1/23

615 30 5
                                    

,,Ocko..." vydýchla som, keď som bola konečne v jeho objatí a silno som ho stískala. Ocková tvár žiarila..pýchou? Áno. Bol na mňa hrdý a mňa to nesmierne tešilo.

,,Manželstvo ti neskutočne pristane princezná." Usmiala som sa a pobozkala som ho na líce.

,,Alebo skôr tehotenstvo?" Zasmiala som sa.

,,Aj to." Pousmiala som sa a pozrela som sa na mamu. Otec vedel o všetkom, nechcela som mu už klamať. Nikdy nebudem svojmu otcovi klamať. Už nie.

,,Ako sa cítiš dcérka?" Spýtala sa ma mama. Liam sa ospravedlnil a išiel pozdraviť nejakých priateľov.

,,Som strašne unavená a nechutí mi jesť." Smutne som si povzdychla. ,,Ale my to zvládneme,však bábätko?" Pousmiala som sa.

,,To je normálne zlato, prejde to okolo 5 mesiaca." Povzdychla som si a pri predstave,že budem toto zažívať ešte 3 a pól mesiaca , sa mi chcelo plakať.

,,Láska..." prišiel ku mne Liam a vzal ma za ruku. ,,Musím ťa s niekym zoznámiť."  Prikývla som a odkráčali sme ku mladému páriku. Vyzerali veľmi sympaticky.

,,Toto je môj najlepšie kamarát,Louis Tomlison a jeho manželka Briana," Liam bol taký zlatý, keď nás tak nervózne predstavoval. Jeho líca naberalo odtiene červenej. ,,Toto je moja manželka Selena."

,,Dobrý večer prajem." Ozvala som sa ako prvá a podala som im slušne ruku. ,,Veľmi ma teší,som rada, že môžem spoznať Liamových priateľoch." Pousmiala som sa na nich.

,,Si neskutočne nádherná," usmiala sa na mňa Briana a ja som sa začervenala. ,,Je nám ľúto , že sme nemohli prísť na svadbu ,ale náš synček bol chorý."

,,Aké je to byť matkou?"spýtala som sa a usmiala som sa na nich.

,,Plánujete dieťatko?" Ja som ihneď prikývla. S Liamom sme sa dohodli, že to zverejníme neskôr. Bude to tak najlepšie.

,,Je to ten najkrajší pocit na svete." Ozvala sa. Ja som sa pozrela na Liama a jeho pery sa zrazu ocitli na tých mojich. Cítila som sa tak neskutočne dobre..bolo mi s ním naozaj úžasne, pri ňom som v skutočnom bezpečí.

,,Mňa by zaujímalo kedy chcú mať dieťatko Kendall a Harry Styles." Ozvala sa zrazu Briana a ja som sa na ňu nervózne pozrela. Zahryzla som si do pery a poškriabala sa vo vlasoch. ,,Ale ona si nepokazí figúru takže asi nikdy,"

,.Liam,idem pozdraviť Nialla a jeho rodinu. Veľmi ma tešilo." Falošne som sa usmiala na Brianu a Louisa.

Čo si dopekla o sebe myslí? To sa naozaj svet točí iba okolo nich? Dopekla aj s hlúpym Harrym Stylesom. Dopekla s nimi.

Ako som tak kráčala, zrazu sa mi zatočila hlava a oprela som sa o stôl. Zhlboka som sa nadýchla a vydýchla a dúfala som, že neodpadnem. Stávalo sa mi to veľmi často.

Tupá bolesť sa objavovala v mojej hlave čoraz silnejšie a ja som sa nezmohla ani nato, aby som niekoho požiadala o pomoc.

Vysoká postava muža, s neskutočnými hnedými kaderami,s upreným zeleným pohľadom, ma chytila za rameno.

,,Slečna,ste v poriadku?" Zaznel chrapľavý hlas. Mala som sklonenú tvár a nemala som v pláne ju zodvihnúť. Nespoznal ma. ,,Ste v poriadku?" Opýtal sa znova.

Moja nevoľnosť pomaly ustúpovala a ja som sa zhlboka nadýchla a zodvihla som hlavu. Upravila som si vlasy a so širokým falošným úsmevom som sa pozrela na Harryho.

,,Ďakujem pán Styles za záujem , som v poriadku." Chladne som sa ozvala. Starej Selene by sa podlomili kolená. Dívala by sa na neho so slzami v očiach. Dívala by sa na neho s neskutočnou láskou a vášňou.

No teraz tu stojí Selena Payne. Selena ,ktorá čaká jeho dieťa, Selena, ktorej láska patrí iba bábätku a  jej vďaka Liamovi. Dúfala som v to. No nikdy som neprestala Harryho milovať. Iba som vedela dokonalo skryť moje city. Stojí tu Selena,ktorej pohľad je chladný a bez citov.

,,Selena.." nechápavo sa na mňa díval a premeral si ma pohľadom.

,,Zdovolenín," chcela som odísť , ale potiahol ma späť ku sebe. ,,Neporozprávame sa?" S chuti som sa zasmiala.

,,Tak to určite nie , Pán Styles, čaká ma manžel." Opäť som chcela odísť, ale jeho ruka mi v tom zabránila.

,,Chcem, aby si vedela , že si nevyhrala. Nedovolím , aby si na mňa zabudla." Otočil sa a odišiel. A ja som ostala stať ako prikyvovaná ,dívajúc sa na jeho miznúcu postavu v dave ľudí.

,,Láska?"prišiel ku mne Liam a ja som pokývali hlavou , aby som sa čím skôr spamätala.

,,Čo chcel? " Liamov hlas sa ozval opäť. V jeho očiach bola obrovská zúrivosť.

,,Iba mi chcel pripomenúť kto je." Povedala som.

Chcela som ho.

Tak neskutočne moc som ho potrebovala.

Bolo to choré.

Ja som bola chorá.

Moja láska k nemu bola chorá.

Nedokázala som zabudnúť.

Ani sa pohnúť.

Lenže jeho špinavosti ma od neho zdiaľovali každým dňom viac a viac.

Lenže napriek tomu som ho milovala.

Stále viac a viac.

Nikdy na teba nezabudnem Harry.

Nikdy.

Sľubujem..

•••
Táto časť bola taká všelijaká. Sama nie som spokojná , ale nič iné ma nenapadlo :D

•Scajka•

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now