1/24

624 29 8
                                    

Harry POV:
Pýtam sa sám seba ;prečo som ju musel stratiť? Prečo som ju musel od seba odohnať? Prečo som jej musel dopekla ublížiť? Prečo?

Napadla ma jedna vec. Možno som ju potreboval stratiť aby som si uvedomil, že moje srdce bije iba pre ňu? Že moje srdce a duša sa chvejú pri každom pohľade na jej perfektnú tvár?

Uvedomil som si svoju chybu, svoju obrovskú chybu. Stratil som ženu, ktorá mi bola ochotná venovať celý svoj život. Ženu, ktorá mi pri každej spoločnej noci opakovala ako ma nesmierne miluje, ako veľmi ťažko bezo mňa dýcha, ako sa jej nohy podlamujú pri pohľade na mňa.

To dievča už nebola sladká Selena Gomez,moje sladké slnko, môj malý kvietok. Bola to dospelá žena , bola to manželka Liama. Nie moja.

A pery, ktoré doposiaľ patrili iba mne, jej telo , ktoré som ako prvý okúsil , jej duša a srdce..boli zlomené. A Liam bol ten , ktorý ju zbavil všetkej bolesti a zlomeného srdca.

Kiežby som mohol vrátiť čas späť a mať ju pri sebe, pod sebou i na sebe. Zvíjala by sa v kŕčoch pri každom mojom pohybe.

Lenže myšlienka nato, že práve Liam je ten, ktorý skryl všetky moje dotyky i bozky , spôsobila, že moja krv v žilách začala vrieť a ja som z celej sily udrel do stola. Našťastie tu bol hluk, čiže to nikto nepočul.

,,Láska čo sa deje?" Pozrela sa na mňa Kendall. Mal som obrovskú chuť si na nej vybiť všetku svoju zlosť. Pri spomienke ako ju svojimi pazúrami doriadila, ako zničila jej krásnu tvár, som sa na ňu nenávistne zadíval.

,,Nič Kendall, nič," odpovedal som a snažil som sa byť pokojný. Zadíval som sa jej smerom, sedela, v celej svojej kráse, pri svojom hnusńm manželovi. Jej nový účes jej pridal pár rokov hore, jej krásna postava vynikala v kožených šatách. Bola tak neskutočne sexy,že by som si ju vzal tu. Pred všetkými.

,,Prečo sa pozeráš na tú štetku?" Pretočil som očami a pozrel som sa na Kendall.

,,Iba som sa díval, ako sa snaží byť krajšie ako ty, ale to sa jej nikdy nepodarí." Pozrel som sa na Kendall a ona sa spokojne usmiala a pobozkala ma na pery.

Ach , moja sladká Sel...odpusť mi prosím.

Odpusť mi, že nie som taký dobrý a milujúci.

Že ti nedokážem povedať, ako mi na tebe záleží.

Odpusť mi, že som vstúpil do tvojho nevinného života a zničil ho.

Odpusť mi moju sebeckosť.

Odpusť mi, že ti nikdy nedovolím zabudnúť.

Pretože ja som Harry Styles.

A ja nedovolím, aby si na mňa zabudla.

Nikdy.

Pretože som tvoj tieň a budem ním do konca tvojho života.

Selena POV:
,,Liam..je mi neskutočne zle." Zašepkala som a ruku som si priložila na hruď. Cítila som sa byť v neskutočnom napätí. Ubližovalo mi Harryho prítomnosť. Ubližovalo mi, ako sa tu s Kendall predvádzal.

,,Zlato, nemôžeme odísť." Zašepkal divajúc sa do mojich očí.

,,Veľmi zle sa mi dýcha.." zašepkala som potichu.

,,Čože?" Vystrašene sa na mňa pozrel a vstal.

,,Neviem čo sa to deje." Potichúčky som vzlykla a oprela som sa o neho.

,,Edward.." Liam zavolal otca , ktorý sa na nás díval. ,,Musíme odísť." Ocko ihneď prikývol. Liam si ma podoprel a snažili sme sa čo najskôr odtiaľto odísť.

,,Liam..čo ak sa niečo stane bábätku?" Zavzlykala som.

,,Láska , nestane, neboj sa. Pôjdeme ihneď do nemocnice." Liamovi bolo úplne jedno, že tu boli ľudia z najbohatšej vrstvy. Vzal si ma na ruky a rýchlo mieril ku autu.

,,Je bábätko v poriadku?!" Nahlas som Zakričala a dívala som sa na doktora, ktorý sa na mňa díval.

,,Prosím, upokojte sa."

,,Ako sa mám upokojiť?! Je moje dieťaťa v poriadku?! Odpovedajte mi!" Tak neskutočne som sa bála, že sa bábätku niečo stane. Neprežila by som to. Umrela by som.

,,Vaše dieťatko je v poriadku, nebojte sa, len prosím vás upokojte sa a zhlboka dýchajte. Nasadíme Vám lieky na astmu." Ja som ihneď pokrutila hlavou.

,,Nie..neverím Vám."Zavzlykala som a držala som si bruško.,,Klamete mi."

,,Dieťa je v poriadku, zavolám vášho manželka." Doktor odišiel a ja som tu ostala úplne sama čeliť mojim obávam o moje malé bábätko.

,,Láska ,Sel." Prišiel Liam a chytil ma za ruku. Uplakane som sa na neho pozrela, z očí sa mi valili slzy a z úst drali hlasité vzlyky.

,,Upokoj sa prosím inak sa dieťatku niečo stane. Je v poriadku láska, je tu s nami." Až po Liamových slovách som sa dokázala naplno upokojiť.

Bolo to zvláštne ako ma dokázal jedinou vetou a dotykom upokojiť.

Rovnako ako Harry.

,,Vašej manželke nasadíme lieky na astmu. Sú to lieky určené pre tehotné ženy ,takže sa dieťatku nič nestane. Odporúčam byť celé tehotenstvo v pokoji doma a odpočívať. O mesiac na kontrolu ku vášmu gynekológovi."

,,Ďakujeme pán doktor."ozval sa Liam. Sadol si na stoličku a nahol sa k môjmu čielku, ktoré pobozkal.

,,Nič nás nerozdelí. To malinké je obrovský bojovník." Liamova ruka sa opatrne dotkla môjho bruška.

A ja som si vtedy uvedomila , aká som neskutočne krutá.

Nikdy som si nemyslela, že si dokáže k dieťatku vytvoriť vzťah..rodičovský vzťah.

Bránila som Harrymu spoznať a vidieť vyrastať svoje dieťa.

Bolo to tak správne?

Lenže pri každej myšlienke na jeho kruté slová a jeho využitie  som sa musela pomstiť.

A taktiež mi v tom bránila ešte jedna vec: Strach. Mala som strach ,že to dieťa odmietne rovnako ako mňa.

Že naše dieťa využije v boji proti mne.

Preto to bolo moje najväčšie tajomstvo.

Bolo to dieťa mňa a Liama.

•••
Dúfam ,že sa Vám časť páčila rovnako ako aj mne.

•Scajka•

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now