1/13

2.3K 118 7
                                    

,,Harry!" Zakričala som a snažila som sa dostať z jeho zovretia. ,,Pusti ma! " z úst sa mi vydával hlasitý smiech , zvíjala som sa v kŕčoch a snažila som sa od neho dostať. ,,Dobre! Vzdávam sa!" Zakričala som a on ma konečne prestal štekliť. Moje telo dostalo konečne úľavu.

Boli sme spolu a šťastný. Každučký jeden deň sme si užívali prítomnosť toho druhého. Ja som milovala Harryho Edwarda Stylesa každým dňom viac a viac. Až som mala pocit ,že on dýcha za mňa.

,,Selena." Zašepkal a hladil mi vlasy, ktoré boli čerstvo umyté. ,,Sľub mi, že nedovolíš aby sa ťa dotkol iný muž." Šepkal. Usmiala som sa a pobozkala som ho na jamku.

,,Ja ti to sľubujem ,ale ty mi sľub , že ma nikdy neopustíš." Obkročmo som si na neho sadla, na jeho ruky som položila svoje kolená tak, aby sa nemohol pohnúť. Mala som nad ním na chvíľku moc a to sa mi páčilo. Vlasy som si prehrabla a tak sa mu vyskytol pohľad na moje prsia.

Nehanbila som sa. Vôbec. Harry poznal každý jeden kúsok môjho tela a mne sa to tak páčilo. Obtrela som sa mu o rozkrok a z jeho úst vyšiel hlasitý vzdych. Usmiala som sa.

,,Sľub mi, že ma nikdy neopustíš láska." Šepla som , keď som bola v blízkosti jeho pier. Cítila som, aký bol nesvoj, ako ma chcel mať. Ako ma chcel pobozkať, jeho dych bol zrýchlený a v očiach mal plamene vzrušenia.

,,Sľubujem." Povedal a ja som sa mu prilepila na pery. Náruživo som ho bozkávala a cucala som jeho jazyk. Bolo to neskutočne vzrušujúce.

,,Sľubujem ti, že ťa budem milovať do posledného výdychu." Zašepkala som a jeho erekcia vzrástla. Obrátil si ma pod seba a vnikol do mňa. Nahlas som vzdychla a zahryzla som mu do tej jeho sladučkej a plnej pery.

Jeho krásne kadierky mi padali do tváre , ale mne to vôbec nevadilo. Harry bol veľmi príťažlivý muž a hlavne keď bol nahý. Milovala som na ňom úplne všetko.

Milovala som jeho nálady , jeho sladké slova , jeho nadávky či jeho aroganciu. Bol to Harry. Môj Harry. Lenže Harry patril jedinej žene. Kendall.

,,Harry?" Šepla som. Ubehli tri mesiace a medzi nami vládlo posledné týždne zvláštne napätie. Bol iný. Nie raz som ho videla s nejakým dievčaťom , nechcela som byt otravná a zvedavá. Tvrdil mi že sú to jeho priateľky. A ja som mu naivne verila.

,,Bavil si sa s Kendall o tom rozvode?" Spýtala som sa. Ležal vedľa mňa úplne nahý. Mali sme za sebou krásne milovanie. Kazdučku noc som bola s ním a rodičia si niečo už všimli. Lenže ja som bola taká hlúpa že mi to bolo jedno.

,,O akom rozvode? " nechápavo sa na mňa pozrel a mal v ruke mobil. Stále len četuje.

,,Predsa o tvojom." Nahnevane som povedala. Robí si zo mna srandu alebo čo?

,,No .." znervóznel.

,,Harry? Čo sa deje? Mňa to už nebaví , chcem povedať všetko doma."

,,To v žiadnom prípade!" Vykríkol a vstal z postele.

,,A prečo nie?" Šepla som.

,, Nemôžem sa rozviesť." V tom momente mi z očí vyhŕkla slza.  ,,Nerozvediem sa." Povedal a položil mobil na posteľ. V tom mu prišla správa od nejakej Taylor.

,,Urobila som niečo zle?" Šepla som. Niečo mi tu nesedelo. Niečo sa dialo a ja som stále nechápala čo. Trvalo mi dosť dlho kým som si to uvedomila.

,,Si tak naivná Selena..a hlúpa." Povedal a pokrutil hlavou. Začal sa obliekať a ja som stále len nechápavo sedela na posteli.

,,Užil som si a to je všetko." Opäť sa ozval.

,,Máš inú? " zašepkala som.

,,Mám a vždy som mal, si len ďalšia v poradí . Si len ďalšia z tých ktorá len naletela."

Zavzlykala som a roztrasene som si sadla na zem. Nechápavo som ostala sedieť. Jedine čo som bola schopná vnímať boli jeho bolestivé slová.

,,Obleč sa a odíď."  Nahlas som vzlykla a vzala som si svoje oblečenie. Obliekla som sa a snažila som sa rýchlo dostať z bytu, lenže mi v tom zabránila Kendall, ktorá stala pred dverami. So strachom v očiach som sa na ňu pozrela.

,,Preboha ..." vydýchla a pozerala sa na mňa. Tu nebolo čo vysvetľovať. Zjavne všetko pochopila.

,,Ty štetka!"Zakričala a zacítila som na líci jeden veľký úder. Nebola som schopná sa brániť , zaslúžila som si to. Zaslúžila som si všetko čo sa mi stalo.

Po tvrdej rane som spadla na zem a o pár sekúnd nato ona klačala nado mnou. Jej päste zbesilo zasahovali moju tvár ale mne to bolo jedno. Chcela som umrieť.

,,Kendall!" Harryho postava sa objavila nado mnou a odtrhol ju odo mňa. ,,Zbláznila si sa?!" Zakričal.

,,Nehanbiš sa ozvať?! Ty ma tu podvádzaš s touto nulou?!" Mala pravdu. Bola som len nula. Nič viac len nula.

,,Zabijem ju!" Pár kopancov uštedrila mojim rebrách a ja som bolestne zakňučala. Nedokázala som sa postaviť.

,,Vysvetlím ti to!"

,,Tu nieje čo vysvetľovať! Urobím z toho taký škandál Harry, že sa z toho nespamätaš!"

,,Ona ma zviedla! Ja za nič nemôžem!"

Samé klamstvá. Bol to len obyčajný úbožiak. Nič viac.

,,Ty mala štetka! Tvoji rodičia sa môžu hanbiť , že majú takú dcéru akou si ty! Všetko im poviem!" Snažila som sa vstať z podlahy. Z úst a z nosa mi tiekla len krv.

Lenže tá bolesť bola nič oproti tej čo som cítila vnútri.

,,Povedal si, že ma miluješ.." zašepkala som.

Harry sa na mňa pozrel. Jeho oči sa mi už nezdali take prenádherné. Boli to oči klamára.

,,Odíď." Vzlykla som a zabuchla som za sebou dvere. Skončilo to tak rýchlo ako začalo. Ale ako sa zbaviť tej silnej bolesti vnútri?

Keď som bola ďaleko od bytovky ,sadla som si na chodník a nahlas som začala kričať. Na nič iné som sa nezmohla. Myslela som si, že tým len zmiernim tú bolesť vo vnútri.

Môj život skončil. Moji rodičia mi to nikdy neodpustia...

A tak sa môj život zmenil úplne od základov.

Nikdy som nezabudla na tú bolesť a trápenie.

Vrylo sa mi to do srdca , už som nebola schopná dávať alebo prijímať lásku.

Harry Styles ma zničil.

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now