1/1

5.6K 184 0
                                    

V nádherných ružových šatách som kráčala dolu schodmi. Každá žena mala na sebe dlhé elegantné šaty a muži obleky. V dave stoviek ľudí som hľadala svojich rodičov , ktorí boli dôkazom toho , že skutočná láska existuje. Keď som ich zbadala pri mojej babičke , zrýchlila som krok.

,, Och , srdiečko , si nádherná. " Moja mama sa doširoka usmiala a objala ma.

,, Ahoj mami, aj tebe to veľmi pristane , babička, vitaj u nás," pousmiala som sa na babičku a pozrela som sa na ocka.

,, Prečo si si nedala tú róbu čo ti kúpila mama? Vieš predsa , že ešte nemáš vek na takýto typ šiat , miláčik ,"pri poslednom slove zmiernil tón svojho hlasu. Nemala som náladu počúvať jeho další monológ , akoby sa malo dievča bohatej rodiny správať. To vážne nie.

,, Oci, tieto šaty sú normálne , tamtie sa mi nepáčili a taktiež som sa v nich nevedela hýbať , nepreháňaj," chcel niečo namietnuť , no mama ho zastavila jediným pohľadom.

,, Oci, tieto šaty sú normálne , tamtie sa mi nepáčili a taktiež som sa v nich nevedela hýbať , nepreháňaj," chcel niečo namietnuť , no mama ho zastavila jediným pohľadom

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,, Onedlho príde Niall." Niall bol veľmi krásny chlapec , no nebol to chlapec mojich snov. Ja som túžila po niekom úplne inom, moja predstava muža svojich snov mi bola jasná.

,, Ocko? Vieš, že s Niallom sme len priatelia , však? " zadívala som sa mu hlboko do oči a otec sklamane prikývol. Prial si, aby sme s Niallom tvorili pár.

,, Sell? Ahoj," začula som Liamov hlas a od ľaku som nadskočila. Široko som sa usmiala a zahanbene som sa na neho pozrela.

Liam Payne , muž , ktorého si prialo snáď každé dievča , bol nádherný , jeho prenikavý pohľad dokázal dostať žien do kolien. Jeho plne pery, ktoré ma občas lákali, no môj prvý bozk musí patriť niekomu výnimočnejšiemu, ako je on. Liam mal 26 rokov , to preto sa mi zdal taký...no sexi? Áno, to je to správne slovo , ktoré ho vystihovalo.

,, Dobrý večer , pán Payne, vitajte u nás," usmiala som sa na neho a zdvorilo som si s ním potriasla rukou. Všimla som si otca , ktorý sa na mňa pyšne díval.

Nebolo ľahké zvyknúť si na týchto bohatých ľudí , lenže ja som sa do tohto sveta narodila. Niektorí sú strašní sebci, ale pár rokov driny ma naučilo to proste odignorovať.

,, Môžem ti dnes povedať , aká si nádherná? Vynikáš Selena , tvoja krása je nad všetky tieto ženy ," doširoka som sa usmiala a poďakovala som sa.

,, Ak ma ospravedlníte , rada by som išla privítať ďalších hostí, môj otec je tamto. " pohľad som presmerovala na nich a Liam šiel hneď za nimi.

Po hodine rozprávania sa s hosťami, ktorých som ani nepoznala , som sa vybrala za mamou , kde už stál Niall. Jeho hlboký smiech mi doľahol do uší a pokrutila som nad ním hlavou.

,, Niall, ty si nepočul o tom, že je neslušne sa smiať s otvorenými ústami na verejnosti? Ts,ts,ts." pokrutila som hlavou a držala som si kamennú tvár.

,, A ty sú nepočula o tom, že je tvoja krása protizákonná?" Nad jeho komplimentom som sa zachichotala a jemne som ho objala.

Môj pohľad sa presmeroval na anjela , s prenikavým zeleným pohľadom. Od šoku som pootvorila pery a divála som sa na neho. Jemne som sa odtiahla od Nialla a dívala som sa na mohutného muža, jeho široký úsmev bol tak nákazlivý , že som sa ihneď usmiala.

Kučeravé vlasy mal vyčesané dozadu , zelené oči sa mu leskli , keď sa z plného hrdla smial. Našla som svojho princa. Objavila som lásku svojho života , existuje láska na prvý pohľad? Zamilovala som sa do démona s anjelskou tvárou , jeho duša bola tmavá a oči lesklé ako ten najjasnejší smaragd.

Keď zbadal , že sa na neho dívam , rychlo som odvrátila zrak. Roztrasené som sa pozrela na Nialla a silno som si zahryzla do pery.

,, Si v poriadku Sel?" Neodpovedala som a ešte raz som sa pozrela na toho muža. Až teraz som zbadala nádhernú ženu vedľa neho a sklamane som sa pozrela na Nialla.

,, Ja.. som , to nič. A kam zmizla moja mama?"pozrela som sa na Nialla.

,, Išla za tvojim otcom , vieš o tom, že dnes chce aby si predniesla prípitok?"

,,Čože? To nemyslíš vážne!" Zamračila som sa a on nevinne pokrčil ramenami.

,, Fajn , budem predstierať , že mi je zle." Niall sa rozosmial a ja som sa na neho jemne usmiala a v dave som hľadala toho nádherného a okúzľujúceho, ale taktiež určite ženatého , muža.

,, Selena poď sem dcérka , chcem ti niekoho predstaviť," prišiel za mnou môj otec a vzal ma preč od Nialla.

,, Ocko , ale počkaj , mám vysoké opätky,"zasmiala som sa a snažila som sa s ním udržať krok.

,, Zlatíčko , toto je najbohatší muž Anglicka , Harry Styles a jeho manželka Kendall Styles,"

Pri pohľade na neho sa zrazu svet stal menším. Vnímala som iba jeho hlboký pohľad a pery , ktoré sa dotkli chrbta mojej ruky.

Ja snáď omdliem...


Dúfam, že sa Vám to aspoň z časti páči tak ako mne :)
•Scaja

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now