1/5

3.6K 139 0
                                    

V aute vládlo nesmierne napätie , ani jeden nevedel čo ma tomu druhému povedať. Preto, keď auto zastalo pri našom dome , rýchlo som si odopla bezpečnostný pás.

,,Pán Styles , ďakujem za odvoz." Slušne som sa poďakovala a chcela som vystúpiť , ale zabránil mi v tom jeho dotyk. Dotkol sa mojej ruky a ja som sa na neho pozrela.

,, Selena.." opatrne šepol a pozrel sa na mňa. ,,Mohol by som ťa pozvať na večeru ? Len ty a ja ? Zajtra?"

Nechápavo som sa na neho pozrela. Preboha , je ženatý , je o 10 rokov starší ako ja. O čo mu ide? Nie, určite si to len namýšlam, možno niečo potrebuje.

,, A to už prečo?"opýtala som sa i keď som chcela začať nadšene kričať.

,,Pretože sa mi páčiš , zajtra o 20 ťa vyzdvihnem," pustil moju ruku a ja som rýchlo vystúpila. ,,Pekne sny,Selena" usmial sa a už ho nebolo.

Ostala som niekoľko minút vonku stáť a nechápavo sa dívať na miznúce sa auto v diaľke. Pokrutila som hlavou , keď som sa spamätala a vošla som do domu. Zamierila som si to rovno do izby a prezliekla som sa do legin a tiekla. Išla som do kuchyne a vzala som si z poličky nutellu. S radosťou som sa do nej pustila.
—-
,, Čo znamenal ten včerajšok?" Spýtal sa ma otec, ktorý popíjal kávu. Práve som prišla do kuchyne a prvé čo som počula bola táto otázka. Pozrela som sa na neho naštvane a mala som čo robiť aby som nevybuchla.

,,Aj tebe dobre ráno otec."Drzo som odpovedala a schytala som facku od mami. Pozrela som sa na ňu a mala som slzy v očiach.

,,Ako sa to správaš? Čo sa s tebou deje?" pozrela sa na mňa. ,,Zas si s tým začala?" Spýtala sa.

,,Áno , zas som začala mama. Dusim sa v tomto dome! Dusim sa tu , rozumiete? " naštvane som vykríkla.

,,Dávaj si pozor na ústa inak dostaneš ešte jednu!"zakričal otec a to mi stačilo k tomu aby som začala plakať.

,, Sadni si a okamžite mi vysvetli čo sa s tebou deje!" Čo sa so mnou deje? Žeby to zapríčinil pán Styles?

,,Prepáčte,"potichu som šepla a v tom momente mamina tvár zmäkla a otec sa na mna pozrel. ,, Ospravedlňujem sa,len som nemala svoj deň."

,, V poriadku." Usmial sa na mňa otec a ukázal na svoje líce. Ja som sa okamžite postavila a vystískala som ho.

,,Dnes by som rada šla na večeru s babami zo školy, môžem?" Rodičia ihneď prikývla a ja som sa usmiala. Myšlienka na pána Stylesa spôsobila , že sa celé moje telo rozochvelo a musela som si zahryznúť do pery.

,, Idem do fitka,"oznámila som a rozbehla som sa do izby. Všimla som si,že moje líčka boli červene a mala som zrýchlený dych. A to len kvôli nemu, iba kvôli nemu. Pretože som si uvedomila, že ma neskutočne priťahuje muž so smaragdovými očami.

Potriasla som hlavou a vzala som si svoju tašku na cvičenie , zabalila som si oblečenie a šla som si zacvičiť.
—-
Zadávala som sa do zrkadla a nervózne som si hrýzla do pery.

—-Zadávala som sa do zrkadla a nervózne som si hrýzla do pery

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vzala som si mobil zo stola a išla som dolu. Našťastie rodičia neboli doma a pred domov už stálo auto pána Stylesa. Radšej som rýchlo nastúpila , aby ma nikto nevidel.

,,Dobrý večer." pozdravila som sa ako prvá a pozrela som sa mu priamo do oči. A ja Vám prisaham, že presne v tej chvíli sa zaryl do môjho srdca a nikto ho odtiaľ nikdy už nedostal.

Zbadala som muža s jemnými kučierkami, ktoré boli prenádherné a určite sa za Ne veľmi pekne ťahalo. A jeho oči? Jeho oči boli jasnejšie ako ktorýkoľvek smaragd na svete. A pery? Ach tie pery , prenádherné, srdcovité a plne ružovkaste. Kto vie ako chutia..

,,Ahoj Selena." Ozdravil sa a doširoka sa usmial. Mala som pocit , že bol spokojný,že som tu. Úsmev som mu opätovala späť. Bol úprimný a láskyplný.

Zahryzla som si do pery a sklonila som hlavu. Jeho auto sa pohlo rýchlosťou blesku a úplne sa stratilo z blízkosti nášho domu.

Kam to pôjdeme ? Je predsa ženatý ? Čo tu dopekla robím? Čo keď nás niekto zbadá? Čo potom? Nervózne som si hryzla do pery až som mala pocit že si ju rozkúšem.

,,Nerob to,"ozval sa jeho chrapľavý hlas a ja som sa na neho nechápavo pozrela. Nerozumela som čo ma na mysli. ,,Tvoja pera," upresnil. ,,Nedokážeš si predstaviť čo to so mnou robí." Zacervenala som a on sa zasmial .

Preboha čo to so mnou tento muž robí? Stačilo by jedno jedine slovo a bola by som celá jeho. Oddala by som sa mu. Dala by som mu všetko na svete. A aj som dala. A on ma len využil...ublížil mi.

,,Nemaj strach , nejdeme na verejnosť. Tiež nestojím o škandál. Pôjdeme do môjho bytu." Pousmial sa. Akoby mi čítal myšlienky.

O niekoľko minút neskôr sme zastali pred obrovskou budovou. Odopla som si pás a ani som sa nenazdala a už mi otvoril dvere. Usmiala som sa a slušne som poďakovala.
Podal mi ruku , aby mi pomohol vystúpiť. Jeho ruka bola obrovská a mal dlhé chudé prsty. Jeho dlaň bola taká tepla až to zahrialo aj mňa.

,,Veľmi ti to pristane Selena."usmiala som sa a sklonila som hlavu. ,,Poďme." Povedal a vstúpili sme do budovy. Išli sme na 11 poschodie a ocitli sme sa v jeho obrovskom byte.

,, Máš rada ryby?" Prikývla som a on sa spokojne usmial. ,,A ružové víno?" Mykla som plecom na znak toho, že neviem.

,,Ja nepijem , postačí mi voda." On sa usmial a prikývol. ,, Páči sa mi, že nepiješ. Moja žena stiahne fľašu vina denne," prevrátil očami a ja som sa zachichotala. Bol zlatý. Ale zrazilo ma ako chladne o pani Styles hovoril. Vyzerali ako veľmi zamilovaný pár. Ale asi niesu, keď je tu s tebou. A sám. Ozvalo sa moje svedomie .

,, Posaď sa. "odsunul mi stoličku a ja som si bez slova sadla. Bol džentlmen. A obrovský. Ešte k tomu aj fešák.

,,Čo mi o sebe povieš Selena? Čo študuješ?" Pozrel sa na mňa. Zrazu prisla nejaká domáca pani,pozdravila sa a priniesla nám taniere s jedlom. Chcela mi naliať víno , ale ozval sa Harry.  ,,Jej nie , prineste jej vodu ,Kate." Pani prikývla a naliala pánovi Stylesovi víno. Ako ma vezme domov, keď pije?

,, Tak?" Opäť sa ozval a ja som si oblízla spodnú Peru. Bola som neskutočne nervózna.

,,Ja mám súkromných učiteľov , moji rodičia ma odmietali poslať do školy," smutne som povedala . ,,Venujem sa právnickým veciam, veľmi ma to zaujíma a baví."Usmiala som sa.

,,Tak to je veľmi dobre , čiže by si chcela byť právnička? " ihneď som prikývla. ,, Si veľmi inteligentá, páčiš sa mi." Povedal a začal jesť.
Ja som sa smaozrejme ich začervenala a tiež som sa pustila do lososa s dusenou zeleninou a holandskou omáčkou.

,, A vy pán Styles ? Koľko ste ženatý?" Spýtala som sa. Chcela som o ňom vedieť všetko.

,,Už tretí rok." Odpovedal a odpil si z vína. ,,Mala si priateľa ? " pozrel sa na mňa a v očiach mu zaiskrilo. Ja som zahanbene pokrutila hlavou .

,,To je veľmi dobre." Usmial sa akoby ho tá správa potešila. ,,Si panna Selena?"

•••
Je tu so mnou ešte niekto? Hh😅

•Scajka

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now