1/27

559 26 6
                                    

,, Preboha." Ozval sa zrazu, rýchlo pokrútil hlavou a obliekol sa. Nahlas som vzlykala a z očí mi padali slzy. Nedokázala som uveriť tomu čo sa dialo.

,,Selena,prepáč." Zašepkal a stiahol mi šaty späť. Otvoril kabínku a dovolil mi z nej vyjsť. Okamžite som sa snažila čo najrýchlejšie od neho dostať , chcela som byť pri Liamovi.

Lenže jeho silné ruky mi v tom zabránili a držali ma tak pevne , že som sa nedokázala ani len pohnúť.  So strachom v očiach som sa na neho dívala.

,,Neubližím ti .." zašepkal v blízkosti mojich pier. ,,Nechcem ,aby si sa ma bála."

,,Nato je už neskoro, nechaj ma." Zašepkala som. Jeho ruky sa uvoľnili a ja som cela uplakaná utekala rýchlo preč. V tom strese som nedokázala nájsť Liama, tak som okamžite odišla. Sama.

Bolo mi v tej chvíli úplne jedno, že sa o mňa Liam bude báť. Že ho tým strápnim a sklamem rodičov, ja som jednoducho potrebovala byť doma. V bezpečí.

Upokojila som sa až v aute. V hlave sa mi dookola prehrávalo čo sa stalo. Že ma..on ma chcel zneužiť. Chcel ma pošpiniť, vziať si ma bez môjho dovolenia. A chcel ublížiť môjmu synčekovi. A týmto dňom u mňa definitívne Harry Styles skončil. Pre mňa už nežije ,umrel. Umrel a ja som ho pochovala v hĺbke svojho srdca a duše. Pochovala som ho kameňmi, tak , aby sa nedostal von. Nikdy viac.


,,Selena!" Vykríkol Liam, keď prišiel domov. Bolo niečo po polnoci , sedela som na gauči a dívala som sa na telku. Popravde som ani nevedela, čo tam vysielajú. Moje myšlienky boli úplne inde. Moja myseľ bola v inom čase.

,,Si normálna?! Teraz by si si zaslúžila poriadny trest! Ako si mohla odísť?! Sama?!" Vykrikoval ako zmyslov zbavený. ,,Myslíš len na seba! "

Potichúčky som vzlykla a pozrela som sa na Liama s ospravedlňujúcim pohľadom. Čo som mala robiť? Bála som sa. A jeho som nedokázala nájsť.

,,Prepáč mi to." Zašepkala som pomedzi svoje vzlyky.

,,Pššt..." jeho hlas okamžite zmäkol. Môj starý Liam sa vrátil. Bol tu,aby ma chránil a miloval. Keď si ku mne prisadol, okamžite som sa mu schúlila do náručia." ,,Čo sa stalo? Povedz mi pravdu."

,,On pre mňa umrel..." Šepla som a pozrela som sa na Liama. ,,Liam...milujem ťa." Úprimne som sa na neho pozrela. No sama neviem prečo som to povedala. Vravela som pravdu? Naozaj som sa zamilovala do Liama? Alebo som chcela skutočne pochovať Harryho Stylesa?"

Liamové oči sa rozžiarili , na jeho perách sa objavil široký úsmev a z jedného oka mu vypadla slza. Široko som sa na neho usmiala a objimala som ho. Silno. Tak,aby ma od neho nikto neodvliekol.

,,Ja ťa milujem viac ako svoj život, ak by si chcela, aby som ho pre teba položil, zničil by som sa. Umrel by som pre teba." Zašepkal mi do uška. Ruku položil na moje bruško a hľadil ho.

,,Aj toto naše dieťatko milujem." Usmiala som sa a pozrela som sa na svoje bruško, ktoré hľadkal. Moje bábätko sa ozvalo a koplo ho. Zasmiala som sa a pozrela som sa na Liama. Bola to neuveriteľne výnimočná chvíľka.

,,Aj ono teba miluje. Si predsa jeho otec." Bol jeho otcom. Bol. Pretože Liam je muž, ktorý ma neskutočne obrovské srdce. A to srdiečko patrí nám. Liam žije pre nás. A ja som sa rozhodla žiť pre neho. Pretože takúto lásku mi Harry Styles neda. Je to iba násilný úbožiak. Nevie čo je milovať.

,, Čo ak sa bude podobať na neho? Budeš ho mať rád?" Spýtala som sa zrazu. Čo ak bude mať zelené jasné smaragdy? Kučeravé vlasky? Guľatý noštek? Ostrú čeľusť ? Čo ak bude ako Harry Styles?

,,Nezáleží mi natom Selena. Ja sa o neho postarám , ty sa poďakuj. Život ti dal niečo nádherne, Vám. " povedal. ,,Lenže ak niekto nevie oceniť to čo má, nezaslúži si nič. Iba ženu, ako je Kendall. Síce navonok nádhernú,ale vo vnútri nechutne zvratenú. Rovnako ako je aj on. A naše dieťa nedáme nikomu. Či bude mať zelené oči, hnedé či modré , Selena , bude to moje dieťa."

Ako môže byť niekto taký dobrý? A prečo som si ho zaslúžila práve ja? Prečo mám tak dobrého manžela, ktorý ma nadovšetko miluje?

,,Liam..odíďme." Šepla som potichu.

,,Prečo chceš odísť?"

,,Chcem nás ochrániť..Chcem ochrániť našu rodinu."

Chcela som nás ochrániť.

Ochrániť pred sebou samou.

Pretože pri jedinom pohľade na neho sa mi roztriasli kolená.

Aj po tom všetkom čo mi urobil.

Pretože moje city sa nikdy nezmenili.

Síce som svoje srdca zaliala kameňmi, on v ňom bol. Stále.

A ja som ho cítila každučký jeden deň.

Bol to jednoducho môj sladučký Harry.

•••
Uf! Ja som maximálne spokojná! A vy?;))

•Scajka•

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now