pozrela na Liama.

,,Nerozumieš mi?! Žiadna oslava nebude!" Zakričala som. ,,Toto je moje posledné slovo!" Naštvane som vzala malého na ruky a išla som s ním do izby.

Čo sa s ním porobilo? Vôbec si neuvedomuje dôsledky svojho chovania. Ako ich mohol pozvať? Tu nešlo o našu hrdosť alebo o naše postavenie,išlo tu o nášho syna.

,,Už mám dosť týchto tvojich výlevov, Selena. Som unavený." Prišiel do izby.

,,Liam.."ani mi nedovolil dohovoriť.

,,Skoro dva roky tolerujem tvoje výlevy,už ma prechádza trpezlivosť. Čo si myslíš , s kým sa bavíš?" Nahnevane sa na mňa pozrel. Pozrela som sa na Liama a nervózne som prehltla množstvo slín v mojich ústach.

,,Spozná ho."bolo jediné načo som sa zmohla.

,,Nespozná ho. Nepodobá sa na neho. To len ty v ňom vidíš jeho! Pretože si na neho nezabudla! Ani nezabudneš!"jeho tón hlasu sa zvyšoval tak,až sa Jacob zľakol a začal plakať. Potichúčky som vzlykla a snažila som sa svojho maličkého upokojiť.

,,Prosím nekrič.."Zavzlykala som potichu. Liam sa naštvane otočil a odišiel z izby. Objala som Jacoba a pobozkala na čielko.

,,Neboj sa maličký,ocko je trochu nahnevaný." Šepla som. Jacob iba niečo zamrmlal a ja som mu utrela slzy. Dala som si ho do náručia a uspala som ho.

Liam bol posledné dni len takýto,správal sa ako psychopat. Nespoznávala som ho. Nebol to už milý Liam,akého som poznala. Jeho nálada sa dokázala razom zmeniť na nepoznanie.

No ja som mu v hĺbke svojho srdca rozumela. Rozumela som tomu čo ho trápilo,aj tomu prečo je taký. Nemilovala som ho, on to vedel, cítil to. A ešte ku tomu aj Jacob,ktorý mi stále pripomínal Harryho. Bála som sa len jedného,že začne Jacoba nenávidieť. Že ho bude nenávidieť kvôli mne.

,,Liam?" Prišla som do obývačky ,kde sedel a popíjal whisky. Sadla som si ku nemu na gauč a opatrne som mu chytila ruku,ktorú si vytrhol z môjho zovretia. ,,Liam.." Zavzlykala som a pozrela som sa na neho. Bola som unavená. Veľmi unavená.

,,Čo sa deje?"spýtala som sa a priblížila som sa ku nemu bližšie.

,,Nič sa nedeje.."povedal a otočil sa tvárou ku mne. Jeho oči boli plne sĺz,ktoré neprestávali tiecť.

,,Liam...povedz mi to."Šepla som a stisla som mu ruku. ,,Som tu..som tu pre teba."

,,Nikdy ma nebudeš milovať.."zašepkal a odpil si z pohára. ,,Nikdy ma nebudeš milovať,pretože je tu on! Ten skurvenec!" Zakričal tak hlasno,až som sa mykla. Snažila som sa ignorovať stekajúce slzy a vzala som mu z ruky pohár.

,,Vráť mi to." Povedal pokojným hlasom. Privrela som oči, zhlboka som sa nadýchla a obkročmo som si na Liama sadla. Nemali sme spolu žiaden intímny vzťah. Náš jediný sex bol v svadobnú noc.

,,Vezmi si ma."Šepla som mu do ucha. ,,Dokážem ti týmto,že ťa milujem. A niekto ako Harry Styles pre mňa neexistuje." Šepkala som a pri tom som mu bozkávala krk.

Jeho ruky sa okamžite ocitli na mojom zadku,ktorý surovo stlačil a nadržane ma začal bozkávať. Jediným dotykom mi rozopol podprsenku a začal mi hladkať prsia. Potichu som vzdychla a oddala som sa jeho dotykom a bozkom.

No i v túto chvíľu som myslela na neho.

Na Harryho.

Snívala som o tom,kedy si ma konečne vezme.

Kedy sa vášnivo a šialene pomilujeme.

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now