1/8

3.2K 134 12
                                    

Liam POV:
Nedokázal som prestať myslieť na dievča s hnedými očami, tmavými hustými vlasmi za ktoré by sa ju veľmi príjemné ťahalo. Bola nádherná a sexy. Moja Selena. Miloval som ju od jej 15. Už vtedy som vedel, že to bude žena môjho života.

,, Edward, dobrý deň." Usmial som sa a pozrel som sa na Edwarda Gomeza.

,,Ahoj, Liam."usmial sa a sadol si. Vytiahol svoj laptop a pozrel sa na mňa.

,,Nepôjdem okolo horúcej kaše, chcem ti povedať svoj návrh." Zadíval som sa mu hlboko do oči. ,,Vieš o mojich citoch k Selene, však?" On nahnevane prikývol. ,,Bude mať 18 o štyry mesiace , daj mi ju za ženu a obchod s Paulom je tvoj." Išiel o obchod v hodnote niekoľkých miliónov.

,,Čože? " nahnevane vstal. ,,Myslíš si , že moja dcéra je na predaj?!"nahnevané vykríkol.

,,So mnou sa bude mať dobre , milujem ju, neublížil by som jej. Prisahám." Povedal som.
,,Chcel si ten obchod a ja ti ho dávam, len mi dovoľ vziať si Selenu za ženu. Bude mať všetko načo ukáže."

,,Selena nieje na predaj,Liam." Zasyčal.

,,Vyber si: buď bankrot alebo obrovský zisk. Dáš mi Selenu,keď nie, zničím ťa."

Selena POV:
S Harrym som sa stretávala skoro každý deň, či už vo fitku alebo v centre. Museli sme sa každý deň vidieť. Nemohla som bez neho existovať. Bol mojou súčaťou. Milovala som ho.

,,Harry," šepla som,keď konečne prišiel do fitness centra. Usmiala som sa na neho. Vyzeral tak rozkošne.

,,Ahoj bejby,"pousmial sa a išiel na bežiaci pás, ktorý bol vedľa toho môjho.

,, Chýbal si mi." Zašepkala som a on sa usmial.

,,Chcem , aby si dnes v noci ostala so mnou." Ja som sa na neho pozrela a pokrutila som hlavou.

,, Čo poviem doma?"on mykol plecom.

,, To mi je jedno. Dnes v noci budeš so mnou."Nepríjemne povedal a zrazu akoby ten sladký Harry zmizol. Zastavil pás a odišiel. Smutne som si povzdychla a začala som behať.

Nevie ma pochopiť , nerozumie mi. Nerozumie tomu. Nemôžem odísť na noc z domu. Otec by ma zabil...

Po 40 minútovom behu som sa rozhodla ísť už radšej domov. Vzala som si svoj uterák a išla som do šatne , ktorá bola prázdna. Zrazu ma zo zadu niekto objal a ja som od ľaku nadskočila.

,,To som iba ja." Ozval sa jeho chrapľavý hlas.
,,Chcela si odísť bez rozlúčky?" Spýtal sa. Jeho oči nemali takú jasnú zelenú farbu. ,,Zlé dievča." Šepol a vliezol so mnou na toaletu, ktorú zavrel, aby nás nikto nevidel. Oprel ma o stenu a s rukami mi silno stlačil zadok až som zasyčala od bolesti.

,, Musím ťa veľmi veľa naučiť."zašepkal a svoje pery pritisol na môj krk a začal ho kúsať. Vzdychla som a prsty som zaplietla do jeho spotených kučierok.

Vyzliekol mi kraťasy aj s nohavičkami. Prstami mi začal dráždiť klitoris a ja som nahlas vzdychala.

,,Tichšie." Povedal a vnikol do mňa jedným prstom. To mi už nebolo zrovna najpríjemnejšie. ,,Och bejby , boli ťa jeden prst, čo budeš robiť keď budem v tebe ja?" Zasmial sa a prestal. Pobozkal ma na pery a pohladil ma po líci. ,,Dnes večer budeš moja.." oblizol mi spodnú Peru. ,,Rozumieš?" Prikývla som. ,,Dobre dievčatko," usmial sa a otvoril dvere. Vzal si svoj uterák a odišiel. Ja som ostala ešte niekoľko minút nechápavo stať.
••
Pozrela som sa na seba do zrkadla a nervózne som si hryzla do pery. Rodičom som povedala, že prespím u kamarátky keďže oni musia ísť na nejakú večeru s nejakým ministrom vlády.

Keď som začula trúbenie, vzala som si kabelku a a vyšla som von z domu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keď som začula trúbenie, vzala som si kabelku a a vyšla som von z domu. Harry ostal sediet v aute , aby ho náhodou nikto nevidel a ja som nastúpila do autá. Ihneď som svoje pery pritísla na tie jeho a on sa spokojne usmial.

,,Pôjdeme do hotela, u mňa v byte je to dosť nebezpečne." Povedal a ja som prikývla. Prečo som sa cítila ako jeho milenka? Pretože si!

,, Harry? A bude to takto stále ? Budeme sa schovávať?" Šepla som a sklonila som pohľad.

,, Nie bejby , rozídem sa s Kendall, ale ešte nieje ten správny čas." Ja som sa na neho doširoka usmiala a prikývla som. Tiež ma miluje. Aj on sa do mňa zamiloval.

Lenže som ani len netušila , že všetky jeho slová, jeho pohľady i dotyky boli predstierané. Všetko to bola jedna obrovská lož, aby si získal moje srdce , moje telo. Aby sa ma zmocnil. A to sa mu podarilo. A prisaham Vám , že lásku,ktorú som ku nemu cítila ja, bola iba časť toho, čo som začala cítiť potom. Všetko sa to premenilo ja obrovskú nenávisť.

Pretože on bol zlý,veľmi zlý. A jedine čo chcel bola moja nevinnosť.

A keď ju získal , odkopol ma.

A to mu nikdy neodpustím.

——
Scajka•

Daddy, Please  /h.s/Where stories live. Discover now