1/3

4.8K 182 11
                                    

Fascinoval ma. Jeho pohľad bol taký chtivý ,že som mala pocit že ma prehltne pohľadom. Pery, ktoré si vždy oblízol, keď sa na mňa zadíval, boli také lakavé. Toto bol muž mojich snov.

,, pán Styles? Dobrý deň," sklonila som pohľad a začervenala som sa. Ale ani sklonený pohľad mi nezabránil aby som mohla vidieť jeho úškrn.

,, Zdravím ťa Sel," jeho hlas bol taký medový. Sladký a sexi. ,, Čo ak by si si vyskúšala to pradielko a ja ti pomôžem s výberom?" Prekvapene som sa na neho pozrela a pokrutila som hlavou. Je ženatý preboha... a starý.

,, Prečo nie? Páčilo by sa ti to, "žmurkol a opäť si oblízol peru. Bol taký perverzný ...a to ma nútilo sa chvieť. Z jeho pier unikol tichý smiech, keď spozoroval , aká som z neho nesvoja. Urobil dva kroky ku mne , čím bol tesne pri mne , hľadiac mi pri tom do očí.

,, Si taká nevinná," vydýchol a jeho dlhe prsty zastrčili moje vlasy. Pozrela som sa na neho a snažila som sa konečne spamätať. Musím odtiaľto okamžite odísť.

,, Ja... mala by ..mala by som ísť, "zakoktala som sa a on sa na mňa pozrel, jeho smaragdového oči žiarili.. a ja som si v tej chvíli priala dívať sa do nich bez obáv , bez strachu a hlavne s vedomím ,že tie smaragdy patria mne. Že sa budú dívať iba na mňa..

,, A kam by si chodila kráska?" Pousmial sa.
,, Zjavne som ťa vyrušil pri vyberaní spodného prádla, však? Kto ťa v ňom bude môcť vidieť? Máš priateľa Selena? " pozrel sa mi do oči a čakal čo odpoviem.

,, Jebavá ťa tá blonďavá hlava?" Prekvapene som vydýchla a nechápavo som sa na neho pozrela. Zdalo sa mi, že narážal na Nialla.
Bol taký neslušný, jeho slovník sa mi vôbec nepáčil , no jemu to pridávalo na šarme.

,, Prepáčte , pán Styles , ale nemám dôvod Vám odpovedať," sama som nerozumela , kde sa vo mne vzala odvaha mu odpovedať. Ale jedinej veci som nechápala a tou bolo, prečo muža, ktorý ma 27 a manželku, zaujímalo či mám priateľa. Niekde v hĺbke svojho srdca som dúfala , že by som sa mu mohla aspoň trochu páčiť. Dopekla! Musím sa spamätať!

,, Nebuď drzá , " nahnevane odpovedal. ,, Fajn, skúsme to inak. Chodíš alebo máš niečo s tým blonďavým kok.." rýchlo zmĺkol. ,, ehm..s tým blonďavym deckom?" Otrávene pokrutil hlavou.

,, Nie , nemám , Niall je len kamarát ." odpovedala som a pozrela som sa mu do očí. Spozorovala som, ako sa usmial a prikývol.

,, Mala by som ísť, dovidenia, " rýchlo som sa otočila a zmizla som mu z dohľadu rýchlosťou blesku.

Harry's POV;
Nadržane som hodil svoju sekretárku o stenu, vyzliekol som si nohavice a vytiahol som si svoj penis z nohavíc. Pár krát som si po ňom prešiel rukou a nasadil som si kondóm. Prešiel som k Mary a okamžite som do nej vnikol, z úst sa jej vydral hlasitý vzdych. Ruky som omotal okolo jej krku, čím som ju začal škrtiť a zbesilo som do nej bušil.

Mary veľmi dobre vedela čo sa mi v sexe páči. Ako to mám rád a čo ma dokáže skutočne potešiť. Preto som ju jebaval vždy , keď som mal chuť. Potichu som vzdychol a blížil som sa ku svojmu vrcholu.

,, Och kurva áno!" Surovo som ju držal sa krk a díval som sa jej do oči. Ihneď ma zaplavil ten úžasný pocit a ja som ju pustil. Okamžite sa rozkašlala a chytila sa za krk.

,, Dones mi kávu, " zavrčal som , vyhodil som kondom do koša a zapol som si nohavice. Mieril som ku svojmu stolu a sadol som si na stoličku. ,, Počula si kurva?" Pretočil som očami. Napravila si sukňu a odišla z mojej pracovne zo spokojným úsmevom. Štetka jedna.

Kiežby tu teraz bola Selena a mohol by som ju tvrdo trtkat , počúvať pri tom ako z jej plných pier unikajú vzdychy, ako sa na mňa díva s tými veľkými očami, moje ruky by zablúdili k jej krku a škrtil by som ju nielen pre svoje potešenie , ale aj preto jej.

A ja som si uvedomil , že som nevedome zablúdil k dievčaťu s nevinným výrazom v tvári a s tými najjasnejšími očami aké som kedy videl.

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now