1/14

1.9K 104 5
                                    

Nebola som schopná uvažovať , nevedela som čo mám robiť. Sedela som na lavičke v parku, so zakrvavenou tvárou. Jediné čo som bola schopná vnímať bol môj vyzvaňajúci mobil a slová, ktoré mi Harry venoval.

Bol to len žart...on ma predsa miluje. Nemohol mi klamať , nie o takýchto závažných veciach. Harry ma miloval rovnako ako ja jeho. Bolo to tak! Muselo to tak byť.

Nahlas som vzlykla a snažila som sa dať čím skôr dokopy , určite sa to už rodičia dozvedeli. Od otca som mala 60 neprijatých hovorov a on mami 55. A to nevravím o smskách, ktoré som radšej ani neotvorila.

Ľudia sa na mňa dívali ako na zjavenie. Neustále ku mne chodili a pýtali sa ma, či mi nejako pomôžu. Nikto mi nepomôže. Moje srdce sa rozbilo na miliard malých kúskov.

,,Si to najdôležitejšie čo mám." Zašepkala som mu do pier ,hladiac pri tom jeho nahú hruď. Bol tu so mnou a šťastný. Boli sme jedno telo, jedno srdce , jedna duša.

,,Milujem ťa Harry." Šepkala som , keď sa vo mne pomaly pohyboval. Zdalo sa mi to tak neskutočne precítené.

,,Si moja." Hovoril. Neustále opakoval iba tieto slová.

Nahlas som vzlykla , z úst sa mi drali hlasite stony bolesti. Moje líca zmáčali horké slzy. Zacítila som trpkosť sveta.

,, Prečo?"zašepkala som. Prečo mi to urobil? Prečo? Bola som ochotná mu darovať celý môj život, umrela by som pre neho. Dala by som mu všetko čo v živote mám, lenže jemu to nestačilo.

Nedokázala som uveriť tomu, že naozaj to bola len hlúpa hra. Nechcela som tomu veriť, že môj anjel ma takto zradil. Neverím tomu. Nechcem tomu uveriť.

Nebola som už schopná plakať ani kričať, jedine načo som sa zmohla, bolo sedieť bez slova a zvierať v ruke vyzvaňajúci mobil. V hlave sa mi neustále ozývali jeho tvrdé a bolestné slová. Sedím tu ako kôpka nešťastia a on si určite udobruje Kendall. som tak neuskutočne hlúpa.

Harry POV:
,,Láska , prosím ťa ver mi." Povedal som a objal som ju okolo pása.

,,Milujem ťa a ty to veľmi dobre vieš, bol to len jednorazový úlet. Prisaham." Nemohol som o Kendall prísť. Tvorili sme pár už tri roky a bol by to neskutočný škandál keby sme sa rozviedli. Ako viem, ona by zo seba urobila tú najväčšiu chuderu a obrala by ma o celý môj majetok. To je proste Kendall.

,,Prisaháš , že sa to už nezopakuje?" Zašepkala.

,,Áno." Usmial som sa a pobozkal som ju na krk.

Premýšľal som nad tým malým dievčatkom, ktorému som zlomil srdce. Nikdy som sa necítil tak previnilo ako dnes. Bola tak neskutočne nevinná, že by som si ju chcel vziať ešte raz a zmocniť sa jej. Nevedel som sa jej nabažiť. Túžil som po nej každučký deň.

Ktovie kde je teraz a čo robí. Určite nešla domov , bola veľmi dobitá. Jej nádherná tvár okúsila farby dúhy.

,,Mám ešte jednu podmienku." Kendall sa otočila a zahryzla si do pery. Určite bude chcieť kabelku alebo letenku do Dubaja.

,,Počúvam." Pozrel som sa na ňu.

,,Zavoláš jej otcovi a všetko mu povieš! Povieš mu, že si bol opitý a zviedla ťa."

Selena POV:
Zadívala som sa na oblohu. Vonku bola už neskutočná tma. Postavila som sa z lavičky ,pomalým a bolestivým krokom som začala kráčať domov. Neskutočne ma boleli rebrá. Keď som sa nachádzala pred našim domom, zhlboka som sa nadýchla a vydýchla som.

Bola som tak odvážna , že som sa dala dokopy s dospelým a ženatým mužom.

Musím byt odvážna aj na čelenie svojich chýb.

Pomalým krokom som podišla ku dverám a zazvonila som, keďže kabelku som mala u neho. Dvere sa otvorili a čelila som tak tvári svojej mami.

Jej oči boli napuchnuté a červene od plaču. Keď ma zbadala , so strachom v očiach ma objala. V tom momente sa mi z oči začali valiť slzy, nedokázala som to zastaviť. Zmohla som sa iba na hlasité vzlyky a na drevenie ju v objatí.

,,Sel..."zašepkala. ,,Moja mala hviezdička, čo si to len urobila?.." keď som si spomenula na Harryho slová a nato, ako ma odkopol , podlomili sa mi kolená a spadla som na zem.

,,Odpustite mi to.."vzlykla som. ,,Mami.." mama sa len na mňa dívala a v tom sa zjavil otec , ktorý ma nenávistne pozoroval. Jeho tvár bola kamenná a bez kúska citu.

,,Vypadni." Zaznelo z jeho úst , zdal sa mi rovnaký ako Harry. Jeho slova boli presne tak bolestivé ako tie Harryho.

,,Edward! Nie!" Mama ma postavila zo zeme a vtiahla dovnútra i napriek otcovmu zákazu. Otca tvrdá dlaň zasiahla moje obe líca. Čo som to preboha urobila? Ako som mohla byť tak naivná?

,,Edward nedotýkaj sa jej!" Mama ho odo mňa odtiahla. ,,Ešte raz sa jej dotkneš tak ma už nikdy neuvidíš!"

,,Nemám takúto dcéru! Si obyčajná pobehlica!"

,,Eward!"

,,Zabijem ťa Selena!" ja som už bola aj tak mŕtva. Moje srdce krvacalo.

,, Vravel mi, že ma miluje..." zašepkala som.

,,Sľúbil mi, že ma nikdy neopustí."

Lenže pre neho tie slová nič neznamenali.
Pre Harryho som bola len ďalšia v poradí.

V ten deň stará Selena Gomez umrela , narodila sa nová.

Silnejšia.

•••
Želám Vám peknú veľkú noc dievčatá ❤️

•Scajka •

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now