1/2

5K 181 1
                                    

Na ústach pána Stylesa sa objavil široký úsmev , keď zbadal , ako sa na neho dívam. Nesmelo som mu podala ruku a prehltla som veľké množstvo slín , ktoré sa mi nahromadili v ústach od úžasu.

,, Veľmi ma teší," hanblivo som sklonila hlavu , moje ústa zdobil drobný úsmev a mala som čo robiť , aby som sa neroztopila. Bol nádherný. Krásny. Dokonalý.

,, Aj mňa," jeho chrapľavý hlas mi doľahol do uší. ,, Harry , láska , poďme si zatancovať, " ozval sa hlas jeho manželky a ja som zodvihla pohľad zo zeme.

,, Kendall, pán Lucas si s tebou rád zatanacuje , mám pravdu? " pozrel sa na môjho otca a ten zo slušnosti prikývol a vzal jeho manželku na parket. Babička si šla zatancovať s dedkom a ja som tu s ním ostala úplne sama.

Len ja a on. My dvaja. Spolu. Sami.

Po celý čas som bola ticho a dívala som sa na neho. Jeho nádherné zelené smaragdy skĺzli do môjho vystríhu a ja som sa hanblivo zadívala na zem.

,, Koľko máš rokov? " pozrela som sa opäť na neho a usmiala som sa.

,, Ja mám 17 pán Styles a vy?" Vyzeral staršie ale nie veľmi.

,, 27," odpovedal a ja som si sklamane povzdychla. Má manželku a je odo mňa o 10 rokov starší. Pristúpil ku mne , jeho pohľad bol taký.. chtivý.

,, Si nádherne dievča , vieš to?" Zapozeral sa do mojich hnedých očí a usmial sa.

,, Ja... ja už musím ísť," roztrasené som sa otočila a rozbehla som sa do mojej izby a silno som tresla dverami. Nechápavo som sa divála pred seba a snažila som sa upokojiť svoj zrýchlený dych.Lahla som si do postele a zavrela som si oči. Po pár minútach som upadal do hlbokého spánku.

,, Si taká krásna , bejby. Milujem ťa , miluješ aj ty svojho Harryho? " pozeral sa mi priamo do očí. Dokázala by som sa v jeho smaragdoch stratiť.

Jemne sa vo mne hýbal , hľadiac moju tvár. Usmiala som sa a prikyvla som. ,, Milujem ťa viac ako čokoľvek iné na svete. Si to najlepšie čo ma v živote stretlo."

,, Nikdy ťa neopustím ," zašepkal a tvrdo prirazil, blížila som sa ku svojmu vrcholu a nahlas som vykríkla.

,, Urob sa pre mňa," vzdychol mi do ucha a ja som sa s výkrikom jeho mena urobila.

Roztrasene som sa postavila z postele a pozrela som sa von oknom. Bolo ráno. Povzdychla som si a šla som do kúpeľne , zaspala som namaľovaná a neprezlečena.

Pán Styles ma privedie do šialenstva.

Snažila som sa dostať z hlavy ten podivný sen a vyzliekla som sa s úmyslom sa osprchovať , ale prekvapilo ma mokro medzi mojimi nohami.
Nechápavo som sa pozrela na svoje tanga a radšej som sa rýchlo išla osprchovať , snažiac sa nato nemyslieť. Snažiac sa nemyslieť nato , že som kvôli nemu zvlhla.

-
Po extra dlhej rannej sprche som sa jemne nalíčila , vlasy som si nechala voľne rozpustené a obliekla som sa. Musím sa ísť odreagovať, musím naňho prestať myslieť.

Išla som do kuchyne , kde mama sedela na stoličke a pila kávu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Išla som do kuchyne , kde mama sedela na stoličke a pila kávu. Šla som ku nej a pobozkala som ju na líčko.

,, Dobre ránko , mami. Idem do mesta ,vrátim sa až večer , "povedala som jej a už som aj vyletela z dverí. Náš šofér sa na mňa usmial a otvoril mi dvere od auta.

,, Jack, vezmi ma prosím do nákupného centra ," umavene som si vydýchla. Musím sa čím skôr prevetrať , takto to ďalej nejde.
~
Hneď ako ma Jack vyložil , som mu kázala aby sa vrátim po mňa o tri hodiny a ihneď som sa pustila do nakupovania.

Ako prvá zastávka bola samozrejme bielizeň od Victorie Secret. Vošla som do butiku a rozhodovala som sa medzi čiernou a krémovou čipkou I keď som mohla vziať obe , radšej som premýšľala. Aspoň som nemyslela na neho.

Bola zvláštne ako vždy moja myseľ zablúdila k jeho dokonalej osobnosti. Jeho vlasy boli také...zaujímavé. Tak rada by som ho za tie kučierky ťahala.

Jeho plné, ružové pery , ktoré som mala strašnú chuť pobozkať a úškrn , ktorý sa na nich objavoval. Jamky v lícach , ktoré by som obsypala bozkami.

,, Odporúčam čiernu čipku , na tebe bude vyzerať skurvene sexi, Selena,"


Ja vieeem , trošku od veci , ale nejako sa to musí rozbehnúť😂❤️

Ľúbkám vás

•Scaja

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now